Ben olsam dayanamaz, eşime söylerdim..
Ama aramızda kalırdı, bu konuyu dillendirmezdi..
Sizin davranışınızda abes birşey yok ki. Yahu misafirliktesin, bu ne fantezi?? Bir de sizde uzun kalmayacaklarmış, dayanamamışlar gene de.. Hadi dayanamadın da, kapıyı kapat, kilitle bişey yap.. Olmaz ki öyle yahu..
Sabah banyoya girerken falan epeyce utanmışlardır herhalde.. :26:
Ben olsam sırf aradaki gergin atmosferi yıkmak için, ertesi sabah k.validemle hafiften şakalaşırdım. Yani çok normal karşılamışım gibi.
Ay dayanamıycam, ben de bir olay anlatıcam.
Ben lohusayım, eşimin annesi bize bebek görmeye geldi, başka bir şehirden. Ve yetişkin kızı da var yanında.
Oğlu da askermiş İstanbulda, izin alıp o da geldi, biz de yattı gece. Ben de kızımı bizim odaya aldım, kızımın odasını kaynıma verdim.
Sabah da dedimki kaynıma, "teslim olmadan önce rahatça banyo falan yapayım dersen,hiç çekinme olur mu".. hani askeriye koşullarından daha iyidir diye düşünerek, ne vazifeyse üstüme..
K.valide de demişti ki: "Yok öyle bişey olsa, zaten çekinmez yapar banyosunu, ben de teklif ettim sabah, ama bişey olmamış"..
Bende jeton 5 dk sonra düştü, bilmem siz anlayabildiniz mi hemen..:78::78:
Ben olsam dayanamaz, eşime söylerdim..
Ama aramızda kalırdı, bu konuyu dillendirmezdi..
Sizin davranışınızda abes birşey yok ki. Yahu misafirliktesin, bu ne fantezi?? Bir de sizde uzun kalmayacaklarmış, dayanamamışlar gene de.. Hadi dayanamadın da, kapıyı kapat, kilitle bişey yap.. Olmaz ki öyle yahu..
Sabah banyoya girerken falan epeyce utanmışlardır herhalde.. :26:
Ben olsam sırf aradaki gergin atmosferi yıkmak için, ertesi sabah k.validemle hafiften şakalaşırdım. Yani çok normal karşılamışım gibi.
Ay dayanamıycam, ben de bir olay anlatıcam.
Ben lohusayım, eşimin annesi bize bebek görmeye geldi, başka bir şehirden. Ve yetişkin kızı da var yanında.
Oğlu da askermiş İstanbulda, izin alıp o da geldi, biz de yattı gece. Ben de kızımı bizim odaya aldım, kızımın odasını kaynıma verdim.
Sabah da dedimki kaynıma, "teslim olmadan önce rahatça banyo falan yapayım dersen,hiç çekinme olur mu".. hani askeriye koşullarından daha iyidir diye düşünerek, ne vazifeyse üstüme..
K.valide de demişti ki: "Yok öyle bişey olsa, zaten çekinmez yapar banyosunu, ben de teklif ettim sabah, ama bişey olmamış"..
Bende jeton 5 dk sonra düştü, bilmem siz anlayabildiniz mi hemen..:78::78:
bi suç işlememişlerki eşine söylemekte kararsızsın, doğal bi olay
ama konu kaynana ve kayınpeder olunca bence utanılcak değil komik bi olay ne bileyim bana komik geldi, eşime söylesemde gırgırına söylerdim herhalde, bol esprii çıkar bundan, hemde yıllarca
onlar seni göremmiş sonuçta niye yüzlerine bakamıcan, ama ben çarşafları senin yıkayacak olmana taktım:86:
arkadaslar benım durumum cok karısık. gecen hafta sonu kayınvalıdem ve kayınpederım bıze kalmaya geldi. gece su ıcmeye kalktım mecburen oturma odasının onunden gecmem lazım. bırde ne goreyım kayınvalıdemle kayınpederım.... yanı kotu durumda gordum onları ve sabah kalktıgımdada yuzlerıne bakamadım. onlarda oyle esımede dıyemedım. sımdı ben ne yapayım. hıc kalkmam halbukı gece su ıcmeye o gece ıcesım tuttu ya.. uzuldum.. cok utandım. ne yapacagımı sasırdım kızlar...
başka ev fentesizi yapmışlar demekki
Yapılan durum tuhaf da bir bakıma iyi yani o yaşta bile hala birbirlerini isteyebiliyorlar burda pek çok konu okuyoruz ya kadınlar kocalarından kaçacak delik arıyorlar ya da artık erkekler bir tuhaf olmuş genç olamalarına rağmen eşlerine yaklaşmıyorlar. Örnek olsun bu çift onlara .
ya neden bakamıyorsunuz ki eşinizi leylekler getirmedi di mi
bizde geçenlerde kayınvalidemlere kapı kolu götürecektik istemişti annemlerden onlara geçtik saat 11 buçuk civarı
zile basıyoruz açan yok
bekledik kayınpeder nefes nefese açtı kapıyı(eşimle de kanka gibilerdir)
kayınvalidemi sorduk duşta dedi
kayınpeder de gömleğinin düğmelerini yanlış iliklemiş eşim dalga geçti güldük kahkahalar attık resmen
yolda eşimin kardeşine rastladık dedik ki gülerek"annenler yoğun galiba gitme"o da babasıyla çok samimidir
babasını aradı yanımızda "baba işiniz varsa gelmeyeyim"dedi
gülmekten öldük orda....
:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?