- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Selam kızlar.. yaşım 30.. bu yaşıma kadar ilişkiler ve erkekler konusunda baya tecrübelerim oldu.. ama geçen hafta öyle biriyle tanıştım ki ben bile bi afalladım.. o yüzden fikirlerinizi merak ediyorum.. hapn diye bi uygulama var ya. Ordan geçen hafta bi adamla tanıştım.. birbirimize foto gönderdik, insta falan takipleştik..kendisi subay.. altı yıl önce eşinden ayrılmış..çocuğu yok..neyse konuşmaya başladık.. telde inanır mısınız akşamları falan en aşağı bi saat konuşuyoruz.. beni çok beğendiğini, aşık olduğunu söylüyor.. Ben de diyorum ki nasılolur.. yüzyüze bile tanışmadık sadece fotoğraflarımı gördün falan .. Diyor ki ben senin dünya görüşünü de çok beğendim Instagram’da gördüm birbirimize çok uygun olduğumuzu falan.. Evlilik planları yapıyor.. İşte benim memleketim için sizin orada kolay kız vermezlermiş bir arkadaşım zor aldı falan diyor .. ben de hayırdır Yeniden evlenmeye mi karar verdin dedim ... öyle olmasa senle neden konuşayım ki dedi... bana karşı ciddiyetini her fırsatta belli ediyor yani ...oraya gideriz buraya gideriz oraya gezeriz buraya gezeriz falan öyle planlar yapıyor kendi kendine... Her gittiği yeri haber veriyor ... sonra sürekli mesajlaşıp, telde konuşuyoruz.., cevap vermediğim zaman trip atıyor falan halbuki daha çok yeniyiz .. hani tanışalı bi hafta bile olmadı .. o yüzden samimiyetini sorguluyorum acaba gerçekten samimi mi !?.. bi kadın olarak kendimi kaptırıp sonra da üzülmek isteme m doğrusu.. Ben de artık evlenmek istiyorum sonuçta ..bu arada Kendisi İstanbul’da yaşıyor... bu hafta sonu beni görmek için İstanbul’dan gelecek üç gün izin almış üç gün gezip tozacağız bakalım. Merak edenler olursa son durumu burdan yazarım. . Daha önce aranızda bu kadar hızlı ilişkiye başlayıp evlenenler oldu mu?