- Konu Sahibi almagester06
-
eee ne yapacağız,hiç başlamasak mı???
arkadaşlar ben bu kadının yüz yogası kitabını aldım. hani şu kalemle dudak dolgunlaştıran falan. isteyen olursa içindeki teknikleri yazabilrim. :1hug:
arkadaşlar ben bu kadının yüz yogası kitabını aldım. hani şu kalemle dudak dolgunlaştıran falan. isteyen olursa içindeki teknikleri yazabilrim. :1hug:
Ben iki haftadır yüz yogası yapıyorum kızlar...Sonuç alıyorum gibi kendimi iyi hissediyorum en azından.Benim de yüzüm yuvarlak ama elmacık kemiklerim belli değil 57 kilodan 46 kiloya indim fakat yüzümde çok farkedilir bi değişme olmamıştı şimdi memnunum.günde 15 dk mı ayırıyorum.
Yanaklarımı şişirip 10'a kadar sayıp yavaşça bırakıp 2 sn dinlenip yine aynı hareketi yapıorm.
sonra yanaklarımı içine çekip tekrarlıyorum.
sonra gülüp somurtuyorum.Yüzümü sıkıyorum gevşetiyorum.Dilimi çıkarıyorum. Ağzımı kocaman açıp ''O'' ve ''E'' harflerini söylüyorum.Kaşık kaldırıyorum.Geri kalan zamanda da kalemi dikey olarak dudaklarımın arasına alıp dudaklarımla kalemi tutuyorum.
Ben de kitabını daha almadım ama internet aracılığıyla öğrendim bu hareketleri..
Mutlu yüz ifadeleri dileklerimlesositososito
Ben kitabı aldım ama kitapta harekeeleri 3 er kez yapın diyor.ama kaç set yapılacağına dair bir bigi bulamadım.yani problemli bölgelerde daha çok yapılması gerektiğini düşünüyorum.bu konuda bir fikri olan var mı?
Neray,
Kitabın yeni baskısı 10-15 gün içinde basılıp kitapçılara dağıtılacakmış. Bir kaç gün önce Kaknüs Yayınevine telefon edip sormuştum.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?