Sivilceli Ciltler Yüzde sivilce izleri ve lekeleri :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

daisyxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
11
0
1
34
İstanbul
Merhaba imex kremini kullanan varmı akne tedavisi için aldım eczanedeki adam soyulmada yapar lekeleride götürür dedi ancak cildimde henüz bir soyulma olmadı.Kullanan varmı :)
Birde pirinç unuyla ıhlamur suyu lekelere iyi geliyormuş bileniniz varmı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım imex soyma yapmaz ki aksine yağlandırır yani bendeki etkisi öyle olmuştu :26: bende aynı dertten muzdaribim geçen yıl acnelyse kullandım çok güzel soydu ama devam edemedim çalıştığım için. acnelyse merhemi bi araştır soyulma istiyosan ama dikkatli kullanman lazım iyi araştır.

Ben lisede kullandım çok sivilcem yoktu ama var olanlara iyi gelmişti yalnız dr vermişti başka kremlerle birlikte.Tabii aradan zaman geçti 1 ay önce dr gittim imex verdi bu sefer iyi gelmedi 1 defa sürdüm ama kızarttı yüzümü lekelere etki edeceğini sanmıyorum sivilce kremi çünkü.Lekeler için doğal kantaron yağını öneririm geceleri azıcık sadece sorunlu bölgeye uygula ve sabah yıka.

acnelyse bu krem soyuyoo cevremde 3-4 kişi denedi dr tavsiyesiyle alınmış bir kremdir düzenli kullanım şart ama.

Teşekkür ederim kızlar :) kantaron yağını aliyim aktardan mı aldın 😊

Hayır canım annem yapmış midesindeki yara için bende kullanmıştım evde yapmıştı sende yap ama uzun sürüyor 40 gün kadar, güvendiğin bir aktardan alabilirsin ama sakın fazla sürme ve gece kullan çünkü yüzünün güneş veya ışık görmemesi gerek sürdüktnien sonra aksi takdirde leke oluşabilir.

Anladım canım Teşekkürler pirinç unuyla ıhlamur suyuda iyi geliyomuş yüzdeki lekelere öyle duymustum ama ne kadar dogrudur bılmıyorum

imex fondotenli kullanmıştım ben.o zaman memnun kalmıştım.lise döneminde olduğum için.ama soyulma yapmıyo.öyle kökten de çözmüyo sadece olan sivilceyi geçiriyodu.en son isotrexin verdi doktor o soyulma yanma yaptı.üstelik sivilcelerim geçmedide.kesin çözüm hap kullanmakbence.diğer hiçbi kremin yada bitkisellerin sivilce çıkmasını engelliyceğini düşünmüyorum.sadece olan sivilceyi geçiriyolar o kadar tekrar çıkmasına engel olmuyolar.

canımmm bende aynı dertten muzdariptimm, nivea nın soya özlü leke gidericisini bulana dek. kullanmaya başlayalı çok olmadı ama yüzdeki lekelerim ciddi ölçüde azaldı. gerçi bu ara çok vakit bulamıyorum sürmeye ama gerçekten etkili. bana da watsons daki kız tavsiye etmişti. zaten üzerinde de yazıyo 4 haftalık kullanımdan sonra cidden azaltıyo tavsiye ederim ben.

İmex ben kullandım... Soyulma yapiyor evet ama ondan daha etkili ilaçlar var yani ben arada sirada çikan sivilcelerime suruyorum.. Ama yaygin bir şekilde ise sivilceler tek basina fayda etmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

imex işe yaramaz. zaten akne ilacı ve soyma yapmıyor
acnelyse kullanıyorum ben şu an 2 hafta oldu ciddi soyma yaptı
lekelere iyi geldi mi bilmiyorum çünkü kimyasal olduğu için yüzümde kızarma yaptı lekelere çok bakamıyorum şu an ama kullanmaya devam edicem

bir kaç kişi kimyasal peeling uygulamasını methediyor (cilt bakımı bölümünde) ben cesaret edemedim

expigment'i biliyorum renk açıcı olarak. kuzenim kullandı bir ara ve cildini acayip açtı ki kendisi esmerdir.

profesyonel cilt soydurma yaptırabilirsiniz ama pahalı sanırım

son olarak Tekin Acar'daki ürünler gerçekten çok güzel. yaşadığınız yerde varsa gidip tavsiye alabilirsiniz.

Çok leke yok ama olanda gitmediği için sordm sizlere :) teşekkür ederim bilgilerinz için

[QUOTpost: 34856256, member: 580221"]Merhaba imex kremini kullananı akne tedavisi için aldım eczanedeki adam soyulmada yapayüzeleride götürür dedi ancak cildimde henüz bir soyulma olmadı.Kullanan varmı :)
Birde pirinç unuyla suyu lekelere iyi geliyormuş bileniniz varmı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
imex
imex kullanmadim ama

imex kullanmadim ama bir ara cene
imex hic kullanmadim ancak bir ara cene bolgemde sivilceler vardi, onun icin cilt doktotuna gittim clindoxyl krem ve vichy yuz yikama jeli vermisti iyi geldi sivilceler ve kizariklik gitti ama doktoruna yine sor canim, bana doktor yazmisti cunku

en iyi sonuç keratolitiklerle alınır. bir dermatologa gidin . o size verir . imex izlere kesinlikle birşey yapmaz .

Bende çeşitli kremler kullandım.Ama sonunda araştırma yaparak Dr.Mehmet Akgüne gittim ve black peeling karar verdim.Şu anda soyulmalarım başladı.Sonuçları burdan yazarak sizleri bilgilendirecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…