Yüzden Çirkin Olmak...

Kesinlikle öyle.Artık öyle bir hal aldı ki bu durum,psikolojimi maf ettiler.Hele bir halam her geldiğinde yok burnunu yaptır,küçüklük halinden eser olarak bir tek gözlerin kalmış,küçükken burnun minicikti şimdi ne halde ...

İnşallah öyle insanlar kalmıştır.

o dediğiniz tanıyınca.
öncesinde ilk intiba kişinin önem verdiği neyse ona göre olur.
ben ortama uyumuna, davranışlarına, ve kıyafet seçimine bakarım mesela.
marka vs anlamında değil, yerine göre giyinmiş mi, tarzı nasıl, üzerindeki her parça sezon trendi olanlar bana göre özgüvensizdir mesela.
kendi seçimleri yerine moda neyse onu giyiyor.
yada hiç modası geçmeyen tercihler ve takı vs ile özgünlük katılmamışsa, üşengeç yada rahatına düşkün diye düşünürüm vs..
konuşurken aşırı yavaş konuşan insana tahammül edemem mesela.
aynı şekilde lafı dolandıran ve alçak sesle konuşana da.
yüksek sesle konuşandan da hoşlanmıyorum.

sigara kullanıp kullanmaması, çantası, ayakkabısı, tırnakları vs.

7 777mutluluk bakın daha güzelliğe kaşa göze gelmedim.
bir insanla karşılaştığınızda hiç konuşmadan bakabileceğiniz milyon tane şey var.
ilk burnunuza bakacak kadar sığ olanları hayatınızdan elemiş oluyorsunuz, fena mı :)

ay bir de kokusu.
sigara içip kokusunu bastırsın diye parfüm boca eden hiç arkadaşım yok mesela.
kaçıyorum bildiğiniz.
yada insanlık hali kırk yılda bir olur ama kişisel hijyenine dikkat etmeyenlerden de uzak dururum.
zira kendine saygısı olmayanın bana hiç olmaz

Bakış açınız çok güzel Güzelliğe gelene kadar birçok şey var belki ama yinede güzellik önemli diye düşünüyorum.

Benim kasteddiğim fiziki görünüş kendi elinde olanlar giyim kuşam kişisel bakım vs değildi, konu sahibinin şikayetçi olduğu, Allah vergisi olan kişinin öyle gözükmesi kendi elinde olmayan şeylerdi, arkadaş bunu kastedip insanlar buna göre arkadaşlık kuruyor dediği için söylüyorum, yoksa istediği kadar iyi olsun karşı mahalleden ter kokan, kırmızı rujunun altından kahverengiden hallice sırıtan dişleri olan biriyle bende yakın olamam

Bakış açınız çok güzel Güzelliğe gelene kadar birçok şey var belki ama yinede güzellik önemli diye düşünüyorum.
ben de öyle dusunuyorum
muhakkak çok güzel bir insanın ilk etapta ayrılacalığı olur.
bu yüzden insanlar daha mutlu olacaksa estetik için, neden olmasın? diye düşünüyorum
(önceden çok karşı çıkardım)

öte yandan güzelliğin her şey olmadığını biliyorum :) 20 li yaşlarda biraz daha çok şeydir, ama hiç bir zaman her şey değildir.

düşündüğünüz operasyonların zamanı gelene kadar vaktiniz var nasıl olsa.
biraz kendinize güvenin, kendinizi iyi hissedecek şekilde giyinin, takın, takıştırın.
kendiniz entellektüel anlamda geliştirmeye bakın. belki kendinizi daha iyi hissedersiniz.
o zamana kadar kös kös oturup hayıflanmaktan iyidir

Altin orana sahip guzel yuz az bulunur ama cekici olmak ve kendine parcalari ayri yakistirmak ayri bir kabiliyet gerektiriyor.

Ornegin, kendini kilolu olarak gorebilecek birisi hafif makyaj yapip bir kac hos bilezik , kolye takmissa ne neseli hatun ben de keske onun gibi olabilsem der gecerim. Bir gulus insani gercekten cok degistiriyor.

Icinizde bir mutsuzluk olabilir, haliyle de yuzunuze yansiyordur. Yani sorun aslinda yuzunuz degil.

Mesele inanmak mı bilmiyorum ama artık korkmadan resim çekilmek istiyorum.
Bana göre güzelliğin kalıpları yoktur
Ve kimse çirkin değildir
Neden kalın dudaklı takma kiplikli olmak zorunda olayım ki
Asıl öyle olursam herkes gibi olurum
Beni böyle beğenmeyenlerde bi zahmet beğenmesinler derim

Kesinlikle.Ben de kös kös oturup durmak istemiyorum o zamana kadar.

İçimde bir mutsuzluk var ama bunu çok yansıttığımı düşünmüyorum.

Çirkin kadın yoktur eminmki sende öylesin..yüz yogası yapabilirsin nette anlatımlı var kendini daha mutlu ve iyi hissedeceksen ameliyatsız yapılan işlemler var burun şekillendirme veya küçüktme gibi zaten ne gerekiyorsa dokt onu yapar bende düşünmüyor değilim cildim yaşıma göre sigara ve alkolden dolayı erken yaslandı kaşlarımda döküldü son zamanda ayıp değilki yardım almak durumun varsa hiç erteleme

Şu anlık böyle bir durumum yok ancak mezun olup atandıktan sonra yaptırabilirim estetik.Tabi o zamana kadar akrabalar iyice psikolojimi bozmazlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…