koskoca insanlarin kapiyi kapatmadan ustelik gelinin ve oglunun evinde
yapacaklarini hic sanmiyorum.. imkansiz degil tabiiki ama olaydan sonra
banyo alindigina dair bir sey yazmadi konu sahibi arti
kapi acik olacak ve onlar iliskiye girecek
yok ben inanmadim
Herseyi beni mi bulur be kardesim! diye kendi kendime söylenirdim ben.
Seni cok iyi anladım arkadasım insan kendini tuhaf hisseder.
Eminim ki kayınvaliden ve kayınpederin dha cok utanmıstır.
Birinin görmesi hic normal degil cünkü.
Kapıyı örtmeyi unuttular herhal.. Kasti oldugunu sanmıyorum yaniii...
Canım unutma ki onlar o işleri çevirmeseler senin kocan da olmayacaktı.
Bu yüzden onları takdir etmelisin.
Herseyi beni mi bulur be kardesim! diye kendi kendime söylenirdim ben.
Seni cok iyi anladım arkadasım insan kendini tuhaf hisseder.
Eminim ki kayınvaliden ve kayınpederin dha cok utanmıstır.
Birinin görmesi hic normal degil cünkü.
Kapıyı örtmeyi unuttular herhal.. Kasti oldugunu sanmıyorum yaniii...
arkadaslar benım durumum cok karısık. gecen hafta sonu kayınvalıdem ve kayınpederım bıze kalmaya geldi. gece su ıcmeye kalktım mecburen oturma odasının onunden gecmem lazım. bırde ne goreyım kayınvalıdemle kayınpederım.... yanı kotu durumda gordum onları ve sabah kalktıgımdada yuzlerıne bakamadım. onlarda oyle esımede dıyemedım. sımdı ben ne yapayım. hıc kalkmam halbukı gece su ıcmeye o gece ıcesım tuttu ya.. uzuldum.. cok utandım. ne yapacagımı sasırdım kızlar...
hele biraz zaman geçsin üzerinden, senin için tamamen gülünecek bir olay olarak hatırlanacak tatlım
hem belki de k.valide gayet normal karşılamıştır, bizim kadar hayrete düşürecek bir olay değildir onun için..:26:
cnm kusura bakma dun ısyerınde ben boyle bılgısayar onunde aglayıp durunca patron geldı hadı bakalım nora hanım bırazda benım bılgısayarda calıs bakalım dedı ve gıtmek zorunda kaldım cevap vermedım sanada
evet sanırım ben fazla buyuttum cunku aksam esıme soyledım guldu gectı vallah olabılır normal dedı bende tabıkı normal dedım ama utandım dedım noracım utanma canım dedı ınsanlık halıdır dedı ama tabı bende gorsem sok olurum dedı tepkın normal dedı ıste falan fılan
zaten dun aksam ustu kayınvalıdem aradı normal bı sekılde konustuk sanırım aramız bıle duzeldı gıbı bana ılk defa kızım dedı bende cok sevındım ya
Canım, çok sevindim içinin rahatlamış olmasına.. Ya aslında komik bir olay olarak değerlendirmek lazım. Kimse kimseyi aldatmıyor sonuçta, nikahlı eş bunlar..
E tabi mekan-zaman dengesi de olsa fena olmazmış, ama ne yapalım temel bir içgüdü bu diyelim bari
Kayınvalidenle kayınpederin size değişik bir fantezi olsun diyemi gelmişler.İnsan misafir gittiği evde .... hay Allahım ya..Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?