Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben lorealin temizleme köpüğünü kullanıyorum. iyi temizliyor ve nemlendiriyor. kullanımıda zevkli

ben de şuan roc kullanıyorum açıkçası çok menun değilim,bir de o kadar para verdim.

Benim cildimde kuru ve hassas loreal, bioterm kullandım allerji tedavisi görmek zorunda kaldım. Temizleyicinin köpürmesi deterjan içerdiğinin göstergesiymiş köpürmeyen temizleyici makbulmüş doktorum söyledi. Avon, Nivea ve sebamed düzgün temizlemiyor. Onlarla temizleyince tonik kullandığımda pamukta hala makyaj kalıntıları oluyor. Ayrıca sebamed çok kurutuyor cildi.Clinique kullanıyorum şimdi memnunum ama bugün eczacıyla konuştum la roche posay'ı tavsiye etti onu deniycem bu ürünü kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Johnson&Johnson dan memnunum ben. Bir de Rosensenin temizleme köpüğünden çok memnun kaldım. Çok hafif ve güzel temizliyor.

Benimki Vich ..sivilce Sorunum Vardi Normoderm Serisi..faydasinida Gördüm

benım kullandıgım ıse eczane markası babe ıyı bı urun yanı yuzumu germıyo oyle kurutmuyoda tabı ben sıvılcelı cıltler ıcın olanını kullanıyorum ama acıkcası bana gore bıraz pahalı geldı 30ytl ye aldım tabıı 4 aydır kullanıyorum halada bıtmedı

benim bu yaşıma kadar onlarca temizleme jelim oldu. hangisini sayayım ki, dove sabun, avon tanecikli jel, vichy temizleme jeli, loreal, nivea young, innova, exfoliac veee nihayetinde hayatımın temizleyicisi imex sabun. bu benim içime çektiğim oksijen gibi. nereye gitsem yanımda. ve onu çok seviyorum. çünkü benim yüzümün yağları ve lekeleriyle ancak o başa çıkabildi. dünya para denediğim ürünlerden daha çok yüzümü güldürdü. bu sabunu bana tavsiye eden ve bebek cildine kavuşmamda rolü olan atilla doktoruma sonsuz sevgiler:smiley-cool:

bugüne kadar onlarca temizleme jeli kullandım. nivea, loreal, vichy, exfoliac, avon,oriflame vs... ama ideal temizleyicimi geçen yıl doktorum keşfettirdi. imex sabun. ona aşığım o da benim cildime. pürüzsüzlüğümü ona borçluyum, siyah noktalarımın yokluğunu, saten parlaklığındaki sağlığın yansımasını. atilla doktoruma sonsuz sevgiler.
bu arada mesaj yazma denemesinde bulundum. umarım ikinci kez aynı yazı eklenmemiştir.

benim cildim karma ddf in lekeli ciltler için olan yıkama jeli süperrr sivilcelerim çom azaldı lekeler oldukça hafifledi kesinlikle tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum artık değiştirmem yanlız fiyatı 70 ytl dermokozmetik eczanelerde satılıyor

bende sorunlu cıldımden dolayı bı dolu temızleme urunu kullananlardanım..
ama en son tesadufı olarak olay ın temızleme jelını kullanmaya basladım.. 11 ytl cıvarı.. ayrıca hıdrojellı nemlendırıcısıyle beraber kullanıyorum, zıra cıddı anlamda kurutuyor cıldı.. (benımkı gıbı ınanılmaz yaglı bır cıldı bıle:) nemlendırıcı de 17 ytl cıvarı..:dance:

cok merak ettım bu sabunu sımdı yaa..
o kadar ballandırmıssın kı, alsam mı ne yapsam?:)

canım uyarın icin cok tsk ederim .Ama nemlendiricilerın cogu yaglı ne yapsam acaba(

CADIARZU

olay ın hıdrojellı nemlendırıcısı var, yagsız..
ben sımdılerde onu kullanıyorum ve cok memnunum..
zaten bole gorunce anlayacaksın su gıbı, kısa zamanda kuruyor ve cıldını yumusacık bı katman gıbı sarıyor.. ayrıca nemı tutma ozellıgı de varmıs..

ben yüz temizleme jeli olarak ilk önce oliflamenin teatree özlü temizleyicisini kullandım çok memnun kaldım,avonun clearskin temizleyicisinden de çok memnun kaldım,nıvea kullandım hiç memnun kalmadım yüzümü ellediğimde yağlı yağlı geliyordu elime.ama hepsinden vazgeçtim ve doğal kayısı sabunu kullanmaya başladım ve gerçekten çokçokçokçok memnunum herkese öneririm.en azından dğal ve yararlı.bir de haftada 1 kere de yüzümü lifliyorum piling etkisi gösteriyo bu da doğal bir yöntem.ve çok memnunum herkese öneriyorum arkadaşlar

clinique ürünlerini kullanıyorum marka hep clinique oluyor ama ürünün türünü sürekli değiştiriyorum bazen jel bazen köpük...
çünkü cilt bir süre sonra ürüne alışıyor ve verdiiği etki git gide azalıyr buyüzden sürekli değiştiilmesi gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…