yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

Gerçekten midem kalktı Geçmiş olsun arkadaşım. Kağıt havlu kullanıyorum sürekli başkasının havlusu temiz gelmiyor bana.
Sen de gittiğinizde selpakla gir el yıkamaya. Gülmesi de tuhaf alay eder gibi hiç hoş değil.

:))) Çok trajik yaa. Ama napcaksınız kızlar, eski alışkanlıklar kolay kolay bırakılmazmış. Kadın o yaşına kadar öyle gelmiş şimdi kimse ona doğruyu yanlışı anlatamaz. Anlatmaya kalksan alınır, sen bana pis mi demek istiyorsun der olay çıkarır küser. Kimbilir aklınca neler kuruyordur. Oh ne güzel tuvalet kağıdından tasarruf ettim, ne güzel hijyen de sağladım falan diyordur :/ :/ :))) Yapacak birşey yok. Bence de çok itici bir alışkanlık ama neymiş???? Bundan sonra misafir evinde el silmek için de tuvalet kağıdı kullanmak lazımmışşşş! Ben şahsen öyle yapıyorum, ne bileyim orada duran ne idüğü belirsiz havlularla kim neresi silmiş. Bilemeyiz :)))

canım çok talihsiz bir durum
en azından artık biliyorsun gerçi olan olmuş ama zararın neresinden dönersen kardır
keşke güleceğine kusura bakma deseymiş ama orasını sildiği şeyi ortalarda bırakmış onu düşünememiş
bende bundan sonra daha çok dikkat edicem böyle şeylere

valla eskilere göre gayet normal demekki, ama o dönemler gecti onlar bizim anane, babane dönemlerindeydi öyle.sizin için çok kötü olmuş ya, valla okuyunca bile midem kalktı

Güleceğine mahcup bi şekilde anlatsaymış ya da hiç söylemeyip,kendi hatasını anlayıp o havluyu oraya koymaktan vazgeçseymiş keşke

geçen gün bu konuyu okumuştum.. dünde evde klozetteyken afedersiniz aklıma geldi.. biz banyonun wc sini kullanıyoruz, klozette duşakabinin yanında, arada petek borusu var, benimde orda gri bir havlum asılıdır ayak havlusu olarak.. banyoya falan girdiğimizde duşakabinin önüne açıyoruz etraf ıslanmasın çıkarken diye... acaba dedim eve yaşlı bir misafirimiz gelse bu havluyu o amaçla kullanmaya falan kalkar mı? çünkü klozette otururken elinizi atsanız havlu dibinizde yani... misafir geldiğinde o havluyu ordan kaldırmaya karar verdim

Arkadaşların dediği gibi tuvalet kağıdının olmadığı; ya da ortalama tüketicinin evine girecek kadar ucuz olmadığı yıllarda, tuvalet bezi diye bir kavram varmış.. Ama bunu oyalı havlu şeklinde yapıp, kapının arkasına asmak; sonra da onunla elini kurulayan kişiye "ahaha o benim apış aramı kuruladığım havlu, hahah" demek, oldukça saçma.. Sizin evin gelini olduğu halde bundan habersizseniz, kim bilir kimler kimler elini -hatta belki yüzünü- kuruladı yazık..

Son düzenleme:
hehehe benimde aklima geldi bitane yengem tasiniyordu ve 8 aylik hamile yardim ediyorum yerlesmesine iste.. esyalari dürüp kaldiriyoruz ve cok yorulmustu o zaman sira havlulara geldi ben dürüyorum güzel güzel yamuk olmasin kirlenmistir falan die birde özen gösteriyorum yani sonra yengem dediki egal o havlular oraya degil dedi buraya koyacagim neden dedim el yüz havlusu degilmi oda yok degil dedi. ben israrla soruyorum o ne havlusu diye . yengem tabi bilmionmu diyor neyi diyiyor sonra imali imali siz ne kullanyiorsunuz dedi neyde dedim hala aciklamiyor sonra eve geldim düsünrken düstü jeton iliskiden sonra kullanuyor kanimca ama bende o havlularla okadar icli disli olmustumkiii anlatamam ama tuafima gitti yaa kagit havlu wc kagidi varken neden havlu?? sen ne kullaniyorsun dedi ben mal gibi suratina bakiyordum bide ama anlamamistim yaaa..

benım babanemlerde aynı sekılde havlu koyarlar ama tutupta kapının arkasına asmazlar kayınvalıdenız kendı evı oldugu ıcın rahat rahat koymus ama dusunmesı gerekırdı.

bir an guldum kusuruma bakmayın

Bir tanıdık yatak odasında komidinin üstüne mutfağa astığımız havlu kağıt tutuculardan asmıştı o iş için. Hey Allahım ya

ya kizlar hijyeni bilmek lazim tabi. bizim bi akraba kurulama mutfak bezlerini beyez ic camasirlari ile beraraber makinada yikiyom demezmi otuzluklarida renklilerle dusunun o camasirin icinde don atlet sutyen falan var yani allahim dedim simdi kuruadidigimiz bezler donlarlami yikandi yani diye iiiiiiiiiii renc bi de bi akrabamin kaynanasi midafirlige gelmisti 1 2haftaligina elinde mutfak bezi sagin solun tozunui yerin kirintilarini falan alirken gordum kizin yuzune baktim libresi tavan yapmisti sonra bulasik makinesine bardaklarin ostune yaymazmi kizim ac bulasiklarin yikanirken buda yikanir demezmi yahuuu

Şu sayfayı her okuduğumda midem kalkıyor, sizin yaşadığınız durumu tahayyül edemiyorum bile :S

Ellerimi çamaşır suyuna bastırır beklerdim kesin :S

Havlu oyalıymış bi de. Ne kıymetli şeyi varmış

Anlayamaddığım neden tuvalet kağıdı değilde havlu?

Domestos yok muydu etrafta

Kusura bakmayın güldüm ama,sinir bozucu bir durum tabi.
Ama bazı arkadaşlar da bunu yapan sanki bizim yaşlarımızda biriymiş gibi aşırı tepki vermişler.
Evet hiç hijyenik değil,kendisi için de evine gelen misafirler içinde.
Çok talihsiz bir durum olmuş ama,evet arkadaşım var böyle bir durum.
Eski insanlar da taharet almak çok yaygın olduğu için ve onların zamanlarında tuvalet kağıdı falan da olmadığı için,
böyle bir alışkanlık geliştirmiş olmalılar.Çok yanlış tabi ama öyle alışmışlar.
Yaşlı insanlar neticede.
Bende bir arkadaşımdan duymuştum halası 70 li yaşlarındaydı aynı alışkanlığı sürdürüyormuş,
en son mantar olunca söylemek durumunda kalmış,sebep olabilir diye:)
Siz de daha dikkat edersiniz artık.

bu yüzden işte başkasının evinde tuvalete girmiyorum ve bu yüzden işte başkasının evinde elimi yıkasam çantamda ki kağıt mendille siliyorum elimi herkes düşünceli ve temiz olmuyor:120:

o bezi bilmem mi.kaynanam ilk gecemizde bana beyaz kenarı yine oyalı 2 ayrı bez verdi.eşim içerdeyken bana akıllar verdi.bunu işiniz bittimi birine eşini birine kendini silin dedi.böyle şeyleri kaynana anlatırmı.bende kullanmadım.kaynanamın onun içinde ayrı bezi varmış.

çok fena bir şey daha neler duyucaz...

buda apayrı bir enteresan...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…