Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
ciltle ne kadar uğraşılırsa o kadar sorun yaşandığını düşünüyorum artık. nemlendirici okey ama cildin aurasını değiştiren tnik,losyon vs lere veda ediyorum artık. zaten abdest alıyorum günde 3 kez en az.
bu şekilde temizleyenler memnun mu? sorunlu bir cildim var.
ciltle ne kadar uğraşılırsa o kadar sorun yaşandığını düşünüyorum artık. nemlendirici okey ama cildin aurasını değiştiren tnik,losyon vs lere veda ediyorum artık. zaten abdest alıyorum günde 3 kez en az.
Hicbisey kullanmiyorum. Sorun yok bende.
Bende sivilce çok .
Beş vakit namaz kılarken de vardı :)
Abdest suyu evet yararlı ama mucizevi bir etkisi yok bence :)
Ben G ile başlayan bilindik markanın 3 ü bir aradasını kullanıyorum her derde deva 
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Yağlı bir cildim var.Benim için sadece su yetersiz kalır.
Bende uğraştıkça kötü oluyor . Sadece su yeterli . Regl dönemlerimde abdest almadığımda yüzümün yağlandığını hissediyorum
Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
Ben nemlendiricilerin de ciltte birikmelere yolaçtığını düşünüyorum. Sadece nemlendirici sürdüğüm günlerde bile cildimi biodermanın makyaj temizleme suyuyla temizliyorum ve pamukta kir görüyorum.
Suyla yıkayınca tam temizlenmiyor bence. Sabun da zararlı olduğu için biodermada karar kıldım.
Bende sivilce çok .
Beş vakit namaz kılarken de vardı :)
Abdest suyu evet yararlı ama mucizevi bir etkisi yok bence :)
Ben G ile başlayan bilindik markanın 3 ü bir aradasını kullanıyorum her derde deva
ne Me r a k e t t i m
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
evet abdest sıyunun mucizevi bir etkisi var
devam edin
dermotolog ne bilirmiş işin özü abdest suyu
Yerine sevemem..
Kayıtlı Üye
Sabun , gül suyu tonik ve bepantol krem kullanıyorum iyi geliyor bana :)
Ben biodermann yüz yıkama jelini kullanıyorum sadece su yeterli olur mu bilemedim
'4 yapraklı yonca'
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Lavanta sabunu ve zeytinyağlı sabun dışında yüzüme bişey sürmem.
Memnunum da halimden

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Sinem kobal bi ara reklamında oynuyordu ya o üründen bahsediyor.
Sinem kobal bi ara reklamında oynuyordu ya o üründen bahsediyor.
Aynısını yazacaktım 
Günlük makyaj ayarım gece makyajı ayarında olanlardanım ve bazen çıkarmadan uyuyakalabiliyorum. Sivilce vs olmuyor e tabi yıpranıyor çok zararlı orası ayrı. Temizlerken de elli farklı şey kullanmak yerine bi temizleme losyonunu uygulayıp yıkıyorum ve nemli havlu ile siliyorum mis gibi de oluyor
Tabiki de sabunlanması gerek,olay sadece sivilceler değil ki,cilt yağlı bırakılır mı ?
bal kızım ve sürpriz aşkım
Kayıtlı Üye
Ben de sadece su kullanıyorum yıllardır, bazen lavanta suyu ya da gül suyuyla siliyorum yüzümü ama her zaman değil.
Ben iki günde bir kahve telvesiyle yüzüme yıkıyorum tavsiye ederim. Cildi arındırıyor.
Avene cilt temizleme kopugu tek gecerim. Yatmadan once de gul suyu ohh mis.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Aynısını yazacaktım
Öğrenciyken kullanırdım.Öğrenci dostu bir ürün

Cilt sorunları için ordan burdan tavsiye edilen ürünlere para yatırıp umutla beklemek yerine bir doktora gidebilirsiniz. Zaten büyük bir sorununuz yoksa, size cilt tipinize uygun dermatolojik bir kaç ürün önerir. Hızlı ve kolay çözüm. Bir sorununuz varsa da tedavi olursunuz zaten. Sürekli farklı ürünler deneyip cildinizin daha çabuk yaşlanmasına neden oluyorsunuz. Sadece su yeterli mi konusuna gelince de normal bir cildiniz varsa evet yeter. Ama ileri ki yaşlarda yeterli olmayacaktır. Şimdiden kendinize uygun bir ürünle önlem alarak yaşlanmayı geciktirebilirsiniz. Dermatolog şart herkes için