Yüzlerine bakamıyorum...

nora1983

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
741
1
296
İstanbul
arkadaslar benım durumum cok karısık. gecen hafta sonu kayınvalıdem ve kayınpederım bıze kalmaya geldi. gece su ıcmeye kalktım mecburen oturma odasının onunden gecmem lazım. bırde ne goreyım kayınvalıdemle kayınpederım.... yanı kotu durumda gordum onları ve sabah kalktıgımdada yuzlerıne bakamadım. onlarda oyle esımede dıyemedım. sımdı ben ne yapayım. hıc kalkmam halbukı gece su ıcmeye o gece ıcesım tuttu ya.. uzuldum.. cok utandım. ne yapacagımı sasırdım kızlar...

of of offfff çok fenaymış yaaa insan büyüklerin hiç yapmadığını düşünürrr ya onlarda azcık sabretselermiş evlerine kadar bune canımmmmm offfff ne zmn gitceklerrr

Kayınvalidenle kayınpederin size değişik bir fantezi olsun diyemi gelmişler.İnsan misafir gittiği evde .... hay Allahım ya..Tövbe tövbe

Sakın ama sakın eşine birşey söyleme.Allah korusun,onlara bir laf eder ya da imalı bir şaka filan yapar.Anlattığını anlarlarsa daha kötü olur.Keşke görmemiş,hiç birşey olmamış gibi davransaydın.Sen de yüzlerine bakmayınca anlamışlardır görüp utandığını.Olan olmuş artık,hiç değilse bundan sonra normal davranmaya çalış.

arkadaslar soktayım hala dun gıttıler ama ben hıc uyuyamadım 2 gecedır.. ne bıleyım fena oldum.
utandım vallah. zaten kayınvalıdemle aram pek ıyı degıl ama sımdı kadının yuzune bıle bakamıyorum ya...cok kotu bı durum. esımede dıyemıyorum ya..

yok soyleyemedım kı zaten. ben zaten odaya gerı dondum onlar benı pat dıye gorduler ınsan odasının kapısını kapatır barı. ne kadar normal olabılırsem artık...

deme eşine yaaaa valla azcık seviye kalsın hepsiyle arandaa valla durumun zorr allah korusun diyimm buarada cidden ne fanteziymiş yaaaaaa hey allahımmmmm

hakkaten ne bu ya gülermisin ağlarmısın...yanlış anlama ama sen iyi tutmuşsun kendini ben kahkayı patlatırdım...kadının yüzüne baktıkçada güleim gelirdi valla..evleri cuvalama girdi cnm..olacak şeymi ya..yada ne bilim kapını kapat hakkaten ay cnm kusura bakma ama hakketen farklı bir fantezi gibi çok güldüm ya hah..koca koca insanlar ay kusuruma bakmayın sinirim boşaldı

işte bende o durumdayım hem sok oldum hemde kotu oldum ya tabıkıde ıkısıde saglıklı ınsanlar dıleyen ıstedıgını yapar ama barı kapıyı ortun ya...
guleyımmı aglıyayımmı bılemedım kı...

Utanması gereken sen değil onlar canım
ne kadar ayıp insan başka bir evde tövbe tövbe

bu sizin su içmeye kalmanız kadar doğal bir durum. niçin bu kadar büyüttünüz anlayamadım.
onlar da sizi gördüyse asıl onlar kötü olmuştur. mahremiyetleri bozuldu diye. onlar sizi görmedi ise hiç bir sorun yok. sizin açınızdan utanılacak bir durum söz konusu değil.
siz bir yetişkin olduğunuza göre durumu anlamanız gerek. ama allah korusun evde küçük çocuğunuz ya da ergen çocuğunuz görseydi bu durumu aynı şeyleri söyleyemezdim.
bir kaç kez kayınvalidem ile kayınpederim de sabah uyanınca bizim odaya dalmışlardı. misafir olduklarından bir şey demedim ama çok canım sıkıldı. her ne olursa olsun yatak odası mahremiyeti korunmalı.
misafir geldiklerinde sizinkileri mutlaka kapısı olan bir odada yatırmanızı tavsiye ederim.

bence senin gördüğünü farketmişlerse onların utanıp uyku uyuyamaması lazım.gerçi bu kadar umursayacak olsalar en azından kapıyı kapatırlardı:97: ama şeytan aniden girdi demek ki akıllarına eşine söyleyip söylememe konusunda kararsızsan onun karakterine göre bi seçim yapmalısın bu konuda.ama söylemenin de bi gereği yok bence,nasıl olsa bize söyledin.içinde kalmamış oldu.ben böyle bişeyle karşılassam ne yapardım bilemiyorum.şimdi gülünç geliyo ama gözümün önüne gelince bi tuhaf oluyorum

Gece yarısı sizin susamanızı anlarımda, onların neden kapıyı açık bıraktıklarını anlamadım.. Ne düşüncesizlik... bekleyemedilermi 1-2 gün canım.. ne ayıp..

Amaaan boşver yaaa niye bu kadar kafana taktın ki, gördüysen gördün ne var yani.
Uykusuz kalmanı falan gerektirecek bişey değil, büyütme bu kadar.
Yapacağın da şu... hiçbir şey... hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın bitecek gidecek.
Konuşulması yok efendim eşe anlatılması gereken falan bi durum değil unut gitsin.

arkadasım buyuttugum falan yok ınan. sadece sızlerle paylasmak ıstedım cunku bu oyle soylenecek bır konu degıl ınan basına gelmedıyse degısık bır konu tabı bu benım gorusum ben sadece sızlerden fıkır almak ve paylasmak ıstedım. yatırdıgım odada kapı vardı ama o an kapatma ıhtıyacı duymadılar galıba. neyse yorumun ıcın tesekkurler. bencede mahremıyet cok onemlı.

tamam arkadasım onerını dınlıyorum bende hıc bırsey olamamıs gıbı davranıcam gordugumde sanırım en ıyısı bu. esıme soylemem asla. tesekkur ederım..

pardon ama yaşlarını merak ettim cidden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…