Canım seninki çok kötü olmuş.Dantelli olmsı kafanı karıştırmış muhtemelen.Benim kayınvalidemin evinde ne öyle bi bez ne de tuvalet kağıdı var.Kurulanmadan kalkıyolar sanırım.Nasıl rahat ediyolar bilmiyorum.O yüzden artık çatlamak üzere değilsem kayınvalidemde ASLA tuvalete girmem
merhaba arkadaşlar dün kaynanama oturmaya gittim.evlerinde tuvaletle mutfak karşı karşıya.kaynanamla çay yapıyordu bende bulaşık makinesine bulaşıkları diziyordum.ben çok dolanmaktan tuvalet ihtiyacımı erteledim.bulaşıkları dizdikten sonra koşa koşa wc ye gittim.sonra ellerimi yıkadım kapının arkasında her zaman ufak bir havlu var.elimi herzaman ona kuruluyordum.yine elimde havlu kapıyı açtım.kızıma seslendim tam o sırada kaynanam elimde beni havlulan görmeye başlayınca kahkalan gülmeye başladı..niye gülüyon dedim.ben onlan bacak aramı siliyorum demezmi.miğdem alt üst oldu.ya sen bunu niye buraya koyuyorsun dedim.kimse karışmıyor dedi.bilseydim sana başdan derdim dedi.ama normal havlu.misafir geldiği zaman muhakkak benim gibi bilmeden elini kuruluyordur.ya tuvalet kağıdına kurulayacağına eski yöntemle kurulanıyor.hemde havluya.bide bana diyor ki sende kurulan kapının arkasına koy.orda tuvaletin arkasında tozdan zaten insan mikrop kapar.sizce bu kadın normal birşeymi yapıyor.
iyide fark etmeniz gerekirdi normal havlu gibi olmas heralde kokar mokar yada ne biliyim .. ama dikkatsiz bi anınıza gelmiş diyelim geçmiş olsun :):)
çok iğrençççç. midem bulandı resmen
sizede büyük geçmiş olsun. artık oraya gidince yanınızda havlu getirin.
10 dakikalık yola havlulan gitmesemde selpak,peçeteye elimi kurulayacağım artık.havlulan gidersem kaynanam laf eder.
kaynanam evden kimse karışmıyor diyor ama ben pek inanmadım.şimdi kaynatama çocuklarına dönüpte şu benim şöyle bezimmi dedi.onlar kurulanmasa misafif %80 kurulanmıştır.misafirede diyemez ya.
Ben de kaynanamın evinde çamaşırlarını toplarken, ipten beyaz diz hizasında bir yarım don almıştım. Diğer çamaşırlarla katlayıp, kaynanamın çamaşırlarıyla yatağının üstüne koyuverdim. Ama içten içe bakıp diyorum, bunu giymez ki o zevki değil falan diye. Neyse kaynanam eve geldi. Odasına geçti, çamaşırlara baktı baktı, bu ne dedi. Başladı kahkaha atmaya. Sen bunu benim iç çamaşırım mı sandın, o benim taş bezim, yerleri siliyorum onla diye. Kızardım tabi ben de krize girdim sonrasında gülmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?