yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

hemde nasıl karıştırdı.hala okadar süslü havluya benden başka biri elini kurulamadımı diye merak ediyorum.

geçmiş olsun,hiç hoş değil gerçekten
canım ne yazıkki yaşlılarımız bu adetten vazgeçmiyor.özellikle namaz kılan yaşlılar bunu temizliğin bir gereği olduğu için bırakamıyorlar.
benim babaannemde de var aynısı,o köyde yaşıyor.o tuvalete bir çivi çakılmış orda sallanıp duran bir çaputumsu bir şey olur
.olmasa neyse,bir o havlu var birde t.kağıdı var.herikisi var tuvaletinde,fakat illaki o bezi kullanacak.alışkanlık işte.
ama peçete var yani,onunla yapılmalı hijyen açısından ve namaz açısından.daha iyi olur en azından peçete temiz,kullan at.
ama bez,olmuyor,hep kirli ve mikroplu.offffffff ammma konuştum haaaaa

Son düzenleme:
Ya herşeyi geçtim o havlunun temizliğine nasıl güveniyor ortalık yerde bırakıyor bir de ay tiksindim

iyide fark etmeniz gerekirdi normal havlu gibi olmas heralde kokar mokar yada ne biliyim .. ama dikkatsiz bi anınıza gelmiş diyelim geçmiş olsun :):)

çok iğrençççç. midem bulandı resmen
sizede büyük geçmiş olsun. artık oraya gidince yanınızda havlu getirin.

gerçekten iğrenç.insan o havluyu orta yere bırakır mı yaaa
sen kaynanana gidince yanında havlu götür bence

ayy yazmadan duramadım benim kaynanada aynen seninki gibi. birde çantasında taşır onu gittiği evde falan çıkarıp çantadan kullanır geri çantaya koyar. bize kalmaya geldiğinde de onu wc deki pis su bidonunun (sular kesikken wc ye dökmek için kullandığım yedek su )üstüne koymuş kullanıyodu valla birşey demedim alınır diye 50 yaşında kadın ben mi öğretecem temizliği..ama seni anlıyom. ben onlara giderken havlumu sabunumu hep götürürüm. bir ara çarşaf bile götürdüm ama o sorunu şimdilik aştık.(kadın kullanılmış çarşaf veriyordu da)

bence hata sizde. Ben kendi evimde bile kimsenin havlusunu kullanmam, değilki başkasının evindekini kullanayım. havlu yani bu başkasının elini kuruladığı özellikle tuvaletteyse asla kullanmamalıydınız.:18:

cook cok kotu olmuss ya:26::26::26:
benım kayınvalıdemde aynı ama anneannemde yapardı ama kapı arkasına asmazdı sepetı vardı onun ıcınde dururdu
kımsede onlara dokunmazdı zaten olmus artık yapacak bıse yok
.........................

miğdem kalktı be:26:
heralde eve gelen tüm misafirler aynı şeyi yapmıştır.iğrenç kadın.

iyide fark etmeniz gerekirdi normal havlu gibi olmas heralde kokar mokar yada ne biliyim .. ama dikkatsiz bi anınıza gelmiş diyelim geçmiş olsun :):)

fark etmedim koktuğunu.aslında banyo boş olduğu zaman genellikle orda ellerimi yıkıyorum ama banyo dolu olduğu zamanlar mecbur orda yıkamak zorunda kalıyorum.o günde kaynatam banyodaydı çıkmasını bekleyene kadar tuvalette yıkadım ellerimi.kaynanama kalmaya gitmediğimiz içinde peşimde havlu getirmem ayıp olur.sadece oturmaya gidiyoruz yemeğe çağırdılarmı gidiyoruz.2 saat oturuyoruz eve gidiyoruz.

10 dakikalık yola havlulan gitmesemde selpak,peçeteye elimi kurulayacağım artık.havlulan gidersem kaynanam laf eder.

Ben olsam götürdüğüm havluyu özellikle onun gözüne sokardım, yaptığı pisliğin farkına varsın. Laf etse de ne diyecek ki. "Ay aşkolsun kızım, benim münasip yerlerimi sildiğim havludan tiksindin mi yoksa?! O beze dokunduğum ellerimle size yaptığım yemekleri yerken iyiydi hâlbuki.."

kaynanam evden kimse karışmıyor diyor ama ben pek inanmadım.şimdi kaynatama çocuklarına dönüpte şu benim şöyle bezimmi dedi.onlar kurulanmasa misafif %80 kurulanmıştır.misafirede diyemez ya.

çok haklısın bencede ilk sen değilsindir offffffff birdaha elimi hiçbir yerde kurulamam bende zaten dikkat ederim ama bundan sonra hiç yapmam baksana hiç belli olmaz ne çıkcağı :26:

ıyyyyy iğrenç kusucam galiba...geçmş olsun..çok talihsiz bir durum..bence her ihtimale karşı siz artık yanınızdan ıslak mendiliniz falan eksik etmeyin.hatta antibakteriyel jeller falanda çok iyi bu durumla ilgili:2::2::2::2:

Ayy geçmiş olsun canım yaa o ne öyle bee...Yanınızda mutlaka ıslak mendil türünden şeyler bulundurun ne olur ne olmaz..
Çok şükür titizlik abidesidir kayınvalidem yoksa hayatta duramazdım evinde...

Ben de kaynanamın evinde çamaşırlarını toplarken, ipten beyaz diz hizasında bir yarım don almıştım. Diğer çamaşırlarla katlayıp, kaynanamın çamaşırlarıyla yatağının üstüne koyuverdim. Ama içten içe bakıp diyorum, bunu giymez ki o zevki değil falan diye. Neyse kaynanam eve geldi. Odasına geçti, çamaşırlara baktı baktı, bu ne dedi. Başladı kahkaha atmaya. Sen bunu benim iç çamaşırım mı sandın, o benim taş bezim, yerleri siliyorum onla diye. Kızardım tabi ben de krize girdim sonrasında gülmekten.

Bana birşeyler oluyor
ıyyyk düşüncesi bile iğrenç.
Gelen giden bilmeden elini kurulamıştır o havluya düşüncesiz kadın.
Bence onu oraya asıp defalarca aynı bezle silinmeside hiç hijyenik değil.

Son düzenleme:

fakat valide titizmiş demek, yerleri sildiği bez bile bembeyazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…