Yüze yağ enjeksiyonu

merhaba doktorunuz kim fiyat nedir burnunuzdan memnunmusunuz bana cevap verirseniz memnun olurum

Merhabalar, nasıl oldunz alışabildiniz mi, şu anda da aynı sorunu yaşıyor musunuz ?

Bende bu islemi yaptirdim 6sene evel. Ne yaziki yaglar kaslarimdan ayrik duruyor. Onun icin her iki senede bir iple yüzümü aski yaptirmak zorundayim

Mrb
Kök hücreli yağ enjeksiyon uygulamasını nerede yaptırdınız,memmunmusunuz ne kadar ödediniz

Ben komple endo ameliyati we yag dolgusuna 2650euro werdim. Arkadasim yüzün sarkmiyorsa yaptir. Sarkiyorsa daha cok sarkiyor

Göz çatı için Yağ enjeksiyonu uygun değil ama

Evet aynen katılıyorum!! Aşırı derecede şişik ve doğal durmayan, travesti yüzü gibi birşey yapmaya meraklı tüm estetik doktorları. Doğal ve sevimli yüz estetiği yaratmak doktorun kendi vizyonu ve estetik anlayışından geçiyor galiba ki çoğu kendilerine öğretilmiş yöntemleri ezbere uyguladığından, gergin ve dolgun fakat sevimsiz ve birçoklarıyla aynı-fotokopi görüntüye sahip oluyorsunuz...

meraba yağın yüzde kaçı kadar kalıcı oldu acaba ve yağ enjekte edildikten sonra çok şişme morarma oldu mu cevaplarsan sevinirim

Merhaba doktorun ismini ogrenebilirmiyim ve suan ne durumdasiniz kalici oldumu fiyat nekadardi

Merhaba,bende 1 ay önce yüzüme kendi yağımla dolgu yaptırdım yüzüm hala kocaman.ne zaman normal bi hal alır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…