Sakın ama sakın eşine birşey söyleme.Allah korusun,onlara bir laf eder ya da imalı bir şaka filan yapar.Anlattığını anlarlarsa daha kötü olur.Keşke görmemiş,hiç birşey olmamış gibi davransaydın.Sen de yüzlerine bakmayınca anlamışlardır görüp utandığını.Olan olmuş artık,hiç değilse bundan sonra normal davranmaya çalış.
utanması gereken sen değil onlar canım
ne kadar ayıp insan başka bir evde tövbe tövbe
bu sizin su içmeye kalmanız kadar doğal bir durum. niçin bu kadar büyüttünüz anlayamadım.
onlar da sizi gördüyse asıl onlar kötü olmuştur. mahremiyetleri bozuldu diye. onlar sizi görmedi ise hiç bir sorun yok. sizin açınızdan utanılacak bir durum söz konusu değil.
siz bir yetişkin olduğunuza göre durumu anlamanız gerek. ama allah korusun evde küçük çocuğunuz ya da ergen çocuğunuz görseydi bu durumu aynı şeyleri söyleyemezdim.
bir kaç kez kayınvalidem ile kayınpederim de sabah uyanınca bizim odaya dalmışlardı. misafir olduklarından bir şey demedim ama çok canım sıkıldı. her ne olursa olsun yatak odası mahremiyeti korunmalı.
misafir geldiklerinde sizinkileri mutlaka kapısı olan bir odada yatırmanızı tavsiye ederim.
Amaaan boşver yaaa niye bu kadar kafana taktın ki, gördüysen gördün ne var yani.
Uykusuz kalmanı falan gerektirecek bişey değil, büyütme bu kadar.
Yapacağın da şu... hiçbir şey... hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın bitecek gidecek.
Konuşulması yok efendim eşe anlatılması gereken falan bi durum değil unut gitsin.
işte bende o durumdayım hem sok oldum hemde kotu oldum ya tabıkıde ıkısıde saglıklı ınsanlar dıleyen ıstedıgını yapar ama barı kapıyı ortun ya...
guleyımmı aglıyayımmı bılemedım kı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?