Yüzlerine bakamıyorum...

Ben olsam dayanamaz, eşime söylerdim..
Ama aramızda kalırdı, bu konuyu dillendirmezdi..

Sizin davranışınızda abes birşey yok ki. Yahu misafirliktesin, bu ne fantezi?? Bir de sizde uzun kalmayacaklarmış, dayanamamışlar gene de.. Hadi dayanamadın da, kapıyı kapat, kilitle bişey yap.. Olmaz ki öyle yahu..

Sabah banyoya girerken falan epeyce utanmışlardır herhalde.. :26:

Ben olsam sırf aradaki gergin atmosferi yıkmak için, ertesi sabah k.validemle hafiften şakalaşırdım. Yani çok normal karşılamışım gibi.

Ay dayanamıycam, ben de bir olay anlatıcam.
Ben lohusayım, eşimin annesi bize bebek görmeye geldi, başka bir şehirden. Ve yetişkin kızı da var yanında.
Oğlu da askermiş İstanbulda, izin alıp o da geldi, biz de yattı gece. Ben de kızımı bizim odaya aldım, kızımın odasını kaynıma verdim.

Sabah da dedimki kaynıma, "teslim olmadan önce rahatça banyo falan yapayım dersen,hiç çekinme olur mu".. hani askeriye koşullarından daha iyidir diye düşünerek, ne vazifeyse üstüme..

K.valide de demişti ki: "Yok öyle bişey olsa, zaten çekinmez yapar banyosunu, ben de teklif ettim sabah, ama bişey olmamış"..

Bende jeton 5 dk sonra düştü, bilmem siz anlayabildiniz mi hemen..:78::78:

hahahaha kaynanadaki otoriteye bak,onu bile denetliyo

bi suç işlememişlerki eşine söylemekte kararsızsın, doğal bi olay
ama konu kaynana ve kayınpeder olunca bence utanılcak değil komik bi olay ne bileyim bana komik geldi, eşime söylesemde gırgırına söylerdim herhalde, bol esprii çıkar bundan, hemde yıllarca
onlar seni göremmiş sonuçta niye yüzlerine bakamıcan, ama ben çarşafları senin yıkayacak olmana taktım:86:

komıkmıs cnm gercekten...
sabah zaten ıkısıde benım suratıma bakmadılar. ben yıne bıraz daha normaldım onlara gore ama aslında komık bı durum ya... ne dıyeyımmm

hemen sabahına yıkadım hemde takıntı yapıp dıyorum ya aslında komık trajıkomık...

Hadi Bişey yapıyorsunuz deyelim orası da ayrı konu ya neyse insan kapıyı kapatır yahu başkasının evinde bir de kapı açık sanki kendi evlerinde gibi kasten kapı açık bırakılmış gibi tövbe tövbe.

bu sabırsız çiftimiz kaç yaşlarında acaba????

Arkadasım baska bır evde ve kapı kapalı olmaması gercekten abes ama kocana soyleyıp ısı dallandırma, insanoğlu ıste hersey olabılıyor, ben ne kadar utansamda yınede hersey normalmıs gıbı davranıp onların utandıgını gormek ıstemezdım, garıp belkı ama bırısının utandıgını rencıde oldugunu gormek benı uzuyor.

başka ev fentesizi yapmışlar demekki

Demekki

Ev sahibeside bolca hayır duası almıştır,renk geldi ya hayatlarına

Çok komik bir durum bence,hiç canınızı sıkacak bir konu değil.İnsan tuhaf olur tabi ama eğlenceli tarafını düşünüp kendinizi suçlu hissetmeyin.

ay bnmde başıma bişi geldi ama ne diye düşünürkennn

eşimle nişanlıtdık annem eşi teyzesi yazlığa gitti ben çalıştığım için evde kaldım sabah bri kalktım evi su basmış hemen nianlımı aradım tüm mahhaleli seferber oldu bnm sinirler altüsst çeyiz sandığım eşyalar herşey çatlamış eşimle annemlerin yatak odasındayız ordaki suları çöıkartırken yatağı çektik o anı tam hatırlamıorum ama baza ile yatak arasından cd ler döküldü eşim atladı hemen bu ne diye tahmin edersiniz ay yerin dibine geçmiştim aylarca dilinden kurtulamadım okadar çok dalga geçti ki bnmle şimdi başıma böle bişi gelse bnde eşimle dalga geçerdim diorum annemin eşini vefat ettide eşimde sustu resmen öle sustu offf aklıma geldi yine kıpkırmızı oldummmm

ya neden bakamıyorsunuz ki eşinizi leylekler getirmedi di mi

bizde geçenlerde kayınvalidemlere kapı kolu götürecektik istemişti annemlerden onlara geçtik saat 11 buçuk civarı
zile basıyoruz açan yok
bekledik kayınpeder nefes nefese açtı kapıyı(eşimle de kanka gibilerdir)
kayınvalidemi sorduk duşta dedi
kayınpeder de gömleğinin düğmelerini yanlış iliklemiş eşim dalga geçti güldük kahkahalar attık resmen
yolda eşimin kardeşine rastladık dedik ki gülerek"annenler yoğun galiba gitme"o da babasıyla çok samimidir
babasını aradı yanımızda "baba işiniz varsa gelmeyeyim"dedi
gülmekten öldük orda....
:90:

insan ne kötü olur ama öyle bi görüntüyle karşılaşmak falan
ayy bi an düşündümde benimkiler yapsa
benim kanana pişkindir hiçbişi olmamış gibi davranır...
zamanla bu şoku atlatırsın canım
şimdi olay daha sıcak....
hep merak etmişimdir o yaşlarda cinsellik olur mu diye
oluyormuş valla

Yapılan durum tuhaf da bir bakıma iyi yani o yaşta bile hala birbirlerini isteyebiliyorlar burda pek çok konu okuyoruz ya kadınlar kocalarından kaçacak delik arıyorlar ya da artık erkekler bir tuhaf olmuş genç olamalarına rağmen eşlerine yaklaşmıyorlar. Örnek olsun bu çift onlara .

canını sıkacak bi konu değil değil çok komik bi olay bence,
allah kuvvet versin ne diyim
keşke evlerine kadar bekleselermiş,
sen değil eşinde su içmeye kalkabilirdi, manzarayı düşünemiyorum

hiç bişey olmamış gibi davranırsın, ben olsam eşime bahsedermiydim bilemiyorum ama tutamazdım sanırım çenemi

+1

katılıyorum

arkadasım sanırım boyle bır olayı gormek bıraz farklı bısey tabıkıde bende katılıyorum saglıklı ınsanlar ıstedıklerını yaparlar ama vallah sasırdım ya...
ben bıraz takıntılıyım galıba arkadasım haytta hemen uykum kacar zaten gozumun onunden gıtmıyo o goruntu vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…