yüz görümlüğü ne aldınız ben beş tane çeyrek:(

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Arkadaşım 4 yıllık evliymişsin, hala ayrı eve çıkamadığına yanacağına
Kocam bana yüz görümlüğü 5 çeyrek takmıştı sevmiyo mu diyosun
3 taksa ne olur 5 taksa ne olur
Çalışalım ayrı eve çıkalım demen lazım, 5 çeyreği de içine koyman lazım
4 yıldır kocanın seni sevip sevmediğini anlamadın mı

Fötibör mü petibör mü her neyse
Eşimin doğum günü için diyosun
Sonra prensezler görümce ve elti de gelecek o yüzden çok güzel olmalı diyosun
Sen eşin için mi yapıyosun onlara gösteriş için mi anlamadım

En olmayacak şeye takılıp, 4 yıl sonra kendine dert arıyosun
Git çalış, boşver eltini görümceni paranı da biriktir kendi evine geç orda da ister fötibörlü pasta yap ister patatezli börek

Beleşe gitmişsim be medimmmm bak olmadı bu şimdi

Sorma abla, hem beleşe gittim, hem de ömrümden ömür gitti 4 sene içinde

ama kadın haklı demek ki medo..baksana 5 çeyrek takmış en azından ,az çok değer veriyor yanii..hanımablaya 7 taş takmış,bak mis gibi ous,bizimki "nanik" yapmış resmen bize halimize belli yani

Ben benimkini boşadım gitti quo
Ne diyordu muklakukla, bas tekmeyi gitsin

Neyse konuya dönecek olursam; cidden çok ayıp etmiş ve bence değer vermiyor..
Ben olsam boşanırdım

Ne görgüsüzler
Sanırısn düşmandan mal yağmalıyolar
100 grama zekat düşer muhaha o derece çok yani

ben görmüştüm o patateZli böreki demiştim kimsede demiyor patates diye çok sinir bozucuydu bide görüNcesi var demek of yaa banlanıcam gene :18::18: biri bizi durdursun yahuu hep bunlar senin başının altından çıkıyor tolin geçen demiştim sana ban yaklaşıyor gibi banlanmıştın

kocişçi ablalar gibi başlıycam ama doğruya doğru benim kocişim de bana her özel günde bi çeyrek alır gelir ne ka değer veriyo siz anlayın gül falan almaz kapar çeyreği al karıcım der benim ruh öküzüm bilenler bilir burada anlatmıştım şaka değil

yüz görümlüğü nedir ya yemin ederim gülmekten ölücem konu sahibi de yok kocişini yolmaya mı gitti naptı

ay tolin sen hiç akıllanmıyosun fetiförr

hanımkeleşimi getir bana almıştı tektaşı geri verdik hiç süslü değilim takmıyodum zaten

buarada konu sahibi nerelerde

Olmadı şimdi tek taş geri verilirmi hiççç,g,d,p hemen geri alıyorsun takıyorsun parmağına

Vay anasına..Abla bi oku üfle, dualar et bize..Allah bize de böyle bi ous nasip etsin diye

Maşallah

Amin medimmm,sağol

ama kadın haklı demek ki medo..baksana 5 çeyrek takmış en azından ,az çok değer veriyor

yanii..hanımablaya 7 taş takmış,bak mis gibi ous,bizimki "nanik" yapmış resmen bize halimize belli yani

Ous işi biliyor dırdır ettim o kadar ya alacan ya alacan dedim

Ay evet seninkini biliyoduk Kadiş
Sünnet çocuğu gibi her özel günde sana bi çeyrek takıyodu da beğenmiyodun

Konu sahibi sadece yüz görümlüğünde 5 çeyrek görmüş, 4 yıldır tık yok ona kızıyo zaten
Hava atma litfen

Ya baştan güldümde sonradan üzüldüm.

Kızlar sonuçta bu hatunun gördüğü hayat biçimi bu...Ciddiyim bakın hatta valla billa bu tip gelinleri genelde anneleri böyle yetiştiriyor..Kendi ailesinden gördüğü şeyi o da yapmaya çalışıyor..

Muhtemelen etrafındaki arkadaşım dediği insanlar bir araya toplandıklarında birbirlerine sadece yemek tarifi ya da eşlerinin onlara ne aldıklarını konu edip öyle vakit geçiriyorlar..

Ha yazım hataları olabilir..Almış olduğu eğitimden dem vurmuş eski konusunda o kendince doğru olduğuna inandığı şekliyle fetibör yazmış. neysaaah bunu geçelim.

Ama hayatını tamamiyle kocasına adamış tipler olurya hani..Gösteriş için değil aslında o evde bir kabul görme ve onların onu ezmemesi için dayatılan durumların bir nevi dışa vurum şekli..Yaranma hissiyatı belkide..Öyle ya da böyle...Toplumumuzda böyle hayatlarını idame ettiren kadın çok..

Benim kendi çevremde de var...

Cicim bence yüzünü göstertme bi süre
İlla gelecektir
Bi peçe tak
Yüz görümlüğü olmadan açmam dersin
5 çeyrek azdı da 4 sene önce fark edemedim, artık gözümü açtım de

işte atarı havamı böyle valla çekim o soruya ancak bu cevap gider diye düşündüm

5 çeyrek mi ?

5 çeyreğe değil yüzümü , burnumun ucunu göstermem ben .
Geçmiş zaman demeyin , davanızın ardına düşün , hakkınızı söke söke alın

Çok yazık , bu çağda hala 5 çeyreğe yüz gösterilmeyeceğini öğrenememiş hem cinslerim var

En az 5 i bir yerde olmalı , o da en az !

Ben canı sıkılmış ta bizimle kafa buluyo sandım
Cidden hiç böyle bişey duymamıştım filmler dışında :26:

kontesim bunlara katılıyorum haklısın,zaten yazmış,küçük evlendim diye.ilk başlarda eveden dışarı çıkınca kayboluyomuş bakkala bile gidemezmiş..o yüzden kocası annesine karıma sahip ol diyomuş evden çıkarken.çok şükür yazmış,artık tek başıma kuaföre falan giidebiliyorum diye..
ama işte napalım bize de azıcık geyik çıkmış ,:26:

ama 4 sene olmuş kontes ya 4 senelik evli ve sorduğu soruya bak.insan tanımaz mı kocasını kendine ne kadar değer veriyor bilmez mi?

ben bu arkadaşın bizimle dalga geçtiğini dşünmeye başladım şu andan itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…