arkadasım sanırım boyle bır olayı gormek bıraz farklı bısey tabıkıde bende katılıyorum saglıklı ınsanlar ıstedıklerını yaparlar ama vallah sasırdım ya...
ben bıraz takıntılıyım galıba arkadasım haytta hemen uykum kacar zaten gozumun onunden gıtmıyo o goruntu vallah
Tabi ki canlı canlı yakalamak daha farklıdır haklısın
Biz iş bittikten sonra yakaladık
Biz dış kapıdan gülerek çıkıyoruz ya kayınpeder de diyo ki
"yürüyün ordan çatlaklar sizi":90:
bırı 60 bırı 65 yasında ama masallah cok saglıklılar gercekten..
arkadaslar benım durumum cok karısık. Gecen hafta sonu kayınvalıdem ve kayınpederım bıze kalmaya geldi. Gece su ıcmeye kalktım mecburen oturma odasının onunden gecmem lazım. Bırde ne goreyım kayınvalıdemle kayınpederım.... Yanı kotu durumda gordum onları ve sabah kalktıgımdada yuzlerıne bakamadım. Onlarda oyle esımede dıyemedım. Sımdı ben ne yapayım. Hıc kalkmam halbukı gece su ıcmeye o gece ıcesım tuttu ya.. Uzuldum.. Cok utandım. Ne yapacagımı sasırdım kızlar...
Tabi ki canlı canlı yakalamak daha farklıdır haklısın
Biz iş bittikten sonra yakaladık
Biz dış kapıdan gülerek çıkıyoruz ya kayınpeder de diyo ki
"yürüyün ordan çatlaklar sizi":90:
arkadaslar benım durumum cok karısık. Gecen hafta sonu kayınvalıdem ve kayınpederım bıze kalmaya geldi. Gece su ıcmeye kalktım mecburen oturma odasının onunden gecmem lazım. Bırde ne goreyım kayınvalıdemle kayınpederım.... Yanı kotu durumda gordum onları ve sabah kalktıgımdada yuzlerıne bakamadım. Onlarda oyle esımede dıyemedım. Sımdı ben ne yapayım. Hıc kalkmam halbukı gece su ıcmeye o gece ıcesım tuttu ya.. Uzuldum.. Cok utandım. Ne yapacagımı sasırdım kızlar...
,Benim çocukluğumun geçtiği evin kapısı (yani dairenin giriş kapısı), kilitli değilse dışarıdan da açılabiliyordu. Yani oda kapısı gibi, ama evin giriş kapısı aslında.
Babam 2.hanımıyla yeni evlenmişti o dönem, evde cinsel olarak gece-gündüz bayağı aktiflerdi. Ablamla ben bilirdik hep, yani ne zaman olduğunu, hiç gizlemezlerdi, uluorta..
Hatta arada bir oda vardı bizim, kapısı yoktu. Benim kitaplığımda oradaydı. Birgün gündüz vakti, gittim o odaya kitap almaya, bunları çok fena halde gördüm ve çok küçüktüm, hiç unutamıyorum, aman aman..
Neyse asıl anlatacağım şu.. Ablamla ben odamızdayız, bu ikisi gene afedersiniz malum faaliyetle meşguller.. Öğle vakti falan.. Neyse sonra ikisi birlikte banyoya girdiler, ama herşey ayan beyan. Yani evde başka kimse yokmuş gibi rahatlar..
Vee dairenin kapısını vurdular dışarıdan, tak tak..
Ablamla ben küçüğüzya, çekindik, hani babamı falan çağırırlarsa kapıya ne deriz diye..
Kapıyı açmadık..
Gelenler amcam, yengem ve 2 çocuğuymuş..
Biliyorlarya bizim kapının özelliğini, kapı açılmayınca tak diye girdiler içeri. Yürüdüler, banyonun önünde durdular. Biz o sırada odadan kafamızı çıkarttık, banyoyu gözlüyoruz.
Banyodan bizimkilerin kikir kikir cilveleri duyuluyor aleni şekilde.. Amcam falan bozuldu, hızlı hızlı salona yürüdüler.. Biz gittik, hoşgeldiniz falan dedik..
Sonra banyodan babamın kükremesi duyuldu, İpeeek diye..
Koşa koşa gittim banyonun kapısına, ama kafamı kaldıramıyorum utançtan..:78:
"Havlumu içeride unutmuşum, verir misin" dedi, yuh ama ya...
Havlularını tedarik etmeden girmişler banyoya, bu ne ihtiras...
Ben ve ablam nasılsa odadan çıkmayız, ona güveniyorlar. Onlar da rahatça çıkar, çıplak çıplak odalarına gidip alırlar havlularını..
E ama amcamlar gelince işler değişti tabi..
Ay off içim daraldı anlatırken..:84:
benim çocukluğumun geçtiği evin kapısı (yani dairenin giriş kapısı), kilitli değilse dışarıdan da açılabiliyordu. Yani oda kapısı gibi, ama evin giriş kapısı aslında.
Babam 2.hanımıyla yeni evlenmişti o dönem, evde cinsel olarak gece-gündüz bayağı aktiflerdi. Ablamla ben bilirdik hep, yani ne zaman olduğunu, hiç gizlemezlerdi, uluorta..
