merhaba doktorunuz kimDr kim
37 1-2 ay
Evet herkez hakliymisans gercekten moralim cok kötüydü kendime gelemedim daha yeni yeni alisiyorum.
herkese merhaba, ben yeni üyeyim, devamlı takip ettiğim bir sayfaydı ama bu konuda benim de kaygılarım olduğundan aranıza katılıp fikir almak istedim. 37 yaşındayım ve 3 hafta önce ameliyat oldum, karından bir miktar yağ alınıp yüzümün kaş üstü, elmacık kemikleri dudak ve çene kısmına enjekte edildi. Aslında başka bir sebeple ameliyatım varken ilave olarak bu işlemler yapıldı, yani belli bir ihtiyaçtan değil meraktan. Ve kediyi merak öldürür misali, eski halime dönmek istiyorum şu an. Çok mutsuzum, ifadem değişti, eskiden sempatiktim şimdi o yok oldu, şişko suratlı bir şey oldum. Dudakta bir şey kalmadı pek ama maşallah yanaklar hala dolgun. Doktorum uzun kalsın diye çok koydum dedi.. Doğal halime dönmek için ne yapabilirim ? Buz kompresi işe yarar mı ? ya da ucunda topları olan yüz masaj aletleri ile devamlı masaj yapsam yağları eritir mi? Fikri olan ne olur paylaşsın benimle ve bir tavsiye, gerçekten ihtiyaç olmadan bu işlemi yaptırmayın, iyice emin olun, benim gibi atlamayın hemen
Ayrıca yüzümdeki değişikliğin ödemden mi yoksa yağların bir kısmının eriyip bir kısmının erimediğinden kaynaklı mı olduğunu ayırt edemeyecek kadar bilinçsiz değilim
Ben cok memnun kalmadım kalıcı olmadı hasar yok cok sukuryaptığım araştırmaya göre yağ enjeksiyonu kullanılan alet ve doktoruna göre kalıcılığı degişiyor. yaptırmayı düşünüyorum ama memnun kalmayanları da okuyumca üzülüyorum
Göz çatı için Yağ enjeksiyonu uygun değil amaBende iki ay önce göz altı torbalarımı aldırıp yağ enjeksiyonu yaptırdım 2 ay oldu göz altlarımda yağlar kalıp gibi kaldı erimedi bile tavsiye etmiyorum yada yaptıracaksanız iyi bir doktor bulun derim
Bence kendi yağınız ile yaptırın kalıcı olsun ben tüm yüzüme kendi yağımla yaptırdım.Çok memnun oldum.Habire tekrar tekrar doktora para vermek zorunda kalmıyorum.artık her şey çok pahalı kalıcı olması bence daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?