Yüzlerine bakamıyorum...

kapıyı örtmemişler bari yorganın altına saklansalarmış
herşey ortada olmazdı o sayede:82:

Tabi ki canlı canlı yakalamak daha farklıdır haklısın
Biz iş bittikten sonra yakaladık
Biz dış kapıdan gülerek çıkıyoruz ya kayınpeder de diyo ki
"yürüyün ordan çatlaklar sizi":90:

yuh yani biz yeni evli olduğumuz halde biyere gidince böyle bişey yapmıyoruz görgü meselesi tabi.boşver canım onlar utansın sen ne utanıcan hiç bişey görmemişsin gibi devam et unut gitsin.sonuçta ne diyebilirki insan böyle bi durumda.tekrarlamadıkları sürece unut gitsin.tekrarlarlarsa hareketlerinle belli et rahatsızlığını gerekirse eşinede söyle

Çok güldüm çokk...
Maşallah onlara,Allah bozmasın durumlarını

Sende birşey yokmuş gibi davran. Aranız samimiyse kayınvalidenle dalga bile geçebilirsin

konu tavan yapmış ay ne güldüm ya yorumşarın hepsini okudum utanılacak bişi yok cnm ya ama bende dayanamaz eşime söylerdim

Bunda utanılacak ne var ki? :26:

Onlar utansın eğer ille de utanılması gerekiyorsa.

Hala bu konularda yüzümüz gözümüz kızarıyor ya pess yaaa...

Benim çocukluğumun geçtiği evin kapısı (yani dairenin giriş kapısı), kilitli değilse dışarıdan da açılabiliyordu. Yani oda kapısı gibi, ama evin giriş kapısı aslında.

Babam 2.hanımıyla yeni evlenmişti o dönem, evde cinsel olarak gece-gündüz bayağı aktiflerdi. Ablamla ben bilirdik hep, yani ne zaman olduğunu, hiç gizlemezlerdi, uluorta..

Hatta arada bir oda vardı bizim, kapısı yoktu. Benim kitaplığımda oradaydı. Birgün gündüz vakti, gittim o odaya kitap almaya, bunları çok fena halde gördüm ve çok küçüktüm, hiç unutamıyorum, aman aman..

Neyse asıl anlatacağım şu.. Ablamla ben odamızdayız, bu ikisi gene afedersiniz malum faaliyetle meşguller.. Öğle vakti falan.. Neyse sonra ikisi birlikte banyoya girdiler, ama herşey ayan beyan. Yani evde başka kimse yokmuş gibi rahatlar..

Vee dairenin kapısını vurdular dışarıdan, tak tak..
Ablamla ben küçüğüzya, çekindik, hani babamı falan çağırırlarsa kapıya ne deriz diye..
Kapıyı açmadık..
Gelenler amcam, yengem ve 2 çocuğuymuş..
Biliyorlarya bizim kapının özelliğini, kapı açılmayınca tak diye girdiler içeri. Yürüdüler, banyonun önünde durdular. Biz o sırada odadan kafamızı çıkarttık, banyoyu gözlüyoruz.

Banyodan bizimkilerin kikir kikir cilveleri duyuluyor aleni şekilde.. Amcam falan bozuldu, hızlı hızlı salona yürüdüler.. Biz gittik, hoşgeldiniz falan dedik..

Sonra banyodan babamın kükremesi duyuldu, İpeeek diye..
Koşa koşa gittim banyonun kapısına, ama kafamı kaldıramıyorum utançtan..:78:
"Havlumu içeride unutmuşum, verir misin" dedi, yuh ama ya...
Havlularını tedarik etmeden girmişler banyoya, bu ne ihtiras...

Ben ve ablam nasılsa odadan çıkmayız, ona güveniyorlar. Onlar da rahatça çıkar, çıplak çıplak odalarına gidip alırlar havlularını..
E ama amcamlar gelince işler değişti tabi..

Ay off içim daraldı anlatırken..:84:

Son düzenleme:

ay canım onlar utansın sen neden utanasın.ev zaten senin evinmiş onların evi bile değil evlerine kadar sabredememişler.

, şok oldum şuanda ya
eskiden küçük çocukların psikolojilerine önem vermiyorlarmış pek
peki üvey annenle aran nasıldı

ay canım senin adına üzüldüm kötü bir çocukluk geçirmiş olmalısın.annen yoktu galiba.zaten anne olmayınca babada babalık oluyor.anca uçkurlarının peşinde erkek milleti..................:84: Boşver yukarıda allah var.allaha havale et.

yuh yani yuhh.. Ay çok kötü bir durum.. Ablanada sanada üzüldüm valla.

Ben de anlatayım benimki bunların yanında ufak kalıyor ama yinede anlatmak istedim.

Ben daha ilkokuldayım felan birgün banyonun kapısını açtım birden ne göreyim karşımda babam banyo yapıyor. o beni görmedi arkası dönüktü. Hala hiç unutmam utancımdan yatağın altına girmiş gün boyu çıkmamıştım

cnmmm gercekten cok uzuldum allah ıslah etsın bazılarını dıyorum babanın yaptıgıda cok yanlıs ama ne oyle ortalıkta falan kucucuk aklınla sen ne kadar yer etmıs sende...
benım olayım ıse baska ... aman allah baska dertler vermesın dıyorum artık ne dıyeyeım tabı yanlıs anlamayın benımkı asla dert falan degıl hasaa...
ne dertler okuyoruz buralarda ben sadece tekrardan soyluyorum paylasmak ve fıkır almak ıcın bu konuyu actım...

hay maşallah ne kadınmış çocuğun her birşeyindende haberi oluyu puhahaha

, şok oldum şuanda ya
eskiden küçük çocukların psikolojilerine önem vermiyorlarmış pek
peki üvey annenle aran nasıldı

Çocukluğumda üvey annemle aramız berbattı..
Dramatize etmeyeyim çok, ama mesela kek yapar bizden saklardı, misafir kollardık kek ortaya çıksın diye..
Bir de ablamla ben, özellikle bizim psikolojimizi bozmak için bu cinsellik olayını ulu orta yaşadığını düşünüyorduk. Bilemiyorum doğru muydu.

çok üzüldüm canım ya
inş. şimdi hayatından memnun ve mutlusundur.

ınananamıyorum ya boyle ınsanlara bızkı kek yaptıgımızda yandakı komsuya bıle gotururuz kokmusdur dıye bıde kadına bak.... ozur dılerım ama sınır oldum

neyse onun terbıyesızlıgıymıs cnm bosver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…