Hatta arada bir oda vardı bizim, kapısı yoktu. Benim kitaplığımda oradaydı. Birgün gündüz vakti, gittim o odaya kitap almaya, bunları çok fena halde gördüm ve çok küçüktüm, hiç unutamıyorum, aman aman..
Neyse asıl anlatacağım şu.. Ablamla ben odamızdayız, bu ikisi gene afedersiniz malum faaliyetle meşguller.. öğle vakti falan.. Neyse sonra ikisi birlikte banyoya girdiler, ama herşey ayan beyan. Yani evde başka kimse yokmuş gibi rahatlar..
Ablamla ben küçüğüzya, çekindik, hani babamı falan çağırırlarsa kapıya ne deriz diye..
Kapıyı açmadık..
Biliyorlarya bizim kapının özelliğini, kapı açılmayınca tak diye girdiler içeri. Yürüdüler, banyonun önünde durdular. Biz o sırada odadan kafamızı çıkarttık, banyoyu gözlüyoruz.
Banyodan bizimkilerin kikir kikir cilveleri duyuluyor aleni şekilde.. Amcam falan bozuldu, hızlı hızlı salona yürüdüler.. Biz gittik, hoşgeldiniz falan dedik..
Sonra banyodan babamın kükremesi duyuldu, ipeeek diye..
"havlumu içeride unutmuşum, verir misin" dedi, yuh ama ya...
Ben ve ablam nasılsa odadan çıkmayız, ona güveniyorlar. Onlar da rahatça çıkar, çıplak çıplak odalarına gidip alırlar havlularını..
Benim çocukluğumun geçtiği evin kapısı (yani dairenin giriş kapısı), kilitli değilse dışarıdan da açılabiliyordu. Yani oda kapısı gibi, ama evin giriş kapısı aslında.
Neyse asıl anlatacağım şu.. Ablamla ben odamızdayız, bu ikisi gene afedersiniz malum faaliyetle meşguller.. Öğle vakti falan.. Neyse sonra ikisi birlikte banyoya girdiler, ama herşey ayan beyan. Yani evde başka kimse yokmuş gibi rahatlar..
Kapıyı açmadık..
bırı 60 bırı 65 yasında ama masallah cok saglıklılar gercekten..
Benim çocukluğumun geçtiği evin kapısı (yani dairenin giriş kapısı), kilitli değilse dışarıdan da açılabiliyordu. Yani oda kapısı gibi, ama evin giriş kapısı aslında.
Kapıyı açmadık..
Ben olsam dayanamaz, eşime söylerdim..
Ama aramızda kalırdı, bu konuyu dillendirmezdi..
Sizin davranışınızda abes birşey yok ki. Yahu misafirliktesin, bu ne fantezi?? Bir de sizde uzun kalmayacaklarmış, dayanamamışlar gene de.. Hadi dayanamadın da, kapıyı kapat, kilitle bişey yap.. Olmaz ki öyle yahu..
Sabah banyoya girerken falan epeyce utanmışlardır herhalde.. :26:
Ben olsam sırf aradaki gergin atmosferi yıkmak için, ertesi sabah k.validemle hafiften şakalaşırdım. Yani çok normal karşılamışım gibi.
Ay dayanamıycam, ben de bir olay anlatıcam.
Ben lohusayım, eşimin annesi bize bebek görmeye geldi, başka bir şehirden. Ve yetişkin kızı da var yanında.
Oğlu da askermiş İstanbulda, izin alıp o da geldi, biz de yattı gece. Ben de kızımı bizim odaya aldım, kızımın odasını kaynıma verdim.
Sabah da dedimki kaynıma, "teslim olmadan önce rahatça banyo falan yapayım dersen,hiç çekinme olur mu".. hani askeriye koşullarından daha iyidir diye düşünerek, ne vazifeyse üstüme..
K.valide de demişti ki: "Yok öyle bişey olsa, zaten çekinmez yapar banyosunu, ben de teklif ettim sabah, ama bişey olmamış"..
Bende jeton 5 dk sonra düştü, bilmem siz anlayabildiniz mi hemen..:78::78:
,şok oldum şuanda ya
eskiden küçük çocukların psikolojilerine önem vermiyorlarmış pek
peki üvey annenle aran nasıldı
çok üzüldüm canım yaÇocukluğumda üvey annemle aramız berbattı..
Dramatize etmeyeyim çok, ama mesela kek yapar bizden saklardı, misafir kollardık kek ortaya çıksın diye..
Bir de ablamla ben, özellikle bizim psikolojimizi bozmak için bu cinsellik olayını ulu orta yaşadığını düşünüyorduk. Bilemiyorum doğru muydu.
Çocukluğumda üvey annemle aramız berbattı..
Dramatize etmeyeyim çok, ama mesela kek yapar bizden saklardı, misafir kollardık kek ortaya çıksın diye..
Bir de ablamla ben, özellikle bizim psikolojimizi bozmak için bu cinsellik olayını ulu orta yaşadığını düşünüyorduk. Bilemiyorum doğru muydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?