Yüzlerine bakamıyorum...

arkadasım cok cıddıyım ınan nasıl ıspat edebılırım boyle bırseyı sızlere nasıl anlatayım yanı bılemedım
banyo yapmadılar kı banyo yaptıklarını soylıyeyım arkadasım gercekten..

tabıkıde cok dogal bırsey daha oncede soyledım saglıklı ınsanlar ıstedıklerını yapabılırler ama ben gordugum ıcın sadece tuhaf hıssettım kendımı
yanı kım gorse bıraz etkılenır arkadaslar yanı ne bıleyım...

yok bende kastı oldugunu sanmıyorum arkadasım

hiç güleceğim yoktu
maşallah Allah muhabbetlerini eksik etmesin.
çok komik ama ya, ben görsem ben de çok utanırdım.
bi de o kayınvalideyi düşünmek lazım. yerin dibine geçmiştir.

cnm kusura bakma dun ısyerınde ben boyle bılgısayar onunde aglayıp durunca patron geldı hadı bakalım nora hanım bırazda benım bılgısayarda calıs bakalım dedı ve gıtmek zorunda kaldım cevap vermedım sanada
evet sanırım ben fazla buyuttum cunku aksam esıme soyledım guldu gectı vallah olabılır normal dedı bende tabıkı normal dedım ama utandım dedım noracım utanma canım dedı ınsanlık halıdır dedı ama tabı bende gorsem sok olurum dedı tepkın normal dedı ıste falan fılan
zaten dun aksam ustu kayınvalıdem aradı normal bı sekılde konustuk sanırım aramız bıle duzeldı gıbı bana ılk defa kızım dedı bende cok sevındım ya

Canım, çok sevindim içinin rahatlamış olmasına.. Ya aslında komik bir olay olarak değerlendirmek lazım. Kimse kimseyi aldatmıyor sonuçta, nikahlı eş bunlar..
E tabi mekan-zaman dengesi de olsa fena olmazmış, ama ne yapalım temel bir içgüdü bu diyelim bari

saol canım ınan yazdıkların ıcın cok tesekkur ederım

ya çok güldüm canım ya ben olsam ne oluyo la falan derdim ha anam hala gülüyorum ha canım benim bir hatıra sana işte takma kafana ama kaynanaı görünce gülersin belkide hem aranızın düzelmeside iyi olmuş

Kayınvalidenizle aranız iyi değilmiş.
Bu da koz gibi olmuş
Artık melekler gibi davranır size

şaşırıdım.. ne var ki bunda... karı koca onlar... neden bu kadar şaşırıyor herkes? sanki yabancı bir adamla mı...... oğullarının evi yabancı yer mi ki.. birbirlerini özlemişler demek :)) alemsiniz yaniiii...... bana gayet normal geldi.. ayrıca böyle bir konu insanda sadece gülümseme oluşturur... yok eşime söyleyeyim mi yok utandım yok şöyle böyle gibi düşüncelere ne gerek var.... anlayamıyorum cidden :)))

onlar karı koca sonuçta isterdiklerini yapabilirler keşke kapıyı kapatsalardı ee tabi görmen hoş olmamış ama bence büyütülecek bi durum yok boşver böyle bi durumla karşılaşsam takmam güler geçerim eşimede söylerdim herhalde

Cok ayip olmus gercekten.Size gelip yapmalari Evleri var..Ayy yorum yapamayacam.Yani kendi evi dururken, kapi orttmeden boyle bisey yapmalari hakkaten yakismamis yasli basli adamlara.Ama dert edilecek bir durum yok))))HATTA ORTADA COK KOMIK BIR DURUM VAR gulun gecin... hicbisey olmamis gibi yapin...

Gençleri görüp,düşünüp gaza gelmişlerdir, yaşlılar yarış halındedirler ya

fena bi durummmm
hem komik hemde çok acayip olmuşş
emin im onlarda çok utanmışlardır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…