yüz görümlüğü ne aldınız ben beş tane çeyrek:(

Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu

Bi de simdi hesapladım da beş tane ceyrek iyi bi bileklik eder, adam akıllı davranmış valla. Bozdurunca değer kaybetmesin diye düşünmüşse demek

patatezli böreğinden kıl çıkan arkadaş, kocasına fötibörlü doğum günü pastası yapan arkadaş demek istiyor geçenki konularından arkadaşın.

Ay sunu okuyunca kahkaha attım Kayınvalideden yenilen cimcik ne olacak :)

Bence konu sahibi tek yüz görümlüğü değil
Kapı hakkı
Sandık hakkı
Makas hakkı vs. hepsinden istemiştir
Adam en son yüz görümlüğüne de 5 çeyrek iyi vermiş yani, diğerlerini de hesaplarsan ohoo yani
Bu adam eşyayı düğünü neyle ödeyecek bu gibi adet kisvesi adı altında istenen paralar yüzünden
Hayır bi de ister 5 çeyrek versin ister vermesin o para evin parası değil mi
Siz bu 5 çeyreği düşmandan elde edilen ganimet gibi alıp saklıyo musunuz ?

patatezli böreğinden kıl çıkan arkadaş, kocasına fötibörlü doğum günü pastası yapan arkadaş demek istiyor geçenki konularından arkadaşın.

Aaa şimdi hatırladım
Teşekkürler

Demek ki 5 çeyrek te alsan 3 çeyrek te alsan
Patavatsız insanlarla karşılaşmanı engellemiyomuş
Bkz : Milletin içinde çemkiren kayınvalide

Benim eşim bana maşallah bile takmadı
Ama ben kendi değerimden eminim

:))))))))

ben kendi değerimi bildikten sonra ous ve ailesi bilmesede olur.
Mihiri duydumda yüz görümlüğünü duymadım,

İmam mihir sordu, bizim ous atladı en az neyse o olsun diye
ben kalakaldım dilim tutuldu şaşkınlıktan
bu adamın pintiliği oradan belliydi :))))

görümcemde kocasından 100 gram istemiş, bana borcun var diye hatırlatıyor sürekli adama
yarısını aldırmış diğer yarısının derdinde aç gözlü canavar
o adamın yerinde olsam 0,5 gram altın bile çok sana derimde :))))

Az severse 1 çeyrek, orta severse 3 çeyrek % 70 severse 5 çeyrek, çok severse 5 burma
Sevgi ve aşk altınla ölçülmez.
Nikahta almaz, sonradan alır. belki durumu el vermedi de almadı? Bir de bu yönden bakın.

Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu

konuya bak ya sinirim bozuldu

bence sevmiyo baksana taka taka çeyrek takmış o da 5 tane 10 tane olsaydı sevme ihtimali var diye düşünürdüm.sen değeri maddiyatla ölçüyosan vay haline.

iyi misin kuzum sen kendinde misin şuurun yerinde mi?

ay tolin sen hiç akıllanmıyosun fetiförr

hanımkeleşimi getir bana almıştı tektaşı geri verdik hiç süslü değilim takmıyodum zaten

buarada konu sahibi nerelerde

Benim kocam da bi öpücük takmıştı yüzüme..O zaman anlamalıydım beni sevmediğini

ama kadın haklı demek ki medo..baksana 5 çeyrek takmış en azından ,az çok değer veriyor yanii..hanımablaya 7 taş takmış,bak mis gibi ous,bizimki "nanik" yapmış resmen bize halimize belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…