yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

kız kardeşimin kayınvalidesinin evinde tuvalet kağıdı yokmuş...kullanmıyorlarmış...durumlar iyi..hemde evde 5 kişi yaşıyorlardı..şimdi yavaş yavaş kullanmaya başlamışlar..:26:

bugün yine gittim kaynanama bu sefer başka havlu koymuş.asla elimi kurulamadım dışarı çıktım çantamdan selpak aldım elimi kuruladım.fark etmedi öyle yaptığımı farkederse vay halime alay geçer durur benle.tuvaletin kapı kollarını bile tutamıyom.

iyiki yazdın canım artık kimsenin evinde elimi kurulamam...bitiiiiiii

Kadının şey bezleri bir çekmeceye ancak sığıyordur sanırım. Onu oraya koyma kızım,orası apış arası için özel bölge

ayyyy sinirden gülme tuttu durduramıyorum bu nasıl bi mide nasıl bi rahatlık dua et canım erken farketmişsin

Biri çıkıp "Bu bezleri atmıyorlar, tarih atıp hatıra diye saklıyorlar." dese inanacak raddeye geldim artık. Ne bezmiş yahu...

şimdi kaynanam bunuda yapıyor desem apartıyon dersiniz.face olduğunu düşünmeyin gerçekten doğru.kaynanamla birgün oturduk konuşuyorduk görümcemin düğününü anlatmaya başladı.sonra gitti sandıktan bir bez çıkardı görseniz ne miğdeniz kalır ne bağırsağınız.bez kırmızıdan koyu kahve rengine dönmüş.5 sene sandıkta saklamış.at şunu bana niye gösteriyon şunu şimdi dedim.miğdem bulandı bulandı anlatamam.ben öyle diyince sobaya attı.sen bunu sandıktamı sakladın bunca sene dedim.gülerek heeee dedi.bizde kız annesine bu bezi verirler dedi.isteyende saklar dedi.

Kayınvalidenizin ruh hastası olduğunun farkında mısınız :))

Ay atmasaymış! Erkek tarafından biri bir gün çıkıp "kızınız aslında kız değilmiş diyorlar" derse gösterirdi kanıt olarak.

Hey Allahım. Ne biçim işler bunlar ya, mahremiyetin "m"si yok.

yine oyalı nakışlımıydı?

Bir tanıdık yatak odasında komidinin üstüne mutfağa astığımız havlu kağıt tutuculardan asmıştı o iş için. Hey Allahım ya

ne pratik insanlar var..

ben de bir düğüne gitmiştim, düğünevinin komşusu evini açmış misafirler için..
su içmek için mutfağa giderken, odanın kapısının üst pervazından yere doğru uzanan, 1 mt kadar lastikle raptiyelenmiş, bir ilaç kutusu gördüm
meğer kadın D.K hapını unutmamak için yatakodasının kapısına böyle bir yöntemle tutturmuş

yanımızda birisi sordu, kadın gülerek, gayet rahat izah etti..:26:

ıyy bunuda duydum yaa dahada kimsenin evinde havlu kullanmam

allahım ne insanlar var yaaa böğğğ geldi resmen bu devirde böle şeyler bu insanlar hiçmi bişey görmüyo :)

bende küçükken bi yaşlı komşu teyzemizin evinde rastlamıştım böyle bişeye.toz bezi sanmıştım ve ne akla hizmetse koklamıştım ve onun ne bezi olduğunu o anda anlamıştım.....

benim babannemde kullanıyodu o tarz bezlerden ama havlu değil ve tuvalette kendine aitti. misafir için tuvalet kağıdı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…