Yüze yağ enjeksiyonu

Merhaba ben 5 gün önce yag dolgusu yaptirdim tüm yüzüme. Jawline, yanak, gözalti ve alinima. Kediye benziyorum 5 gündür agliyorum bu böyle kalicakmi?Arkadaslarim beni taniyamadi. Ölmek istiyorum allahim sanki kötü bir rüya gibi. Lütfen yaptiran varsa bana dönerse cok sevinirim!

Tatlım daha5 gün olmuş çok erken tabiki geçer 1,5/2 ay alır iyleşmesi

Öncelikle çok geçmiş olsun nereye yaptırdınız fiyat nedir?geçti mi şişlikleriniz bende düşünüyorum da çenem için

Öncelikle çok geçmiş olsun nereye yaptırdınız fiyat nedir?geçti mi şişlikleriniz bende düşünüyorum da çenem için
Ben bütün yüz Icin 1500euro ödedim ama doktordan doktora degisiyordur sanirim. Sadece cene yaptiricaksaniz bence dolgu yaptirin daha mantikli. Yaglar Göbek kismindan aliniyo en cok agri yapanda o zaten. bosuna sadece cene Icin okadar aciyi cekmeyin derim.

Teşekkür ederim cevap için

Bence kendi yağınız ile yaptırın kalıcı olsun ben tüm yüzüme kendi yağımla yaptırdım.Çok memnun oldum.Habire tekrar tekrar doktora para vermek zorunda kalmıyorum.artık her şey çok pahalı kalıcı olması bence daha iyi.

Tabi ki kalıcılık çok önemli siz hangi bölgeye yaptırdınız?fiyat ne kadar?

Yağ enjeksiyonu ile yüksek ve çıkık elmacık kemikleri oluyor mu merak ediyorum.Bu şekilde elmacık kemiğine enjeksiyon yaptıranlar cevaplarsanız sevinirim.

Yağ enjeksiyonu ile yüksek ve çıkık elmacık kemikleri oluyor mu merak ediyorum.Bu şekilde elmacık kemiğine enjeksiyon yaptıranlar cevaplarsanız sevinirim.
Meraba ben 5 ay önce karin germe ve meme estetiği olurken yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Doktor yüzünüzde nerde eksik varsa belirleyip yapıyor. 2.tekrar gerekiyor benim de herkes gibi çoğu eridi. 25 nisanda tekrar yaptir

Merhaba,sakıncası yoksa doktorunuz kim? İkinci yağ enjeksiyonunu yaptırdınız mı,sonuçtan memnun musunuz?

Merhaba,sakıncası yoksa doktorunuz kim? İkinci yağ enjeksiyonunu yaptırdınız mı,sonuçtan memnun musunuz?
Merabalar. Evet yaptırdım perşembe günü.su an suratım aşırı sis durumda birde dudaklarimada yaptırdım çok sisler ama inecek dedi doktor.
Doktorum denizli pamukkale üniversitesinde r.hakan özcan yaptığı işlemlerden gerçekten çok memnun kaldım Allah razı olsun insanin halinden anlayan biri

Merhaba arkadaslar,
Benimde yuzumde son 1 yil icinde cok kirisiklik olustu. Aranizda nanofat yaptirdiktan sonra kirisiklikta azalma, clidinde genclesme ve parlaklik oldumu? guzel sonuclariniz paylasirsaniz cok memnun olurum.

Kime yaptırdınız?

Dr kim

Levent Akçay en iyiid

Merhabalar bende düşünüyorum karın germe ve yüze yağ enjeksiyonu . Memnunmusunuz ne kadara yaptırdınız .

herkese merhaba, ben yeni üyeyim, devamlı takip ettiğim bir sayfaydı ama bu konuda benim de kaygılarım olduğundan aranıza katılıp fikir almak istedim. 37 yaşındayım ve 3 hafta önce ameliyat oldum, karından bir miktar yağ alınıp yüzümün kaş üstü, elmacık kemikleri dudak ve çene kısmına enjekte edildi. Aslında başka bir sebeple ameliyatım varken ilave olarak bu işlemler yapıldı, yani belli bir ihtiyaçtan değil meraktan. Ve kediyi merak öldürür misali, eski halime dönmek istiyorum şu an. Çok mutsuzum, ifadem değişti, eskiden sempatiktim şimdi o yok oldu, şişko suratlı bir şey oldum. Dudakta bir şey kalmadı pek ama maşallah yanaklar hala dolgun. Doktorum uzun kalsın diye çok koydum dedi .. Doğal halime dönmek için ne yapabilirim ? Buz kompresi işe yarar mı ? ya da ucunda topları olan yüz masaj aletleri ile devamlı masaj yapsam yağları eritir mi? Fikri olan ne olur paylaşsın benimle ve bir tavsiye, gerçekten ihtiyaç olmadan bu işlemi yaptırmayın, iyice emin olun, benim gibi atlamayın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…