- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben böylelerini çevremde bulundurmamaya çalışıyorum.Herkesin bir begeneni var ama sen kendine bunu yapma. Dış görünüşe göre arkadaşlık yapıyorlarsa sizde onunla yapmayın Allah büyük dert vermesin neleri var.
Benim güzel fizik anlayışım ve başkalarınınki bir değilki. Yani genel bir kavram değil ama en azından slim fit bir görüntü diyebilirim.Ben kıyaslanıyorum zaten,onlar kıyaslıyor.Güzel bir fizikten tam olarak kastınız ne ?
Kesinlikle öyle.Artık öyle bir hal aldı ki bu durum,psikolojimi maf ettiler.Hele bir halam her geldiğinde yok burnunu yaptır,küçüklük halinden eser olarak bir tek gözlerin kalmış,küçükken burnun minicikti şimdi ne halde ...Hih aynen bu ben sulalemin kadinlari yaninda yokken guzelim mesela.herkes de guzel kadinsin der.ama cocuklugumdan beri hep sen ne kisasin,kime cektin sulalede bu kadar cirkim de yok ki bik bik dik dik konusup durdular.yaw 30 u gectim hala bu psikolojiden cikamiyorum.
Evet sulalenin kadinlari cok guzeller lan napayim.ben 170 im.ama kisayim niye onlar 175 180 arasi.ben ela gozluyum.cirkinim niye onlar mavi ya da yesil gozlu cunku.halbuki cirkin degilim disardaki insanlara gore uzunum.ama icinde bulundugun topluluk sana guzel ya da cirkin hissettiren
İnşallah öyle insanlar kalmıştır.Oyle düşünme bence illaki güzel bir yanın vardır. Fotoda çirkin çıkıp güzel olan yada foto da güzel cıkıp cirkin olan o kadar cok insan varki. Dert etme bunları.kalbin güzel olursa insan olan zaten senin yüzünle ilgilenmez
Anladım, teşekkür ederimBenim güzel fizik anlayışım ve başkalarınınki bir değilki. Yani genel bir kavram değil ama en azından slim fit bir görüntü diyebilirim.
Ben şahsen arkadaş olurken önce dış görünüşe bakan biri olsa ve benle ona göre arkadaşlık kursa, ben arkadaş olmam öyle diyeyim. Arkadaşlık, dostluk, sevgi, muhabbet gibi manevi kavramların fiziki güzelliklerle işi olmaz...
Bakış açınız çok güzelo dediğiniz tanıyınca.
öncesinde ilk intiba kişinin önem verdiği neyse ona göre olur.
ben ortama uyumuna, davranışlarına, ve kıyafet seçimine bakarım mesela.
marka vs anlamında değil, yerine göre giyinmiş mi, tarzı nasıl, üzerindeki her parça sezon trendi olanlar bana göre özgüvensizdir mesela.
kendi seçimleri yerine moda neyse onu giyiyor.
yada hiç modası geçmeyen tercihler ve takı vs ile özgünlük katılmamışsa, üşengeç yada rahatına düşkün diye düşünürüm vs..
konuşurken aşırı yavaş konuşan insana tahammül edemem mesela.
aynı şekilde lafı dolandıran ve alçak sesle konuşana da.
yüksek sesle konuşandan da hoşlanmıyorum.
sigara kullanıp kullanmaması, çantası, ayakkabısı, tırnakları vs.
7 777mutluluk bakın daha güzelliğe kaşa göze gelmedim.
bir insanla karşılaştığınızda hiç konuşmadan bakabileceğiniz milyon tane şey var.
ilk burnunuza bakacak kadar sığ olanları hayatınızdan elemiş oluyorsunuz, fena mı :)
Benim kasteddiğim fiziki görünüş kendi elinde olanlar giyim kuşam kişisel bakım vs değildi, konu sahibinin şikayetçi olduğu, Allah vergisi olan kişinin öyle gözükmesi kendi elinde olmayan şeylerdi, arkadaş bunu kastedip insanlar buna göre arkadaşlık kuruyor dediği için söylüyorum, yoksa istediği kadar iyi olsun karşı mahalleden ter kokan, kırmızı rujunun altından kahverengiden hallice sırıtan dişleri olan biriyle bende yakın olamamo dediğiniz tanıyınca.
öncesinde ilk intiba kişinin önem verdiği neyse ona göre olur.
ben ortama uyumuna, davranışlarına, ve kıyafet seçimine bakarım mesela.
marka vs anlamında değil, yerine göre giyinmiş mi, tarzı nasıl, üzerindeki her parça sezon trendi olanlar bana göre özgüvensizdir mesela.
kendi seçimleri yerine moda neyse onu giyiyor.
yada hiç modası geçmeyen tercihler ve takı vs ile özgünlük katılmamışsa, üşengeç yada rahatına düşkün diye düşünürüm vs..
konuşurken aşırı yavaş konuşan insana tahammül edemem mesela.
aynı şekilde lafı dolandıran ve alçak sesle konuşana da.
yüksek sesle konuşandan da hoşlanmıyorum.
sigara kullanıp kullanmaması, çantası, ayakkabısı, tırnakları vs.
