Yüzme fobisi

Malesef öyle, istanbulun yakın çevresinde çok talep gören, kalabalık olan bir tatil beldesine kısa bir akraba ziyaret için gitmiştim, sahilden gelen anonslar, hastane acilinde gördüklerim şahit olduklarım... Birde küçük yaşta yaşadığım boğulma tehlikesi, üstüne birde oğlumun cahil cesareti birleşince kaygılarım daha da artttı çocuğuma bu korkuyu yansıtmamaya çalışmakta yıprattı sanırım kaygılarım arttı iyice

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı durumu yaşıyoruz yüzmeyi çok iyi biliyorum ama boğulma tehlikesi geçirdikten sonra uzun yıllar kıyısına bile yaklaşamadım şimdi sadece boyumu geçmiycek yerlerde sırt üstü yüzüyorum yüzüstü bile değil :) birebir derste aldım yok olmuyor bana öğreten kişiyide boğma tehlikesine atıyorum bide bezdim artık ama çok zor sevgiliyle arkadaşlarla denize gitme en büyük kabusum hala o yüzden bence oğlunuz öğrensin biran önce zaten şuan en kolay öğrenebileceği yaşlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…