Yüze yağ enjeksiyonu

Selamlar bende 3 gün önce burun estetiği göz altı torbalarım alındı göbeğimden alınan yağlarda yüzüme enjekte edildi. Yüzüm gözüm çok şişti ve morardı ama bugün 3 günüm bitti büyük oranda şişliklerde azalma var göbeğimde bir dikiş ve morarma var burunla birlikte yaptırdığım için hangisinden dolayı şişip morardığını pek anlayamadım

Dokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Eriyenler için doktorum aldığım yağın bir kısmını dondurucuda saklıyorum ihtiyaç olursa tekrar enjekte ederiz demişti.Siz de sorun bence doktorunuza.

Benim ameliyatım lokal anestezi ile yapıldı.Doktorum kök hücreli yapıyor.

Burundan dolayıda şişmiş olabilir ama yağ enjeksiyonundan sonrada şişip morarıyor gözlerinizi kapatacak sekildeyse burundandır bence cunku yag enjeksiyonunda renk değişimi deride cok fazla olmamakla birlikte aşırıda şişmiyor :)

yüz ameliyatı kim yaptı fiyatları nelerdir mesaj attım bakarmisiniz ???süreç neydi bide

Merhaba,
18 gün önce yüz yağ enjeksiyonu yaptırdım. Şimdiden şişlikler indi. Ilk başta çok beğenmiştim çok hoşuma gitmişti şimdi sisliklerde indi erimede oldu diye düşünüyorum şimdiden %30 40 ı erimiştir. Yüzü zayıf olup yaptıran 1 yıl ya da ileriki süreçler hakkında bilgi verebilecek birisi var mı

Dokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Merhaba,
Bende yaptirali 20 gün oluyor. 7ser cc elmacık kemiklerinme ve biraz altına yapıldı toplamda 14 cc. Ben dolgunluk vermesi acısından yaptırdım. Şişliklerim indiği için mi yoksa eridiği için mi anlamadim ama azaldı şimdiden. Bende diyorum acaba 2.sini yaptırsam mi. Yaptıran oldu mu. Bir olumsuz bir durum oluyor mu diye merak ediyorum. Size kaç cc verildi? Ve ne zman tamamen eridiğini anladiniz

Siz yaptirali ne kadar oluyor. Benimde yüzüm zayıftı biraz dolgunluk oldu bende beğendim. Ama erimesini hiç istemiyorum. Birde yan yatabilir miyim diye doktoruma sordum yatabilirsin dedi ama yatmamak mi gerekir bilemedim.

Siz yaptirali ne kadar oluyor. Benimde yüzüm zayıftı biraz dolgunluk oldu bende beğendim. Ama erimesini hiç istemiyorum. Birde yan yatabilir miyim diye doktoruma sordum yatabilirsin dedi ama yatmamak mi gerekir bilemedim.
Ben geçen yıl mayıs ayında yaptırmıştım işte 11 ay oldu ama tam olarak hepsi erimedi duruyor. Yan yatabilirsin sıkıntı olmaz. Ben de hep yan yatıyorum.

Ben geçen yıl mayıs ayında yaptırmıştım işte 11 ay oldu ama tam olarak hepsi erimedi duruyor. Yan yatabilirsin sıkıntı olmaz. Ben de hep yan yatıyorum.
Çok teşekkür ederim döndüğünüz için. Peki yağ enjeksiyonunu yüzünüze dolgunluk vermesi amacıyla mi yaptırdınız ? Birde toplamda kaç cc koyuldu bilginiz var mi.

Benim burun sırtına yapıldı

tecrubelerinizi okudum benimde yag oranim cok az . egunes41 ozelden yazisabilirmiyz birde fotolarini gormek isterim . bende dusunuyorum . iyilesme sureci sonucu onemli benim icin yogun calisiyorum cunku. Doktorunuz kimdi ve ucretleri ne kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…