- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..Gerçekten duygulandırdınız..
Şükür şimdi memnunum hayatımdan. Belki o da pişmandır eskiden yaptıkları için, ama az çektirmedi.
Dolabı açsak, hemen mutfağa koşardı, ters ters bakardı. Birşey alamadan geri kapatırdık dolabı.
Okuldan gelince, babamızın eve dönmesini beklerdik yemek için. Of anlatsam neler neler.
Ve en kötüsü bir defa babama bu konuyu anlatmak istedik ve babam da üvey anne ile büyümüş.
"yemeğiniz önünüze geliyor, aç mı kalıyorsunuz, şükredin halinize, biz hem aç kalır, hem dayak yerdik" demişti. bir daha da derdimizi açmadık hiç zaten.
Benim bir akrabam da yakın arkadaşı sırtından vuruyor. Yani hem eşi hem arkadaşı ,hemde acıyıp evinde aylarca baktığı arkadaşı..
Sonra da çocuklarını göremiyor falan yurtdışı olduğu için,üvey Anne ben ayağınıza vurunca sofradan kalkın dermiş babaları varken yokken zaten zeytinleri bile sayarmış dolapta.
İyi ki eşiniz görmemiş o daha kötü.:26:
.. onlar karı koca.... yabancı değil ki! ayıp mı günah mı? bakan da görmezlikten gelsin olsun bitsin... yapan suçlu.. bakan suçsuz... ay şu geri kafalılıktan kurtulun..... alemsiniz haaa... ne güzel işte bu yaşta birbirlerini arzu etmeleri ne hoşş .... anında kocama söylerdim ben :)yok yabancı bir yermiymiş , yok karı kocaymış onlar
nerde kaldı işin mahremiyeti
millet ne geniş düşünür olmuş
.. onlar karı koca.... yabancı değil ki! ayıp mı günah mı? bakan da görmezlikten gelsin olsun bitsin... yapan suçlu.. bakan suçsuz... ay şu geri kafalılıktan kurtulun..... alemsiniz haaa... ne güzel işte bu yaşta birbirlerini arzu etmeleri ne hoşş .... anında kocama söylerdim ben :)
.. onlar karı koca.... yabancı değil ki! ayıp mı günah mı? bakan da görmezlikten gelsin olsun bitsin... yapan suçlu.. bakan suçsuz... ay şu geri kafalılıktan kurtulun..... alemsiniz haaa... ne güzel işte bu yaşta birbirlerini arzu etmeleri ne hoşş .... anında kocama söylerdim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?