Yüze yağ enjeksiyonu

Çok teşekkür ederim döndüğünüz için. Peki yağ enjeksiyonunu yüzünüze dolgunluk vermesi amacıyla mi yaptırdınız ? Birde toplamda kaç cc koyuldu bilginiz var mi.
Benim yuzumde yag kaybi yani cokukluk vardi . goguslerimde cok yumusakti kalcam dolgun ve basenim vardi oralardan akinan yaglar yuzume ve gogsume kondu . yuzum icin 80 cc konuldu . ben cok memnunum umarim sizinde sonuclariniz benim ki kadar guzel olur

Hepsi kaldımı hiç erimedimi

Yağ enjeksiyonunda erime oluyordu sanırım

tecrubelerinizi okudum benimde yag oranim cok az . egunes41 ozelden yazisabilirmiyz birde fotolarini gormek isterim . bende dusunuyorum . iyilesme sureci sonucu onemli benim icin yogun calisiyorum cunku. Doktorunuz kimdi ve ucretleri ne kadar acaba
Eda hanım merhaba tabii özelden yazışabiliriz benim 6 aya yaklaştı ameliyatım sormak istediklerinizi detaylı yanıtlayabilirim özelden isterseniz. Ozan Bitik doktorumun adı ankarada ameliyat oldum süreci anlattıgım bir Yüz Germe adında konu açmıştım oradan da okuyabilirsiniz fiyatla ilgilide bilgi verebilriim isterseniz

Cok tesekkur ederim biraz arastirdim doktorunuzu ve gittim gecen persembe . cok tatli biri .anlattiklari arastirmalarim sonucu asagi yukari ayni seyler ama yeni operasyon gecirmis birkac hastasinin resimlerini gordum sonuca bayildim . ameliyat planladik bakalim bir aksilik cikmaz ise okullar kapaninca tekrar gununkonusacagiz cok heyecanliyim

Nanofat yaptırdım cumartesi günü göz altıma ve kaş altına yapıldı . Göbek bölgemden 5 cc yağ alınarak. Çok korktum fakat hiç acı hissetmedim . Sonuç super yüzüm çok genç görünüyor artık . Henüz şişliklerim var fakat bir kaç güne toplayacak . Annem arkadaslarim bayıldılar . Tesekkuler ozan bitik ıyiki varsin

Yağlarda erime olmadımı
oldu tabiki sadece hacim kazandi ve canlandi yuzum ama zaten doktorum da boyle soylemisti. Cokuklukler cok azaldi .

Evettttt ve nanofat yaptirdimmmm 3 gun once . gecen yil ki yag enjeksiyonuma rutus yapildi gib oldu ama super rutussss. Goz alti ve elmaciklarima yaptirdim simdilik biraz sislik var fakat simdiden gorebiliyorum guzelligi. Prp yaptirmaktan farksiz o zaman neden oyle islemlerle ugrasiyirsunuz ki ben de ugrastim bir cok yontem ile . simdi favorim nanofattt

Bayanlarr ben de yag enjeksiyonu icin gorustum ozan bitik ile . haftaya planladik ameliyati . yorumlarinizi okuyunca icim ferahliyor gercekten . doktor konusunda hic bir sikintim yok ama iyilesme sureci beni korkutuyordu . bu siteden birnkac kisiyle ozelden yazistim gercekten korkularim azaldi . ameliyat sonrasi gorusmrk uzere ,

Emin ol iyileşme sürecinde kötü gecmeyecektir ameliyat sonrası görüşlerini merak ediyorum :)

Inanın iyileşme süreci beni de korkutuyordu fakat yapacak bir şey yok dolgu maddesini istemedim . Yağ ayrica Kök hücre enjeksiyonu olduğu için çok mantıklı geldi zaten . Ben 2 hafta sonra insan içine çıktım . Benim çok.morarma olmadi . Sadece tontiş bir yüzüm vardı o kadar . Umarım mutlu olursunuz .

Çok teşekkür ederim döndüğünüz için. Peki yağ enjeksiyonunu yüzünüze dolgunluk vermesi amacıyla mi yaptırdınız ? Birde toplamda kaç cc koyuldu bilginiz var mi.
Kaç CC koyuldu Onu tam olarak bilmiyorum canım yüzüm zayıf olduğu için burun ameliyatında yanak dolgusu da gerekli olduğunu söylediler. Zaten göbeğimde yağ hiç çıkmamış çok az yağ bulabilmiş ler

Dudaklarınıza da yaptırdınız mı yağ dolgusu

Yaptırdınız mı sonuçtan memnun kalıp kalmadığınızı bizimle paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…