Yüzlerine bakamıyorum...

Abestir ya da değildir hepimizin görüşü başka tabi ama ben çok güldüm. Ben görseydim kayınvalideme de geyiğini yapardım bunun sanırım bir hayli.

Son düzenleme:
Uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim .
Evleri falan yok mu bunların.
Ben olsam anında gülme krizine girerdim hatta kapılarını bile örterdim yani
Tamam anladık başkasının evinde yapıyosunuz da, insan kapıyı örter ya.
Şaka gibi.
Aklıma geldikçe gülüyorum.

sen utandığını belli edip kasılırsan onlar dahada gerilir..bence rahat olmalısın.utanmaktanda öte birde senin üstüne kalabalir yani ayıp ettin olur belki..rahat ol..bilerek gizlice izlemedin ya boşver..hem iyide bunlar niye kapıyı kapatmadan yatmadılarki:)

Düşünüp düşünüp gülersin işte. Fena mı? Günün birinde de kadın sana çok kötü bir hareket yaptığında ima eder çekilirsin.Oh o düşünsün şimdi gelinin fendi kayınvalide cadısını yendi yendiiiiii hahahahah

:84:ayyy çok komik bir durum bu. ama konu sahibinin yerinde olmak istemezdim ama yine de komik işte.eşiniz inşallah annesine babasına çekmez yaşlanınca...

İnsan tedbirli olur canım biraz; kapı denen birşey var

Valla fesat ve kötü kalpli olduğumu düşünebilirsiniz ama ," bakın bizde hala iş var" göstermeye çalışılmış olabilir kapı kapatılmayarak.

Tabi burun buruna gelebileceğinizi tahmin etmemiş olabilirler; o kadar teşhirci olacaklarını sanmıyorum.

yuh yani artık.kusura bakmayın ağır kaçtı ama 18 lik delikanlı bunlar,evlerini bekleyememişler mi ... o işi yapcak sizin evi mi bulmuşlar...

tamam, doğru, kapıyı kapatmaları gerekiyordu ama demek ki düşünmemişler yakalanacaklarını
yinede bence o kadar abartılacak birşey değil bu, neden yüzlerine bakamayacaksın ki? eşini leyleklermi getirdi sanıyorsun?

hay Allah ya 40 yıl düşünsem aklıma gelmicek bişi bu.ya peki onlar sizin gördüğünüzü anladımı.anlamadıysa bişey olmamış gibi davranın.yada görseler bile bilmezlikten gelin.belki gece kalkanın siz değil eşiniz olduğunu sanmışlardır.ya inş yanlış görmüşsünüzdür dicemde ne biliyim bilmiyomuş gibi davranın uzunca bi süre görmessiniz zaten farklı şehirlerdeniz nasılsa biraz olay örtülür sürekli burun buruna olsnaız daha kötü oluru unutmak zor olurdu.utandıklarındanmı döndüler acaba yada gerçekten o günmü dönceklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…