Nerdeyse dermatloglarımız aynı diicem çünkü banada md önerdi ve nemlendiriciyi neutrogenadan önerdi ve yine sivilce için uhuya benzer bi krem yazdı. Fiyatı 90 mdnin ama tonik kullanmıosun bu üründe meyve özlerinden oluştuu için o zaten o işlemi görüomuş ondan bence pahalı bi ürün diil şimdi mesela cliniq bile 114 müş galiba onun yerine 90+nemlendiricide olsa olsa 25=115 yani pahalı diil bence.forum gerilere kaymış bulup getirdim yine..tatlımbende senin gibi hep ürün arıyordum daha dogal olacak yada doktor tavsiyesi çogu kişiye gittigi dermatolojlar ürün isimleri vermiş gerekiyorsa ilaçta..bende hep sansızlıgıma kızardım hiçbir doktor ilaçtan kremden başka bir şey vermezdi bana..neyse geçenlerde bir cilt uzmanına göründüm hani cilt bakım merkezleri varya orada doktor aynı zamnda cilt bakım tedavileride yapılıyor..yüzüme baktı md.formulatıon temizleyici (duymuşsundur) önerdi birde yagsız nemlendirici neutrogenanın sadece 2 sini kullan dedi peeling şuan önermiyorum bir cilt bakımı yapılsa iyi olur dedi(zira yaglı görünen cildimin altında kuru bir cilt mevcut berbat yani) birde meyve özlü peelig yaptırırrsanda onunda faydası olur dedi..birde sivilceler için bir krem yazdı sivilcenin çapını küçülterek yokediyormuş..doktor bana cildini fazla ürüne bogmak istemiyorum temel bakım önemli dogru bir şekilde temel bakım yapıldıgında belki diger özel bakımlara bile gerek kalmayacaktır dedi.(bu arada bebk düşündügümden de ürün içerigine dikkat ederek verdi ve fazlasını vermek istemedi) sadece evde kil maskesi yapıyorum zararı varmı dedim yok ama sadece bölgesel olarak yaglı bölümüne yap dedi yüzün her tarafına yapma dengesi bozulur dedi...bu arada bu md formulation temizleyici (çeşitleri var)75-85 arası degişiyor ama ürün çok yogun kıvamdaymış bu yüzden uzun bir süre sanırım 1 yıl kadar gidiyormuş..zaten içeriginde deterjan olmadıgından köpürmüyormuş bununla göz çevresini rahatça yıkayabilirsin dedi..şuan elimde mevcur temizleyicim var bitsin hemen ona geçecem yarında cilt bakımı yaptıracagım..bu arada 3 4 ayda bir cilt bakımı yaptırmak gerekirmiş..bunu yapmak bence diger özel bakımlarla vakit harcamaktan daha iyidir diye düşünüyorum ben...uzun oldu biraz ama umarım yardımcı olmuşumdur..
Nerdeyse dermatloglarımız aynı diicem çünkü banada md önerdi ve nemlendiriciyi neutrogenadan önerdi ve yine sivilce için uhuya benzer bi krem yazdı. Fiyatı 90 mdnin ama tonik kullanmıosun bu üründe meyve özlerinden oluştuu için o zaten o işlemi görüomuş ondan bence pahalı bi ürün diil şimdi mesela cliniq bile 114 müş galiba onun yerine 90+nemlendiricide olsa olsa 25=115 yani pahalı diil bence.
Herkes murad markasını cok ovuyor sen memnun degil misin?Bi eksisini falan mı gordun? arkadasım alamk uzere bu urunlerden,dogal bıtkı ozlu falan bana da cazip geliyomurad kullanıyorum fena deıl ama verılen paraya deger ı bılmıorm bır de neutregene pore clean guzel.yalnız derınlemesıne temızlık ıcın cay agacı yagı ıle yuzunuzu sılmenızı onerırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?