Canım merhaba ben size özelden yazdım bakabilir misiniz.Boyun germede varmı lokalle beraber faceliftin yanında
Merhaba mesajınızı yanıtladım görüşelimCanım merhaba ben size özelden yazdım bakabilir misiniz.
Eriyenler için doktorum aldığım yağın bir kısmını dondurucuda saklıyorum ihtiyaç olursa tekrar enjekte ederiz demişti.Siz de sorun bence doktorunuza.Dokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Teşekkür ediyorum Egunes41. Öğrendiğim kadarıyla bu işlemin daha başarılı olması için yağların kök hücreleri özel bir teknikle ayrıştorılıyor ve kök hücreler enjekte ediliyormuş. Ama Türkiye de bu işlem yok denecek kadar az. Yani benimki kök hücreli değil. Ve doktorum illaki aradan dokuz ay geçmesi gerektiğini söyledi ikinci seans için. İşin ilginç yanı da fazla kilosu olan biri değilim. Nereden yağ alıcak bilmiyorum. İlkinde karın germe ameliyatı yapılmıştı oradan alınan yağlar transfer edildi. Sizinki de genel anestezi altında mı yapıldı
Burundan dolayıda şişmiş olabilir ama yağ enjeksiyonundan sonrada şişip morarıyor gözlerinizi kapatacak sekildeyse burundandır bence cunku yag enjeksiyonunda renk değişimi deride cok fazla olmamakla birlikte aşırıda şişmiyor :)Selamlar bende 3 gün önce burun estetiği göz altı torbalarım alındı göbeğimden alınan yağlarda yüzüme enjekte edildi. Yüzüm gözüm çok şişti ve morardı ama bugün 3 günüm bitti büyük oranda şişliklerde azalma var göbeğimde bir dikiş ve morarma var burunla birlikte yaptırdığım için hangisinden dolayı şişip morardığını pek anlayamadım
yüz ameliyatı kim yaptı fiyatları nelerdir mesaj attım bakarmisiniz ???süreç neydi bideBurundan dolayıda şişmiş olabilir ama yağ enjeksiyonundan sonrada şişip morarıyor gözlerinizi kapatacak sekildeyse burundandır bence cunku yag enjeksiyonunda renk değişimi deride cok fazla olmamakla birlikte aşırıda şişmiyor :)
Mesajınıza döndüm hssretkryüz ameliyatı kim yaptı fiyatları nelerdir mesaj attım bakarmisiniz ???süreç neydi bide
Merhaba,Dokuz ay önce yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. İlk aylar gayet güzel olmuştu. Fakat hepsi eridi, kaldıysa bile gözle görülür bir fark yok. Bu durumda ikinci seans yaptırmalımıyım
Siz yaptirali ne kadar oluyor. Benimde yüzüm zayıftı biraz dolgunluk oldu bende beğendim. Ama erimesini hiç istemiyorum. Birde yan yatabilir miyim diye doktoruma sordum yatabilirsin dedi ama yatmamak mi gerekir bilemedim.Ben ona ek ücret ödemefim cnm.burun estetiğiyle beraber
Evet kesinlikle çok güzel oldu benim cildim de böyle bir gergin parlak pürüzsüz oldu. Ben çok memnun kaldım eridikçe her sene yaptırırım. Bir de çok zayıftım ben. Biraz dolunca cok
yakıştı
Merhaba yüz yağ enjeksiyonu değil mi sizinde dolgunluk amacıyla mi yaptırdınız? Ve ne an süre sonra ikinciye gerek duydunuz?Iki seans yaptırdım ben ilk seansta eridi çok az kaldı ikincide yeterli oldu kalan yağ ile birlikte
Ben geçen yıl mayıs ayında yaptırmıştım işte 11 ay oldu ama tam olarak hepsi erimedi duruyor. Yan yatabilirsin sıkıntı olmaz. Ben de hep yan yatıyorum.Siz yaptirali ne kadar oluyor. Benimde yüzüm zayıftı biraz dolgunluk oldu bende beğendim. Ama erimesini hiç istemiyorum. Birde yan yatabilir miyim diye doktoruma sordum yatabilirsin dedi ama yatmamak mi gerekir bilemedim.
Çok teşekkür ederim döndüğünüz için. Peki yağ enjeksiyonunu yüzünüze dolgunluk vermesi amacıyla mi yaptırdınız ? Birde toplamda kaç cc koyuldu bilginiz var mi.Ben geçen yıl mayıs ayında yaptırmıştım işte 11 ay oldu ama tam olarak hepsi erimedi duruyor. Yan yatabilirsin sıkıntı olmaz. Ben de hep yan yatıyorum.
Siz yaptirdinizmiÇok teşekkür ederim döndüğünüz için. Peki yağ enjeksiyonunu yüzünüze dolgunluk vermesi amacıyla mi yaptırdınız ? Birde toplamda kaç cc koyuldu bilginiz var mi.
Benim burun sırtına yapıldıMerhaba,
Bende yaptirali 20 gün oluyor. 7ser cc elmacık kemiklerinme ve biraz altına yapıldı toplamda 14 cc. Ben dolgunluk vermesi acısından yaptırdım. Şişliklerim indiği için mi yoksa eridiği için mi anlamadim ama azaldı şimdiden. Bende diyorum acaba 2.sini yaptırsam mi. Yaptıran oldu mu. Bir olumsuz bir durum oluyor mu diye merak ediyorum. Size kaç cc verildi? Ve ne zman tamamen eridiğini anladiniz
Yüz için bişey diyemem de burnumun bütün pürüzlerini kapattı zayzaten revizyondu burnum Su an çok iyi yüze düşünüyorum yine ama bilemiyorumSiz yaptirdinizmi
bahsettiğiniz işlem nanofat olmalı onuda yapıyor doktorum hatta önümüzdeki seans için planlıyoruz inşallah iyi bir sonuç alırım cunku gercekten yaptırdıgım butun işlemlerden memnun kaldım. Genel anestezi altında yüz ameliyatı oldum o esnadada yapıldı ama klinikte lokal anestezi ile birlikte gayette konforlu bir yağ enjeksiyonu oldu. 9 ayı anlamadım pek fazla oyle bir şart gerekce varmı bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla bacak içinden falanda yağ alınıyor[/QUO
Bende yag enjeksiyonu yaptirdim nanofat icin gun sayiyorum yuzden30 kaldi fakat ben cok memnunum . yuzum canlandi genclesti bundan daha fazla kalsa zaten yapay olurdu . nanofat den sonra tekrar dusuncelerimi paylasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?