7 777mutluluk bakın daha güzelliğe kaşa göze gelmedim.
bir insanla karşılaştığınızda hiç konuşmadan bakabileceğiniz milyon tane şey var.
ilk burnunuza bakacak kadar sığ olanları hayatınızdan elemiş oluyorsunuz, fena mı :)
ben de öyle dusunuyorumBakış açınız çok güzelGüzelliğe gelene kadar birçok şey var belki ama yinede güzellik önemli diye düşünüyorum.
Bana göre güzelliğin kalıpları yokturMesele inanmak mı bilmiyorum ama artık korkmadan resim çekilmek istiyorum.
Kesinlikle.Ben de kös kös oturup durmak istemiyorum o zamana kadar.ben de öyle dusunuyorum
muhakkak çok güzel bir insanın ilk etapta ayrılacalığı olur.
bu yüzden insanlar daha mutlu olacaksa estetik için, neden olmasın? diye düşünüyorum
(önceden çok karşı çıkardım)
öte yandan güzelliğin her şey olmadığını biliyorum :) 20 li yaşlarda biraz daha çok şeydir, ama hiç bir zaman her şey değildir.
düşündüğünüz operasyonların zamanı gelene kadar vaktiniz var nasıl olsa.
biraz kendinize güvenin, kendinizi iyi hissedecek şekilde giyinin, takın, takıştırın.
kendiniz entellektüel anlamda geliştirmeye bakın. belki kendinizi daha iyi hissedersiniz.
o zamana kadar kös kös oturup hayıflanmaktan iyidir ☺
İçimde bir mutsuzluk var ama bunu çok yansıttığımı düşünmüyorum.Altin orana sahip guzel yuz az bulunur ama cekici olmak ve kendine parcalari ayri yakistirmak ayri bir kabiliyet gerektiriyor.
Ornegin, kendini kilolu olarak gorebilecek birisi hafif makyaj yapip bir kac hos bilezik , kolye takmissa ne neseli hatun ben de keske onun gibi olabilsem der gecerim. Bir gulus insani gercekten cok degistiriyor.
Icinizde bir mutsuzluk olabilir, haliyle de yuzunuze yansiyordur. Yani sorun aslinda yuzunuz degil.
Ben de sizin gibi düşünmek istiyorum işte.Bana göre güzelliğin kalıpları yoktur
Ve kimse çirkin değildir
Neden kalın dudaklı takma kiplikli olmak zorunda olayım ki
Asıl öyle olursam herkes gibi olurum
Beni böyle beğenmeyenlerde bi zahmet beğenmesinler derim
Çirkin kadın yoktur eminmki sende öylesin..yüz yogası yapabilirsin nette anlatımlı var kendini daha mutlu ve iyi hissedeceksen ameliyatsız yapılan işlemler var burun şekillendirme veya küçüktme gibi zaten ne gerekiyorsa dokt onu yapar bende düşünmüyor değilim cildim yaşıma göre sigara ve alkolden dolayı erken yaslandı kaşlarımda döküldü son zamanda ayıp değilki yardım almak durumun varsa hiç ertelemeSevgili KK kadınları,ben kendimi yüzden çirkin buluyorum.Özellikle fotoğraflarda bunu çok net görüyorum.Bu nedenle fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.Fotoğraf çekilmekten kaçınıyorum.Yüzüm zayıf ve burnum yüzüme göre çok büyük duruyor.Dudaklarım ince.Fotograf çekilmek benim için işkence gibi geliyor bana.Ne yapacağım ben böyle ?
Şu anlık böyle bir durumum yok ancak mezun olup atandıktan sonra yaptırabilirim estetik.Tabi o zamana kadar akrabalar iyice psikolojimi bozmazlarsa.Çirkin kadın yoktur eminmki sende öylesin..yüz yogası yapabilirsin nette anlatımlı var kendini daha mutlu ve iyi hissedeceksen ameliyatsız yapılan işlemler var burun şekillendirme veya küçüktme gibi zaten ne gerekiyorsa dokt onu yapar bende düşünmüyor değilim cildim yaşıma göre sigara ve alkolden dolayı erken yaslandı kaşlarımda döküldü son zamanda ayıp değilki yardım almak durumun varsa hiç erteleme
Yaşın gençmiş yüzün cabuk şekil alır yüz yogası yap üşenme aradaki farkı görürsünŞu anlık böyle bir durumum yok ancak mezun olup atandıktan sonra yaptırabilirim estetik.Tabi o zamana kadar akrabalar iyice psikolojimi bozmazlarsa.
Resim çekildikten sonra odaklandığınız tek nokta o resimlerde ne kadar mutlu göründüğünüz olsun gerisini boşverinBen de sizin gibi düşünmek istiyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?