Yüzlerine bakamıyorum...

Niye kapılarını kapatmamışlar ki..O işi yapmıyor olsalar bile kapılarını kapatmaları yakışık alırdı...

İyi ki eşiniz görmemiş o daha kötü.:26:

:90:
Bence de adamın psiklojisi bozulabilirdi.
Bu nasıl topiktir tam trajikomik bir durum. Konuyu açan arkadaş sen çok yaşa emi.
Hakikaten de zor bir durum benim başıma gelse aynı senin gibi hissederdim, uykularım kaçardı korku filmi gibi o görüntü aklıma gelirdi hep.
Ama utanacak kişi de onlar, hem başka bir evde hemde odanın kapısı açık bir vaziyette...

yok yabancı bir yermiymiş , yok karı kocaymış onlar
nerde kaldı işin mahremiyeti
millet ne geniş düşünür olmuş
.. onlar karı koca.... yabancı değil ki! ayıp mı günah mı? bakan da görmezlikten gelsin olsun bitsin... yapan suçlu.. bakan suçsuz... ay şu geri kafalılıktan kurtulun..... alemsiniz haaa... ne güzel işte bu yaşta birbirlerini arzu etmeleri ne hoşş .... anında kocama söylerdim ben :)

Görgü kurallarından haberiniz yok sanırım.

Karıkoca da olsalar öyle uluorta yapmamaları gerekir..Kayınvalide ve kayınpeder fazla rahat insanlarmış demek ki...

biri 60 diğeri 65 yaşında bu yaşlarında onların kapıyı kapatmak umurlarında değil ise hiç sallamayın bile onlar düşünsün birilerinin görmesindne çekinecek olsalardı eşşeği sağlam kazıga bağlarlardı :) emin olun sizin kadar takmıyorlardır hatta sizin utanmanızı yadırgıyorlardır

Değil mi, kapıyı kapatmalarına ne gerek var bunun için.
Herkes yapmıyor mu nasılsa, ne varsa abartacak(!)...

Hay sizin çağdaşlığınıza!!

Bunu yazan evli biri olsaydı çok şaşıracaktım...... Yatak odasının mahremiyeti diye bir şey vardır..Uluorta gözler önüne sermeyi kolay kolay kimse düşünmez..O işi yaparken birilerinin kendisini izlemesinden zevk alan, tuhaf fantezileri olanlar da var tabi..Ayrıca bunun doğru olmadığını düşünenler için geri kafalılık diye düşünmeniz çok saçma ve alakasız........

Onlar senden çok daha fazla utanmışlardır emin ol. Ama kapıyı kapatmak akıllarına gelmemiş demekki. Yıllar önce yaşadığım bir olay aklıma geldi. Yaz tatilinde başka şehirlerde görevli ağbilerim geldiği zaman ev çok kalabalık olur o yüzden bazen babamlarla aynı odada yatmak zorunda kalırdık. Ben o zamanlar 12 - 13 yaşlarındayım ama az çok bazı şeyleri anlıyorum, yeğenimde benden 2 yaş küçük ama ne yazıkki kendisi hafif zihinsel engelli biz onunla birlikte babam ve üvey annemle aynı odada kalıyoruz. Gece yarısı bir uyandım garip garip sesler geliyor, o sırada yeğenimde uyandı ve ben ona sus işareti yaptım. bir süre sonra sesler kesildi sonra biz tekrar uyumuşuz. Sabah uyandık herkes kahvaltıda ama evde en az 20 kişiyiz. Kahvaltıda yeğenimden bomba . Dede ne diye babaannemle sabaha kadar kavga ettiniz nefes nefese, halamla beni bir uyutmadınız. Ve o an sofradaki sessizlik. halen aklıma gelir gülerim.

insan bi kapıyı kapatır .kaç yaşında insanlar. senin kayınvaliden de bi garipmiş. ayrıca sen niye utanıyosun ki? onlar nasıl merak ettim. senin kadar utanıyolar mı?

çağdaşlıktan anladığımız bu
istek nerede geliyorsa sal gitsin
birbirilerini kendi evlerinde , kendi oturma odalarında arzu etselermiş o zaman

görmezden gelinmesinin başka sebepleri var. yaptıkları normal birşey olduğu için değil , kocası duyarsa kötü tepkiler verebileceği için ki adam sizin gibi annem babam ne kadar çağdaşmış demez!

ve evet ben böyle düşünen geri kafalıyım !
ne siz beni, ne ben sizi değiştiremem ...

Son düzenleme:
bizi hayvanlardan ayıran özelliklerin biride utanma duygusudur..
herşeyi ulu orta yapamayız değilmi??
zaten birini öyle görsem bu kim olursa olsun midem bulanırdı..
yaşasam ne yaparım bilmiyorum ama sanırım ben onların yerine utanırdım..

saygıdan yoksun zavallı her baktığında çağdaşlık mı arıyosun sokakta yapsalar bile normal mi karşılayacaksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…