Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
diadermine yüz yıkama köpüğünü kullanmaya başladım.. memnun kaldım.. hemen arkasından da clinique moist. surge extra nemlendiricisini sürüyorum.. ince çizgiler, lekeler ve izler kayboldu.. sivilce nasıl bişeydi unuttum.. özellikle nemlendiriciden çok memnunum..

Nerdeyse dermatloglarımız aynı diicem çünkü banada md önerdi ve nemlendiriciyi neutrogenadan önerdi ve yine sivilce için uhuya benzer bi krem yazdı. Fiyatı 90 mdnin ama tonik kullanmıosun bu üründe meyve özlerinden oluştuu için o zaten o işlemi görüomuş ondan bence pahalı bi ürün diil şimdi mesela cliniq bile 114 müş galiba onun yerine 90+nemlendiricide olsa olsa 25=115 yani pahalı diil bence.

cnm çok pahalı degil belki ama bende aldım benim sivilcelerime pek etki etmedi bana verdigi tüm ciltler için gebelerinde kullanabilecegi gebelik durumu vardıda o yüzden ama iyi bir ürün olabilir tabii diger çeşidini verse idi daha iyi olurdu..beana da bautropan diye bir krem verdi şeffaf renkte(ismi tam olarak dogru olmayavbilir aklımda kaldıgı kadarıyla yazıyorum)..şimdi ise henzü bitmedi jel..ama clinique nin anti blemis yaglı ciltler için olan jeli yada sabununu alacam malum sivilcelerede etkisi var clinique de iyi ...bakalım kurtulabilecekmiyim bu sivilcelerden..belkide aynı yere gitmişiz ha ne dersin ankarada imişsin..bende ankaradayım..

ben nivea ve lorealin yüz temizleyicilerini makyaj temizleyicisini tercih ediyorum şu sıralar çok memnunum
önceden clinique'in ürünlerini kullanıyordum onlar daha iyiydi tabi ama çok pahalı

innovanın yıkama jelini kullanıyorum, gazellinin de sumak kremini kullanıyorum ardından. innova kullananlar paylaşabilirler mi kızlar ? nasıl gelişme var mı?

vıchy,avene the body shop denız yosunu mınerallım mı ne ondan sonra garnıer 3ü bı aarada temizleme jellerım.nemlendırıcımde la roche posay legere mı neydı.bıde garnıer ın nemlenedırcısı var işte ama onu annem kullanıyorr.sorarsanız hangısınden memnunsun bende bılmıyorumm ama the body shop fena deıll:)

shiseido pureness serisinin köpük temizleyicisini kullanıyordum çok da memnunum güzel temizliyor arınmış hissettiriyor. bi süredir la roche-posay effaclar serisinin temizleme jelini kullanıyorum ondan da memnunum.

Son düzenleme:
nivea clean deeper kullanıyordum ama cildime pek iyi gelmedi .en iyisi sanırım dermokozmetik olan bir ürün kullanmak ama hangisi yağlı ciltler uygundur fikri olan varmı?

kızlar ben neutrogenanın mavi tanecikli olan yüz temizleme jelini kullanıyorum 2 haftadır,tonik olarak gül suyu,nemlendirici olarak da bepantene kullanıyorum.inanılmaz süper oldu cildim arkadaşlarım bile sormaya başladı özel bir bakım mı yaptırıyorsun diye.

Clinique kullandım memnun kaldım,simdi de estee lauder-verite kullanıyorum hassas cildi olanlar ıcın hos bı seri.

murad kullanıyorum fena deıl ama verılen paraya deger ı bılmıorm bır de neutregene pore clean guzel.yalnız derınlemesıne temızlık ıcın cay agacı yagı ıle yuzunuzu sılmenızı onerırım.

murad kullanıyorum fena deıl ama verılen paraya deger ı bılmıorm bır de neutregene pore clean guzel.yalnız derınlemesıne temızlık ıcın cay agacı yagı ıle yuzunuzu sılmenızı onerırım.
Herkes murad markasını cok ovuyor sen memnun degil misin?Bi eksisini falan mı gordun? arkadasım alamk uzere bu urunlerden,dogal bıtkı ozlu falan bana da cazip geliyo

ben innovanın köpüğünü kullanıyorum,çok memnunum tavsiye ederim özellikle hassas ciltlere çok ii geliyo,iyide temzliyo bitkisel olduğu için iyi bi marka bnce... köpüğüm bitti die evde olan garnierin skin naturals temizleyicsini kullanıyım dedim iki defa kullandım ard arda sivilceler pırtladı yüzümdee,hemen gidip innova aldım geçti alaha şükür sivilcelerim..

la roche posay şiddetle tavsiye ederim... ben toleriane jelini kullanıyorum çok memnunum toniğe bile gerek kalmıyor..

bende garnier 3 lü sistemini kullanıyorum.memnunum ama üzerine nemlerndirici sürmem gerkiyo çünkü cildim bira kuru.. bu arada olay nasıl bi marka kullanan arkadaşlar varmı :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…