Yüzme öğrenmek başınıza geldi mi?

Siz de panik atak da olabilir ama gidin tâbi doktora. Ciğere su kaçarsa normal bir şey yaşadığınız. Büyütmeye gerek yok
Panik atak ile alakası yok panik atak buna denmiyor
Ciğere su kaçınca nefessiz kaldım haliyle de panik oldum ilk defa oldu havuzda bu kadarı çünkü panik atak bambaşka birşey

Su yutmak bu demek zaten, kimse midesine kacan sudan bahsetmiyoru. 2. Aspire etmek degil bu, aspire etmek yani aspirasyon cigere kacan suyun/sivinin hava yardimiyla cekilmesi. Lutfen internetten okuduklarinizla doktora gitmiscesine bana laf sokmaya calismayin, cok komik duruyor burdan
Hayır hekimlik dilinde aspirasyon deniyormuş doktor kendisi söyledi. Siz doktormusunuz ? Bilmeniz lazımdı o zaman bizzat duydum çünkü. Bence siz internetten aspirasyona bakıp söylediniz tıp dilinde farklı olabilir ki. Dışardan bir cisim yada sıvı kaçınca aspirasyon deniyor aynen böyle söyledi.

Mune cum ya WOLFROG WOLFROG bu arkadaş sapık gibi konularımın peşinde direkt engelleme gibi bişey olsa hiç göremese mesela benim konuları ama nasıl geçirir gününü yazık başka bir işi yok galiba :))))

Mune Mune yanlis etiketlemis dikkat cekmeye calisan bu arkadasimiz, beni kastediyor 🤓😅 sizin sapiginiz falan degilim, inanin umrumda degilsiniz. İnsanlar burda yazilanlari okuyor, yanlis yazdiklarinizi duzeltiyorum. Yoksa sizin cigerinize su kacmis, mideniz siyla dolmus falan benim icin onemli degil inanin 🤷🏼‍♀️

Mune Mune yanlis etiketlemis dikkat cekmeye calisan bu arkadasimiz, beni kastediyor 🤓😅 sizin sapiginiz falan degilim, inanin umrumda degilsiniz. İnsanlar burda yazilanlari okuyor, yanlis yazdiklarinizi duzeltiyorum. Yoksa sizin cigerinize su kacmis, mideniz siyla dolmus falan benim icin onemli degil inanin 🤷🏼‍♀️
Hayır ya siz üzerinize alındınız doğru etiketledim sürekli mesajlarıma emoji koyuyor konularımdan engelli olduğu için yazamıyor doğru kişiyi etiketledim yani. Siz niye üzerinize alındınız yahu😁

Çocukluğumdan beri yüzüyorum. Senin yaşağıdın ani bir şok. İlk zamanlar oluyor. İstemsizce nefes almayı karıştırıyorsun. Zamanla yüzdükçe su ciğerine kaçsa bile iki öksürüğü yoluna devam ediyorsun. Havuza girmeden önce suya kafanı sokarak nefes egzersizi yap. Bu gibi durumlarla daha az karşılarşırsın.

Arkadaşlar yüzme kursuna gidiyorum. Hep korktum bu yaşa kadar. Nefesli yüzmeye çalışıyorum aslında fena da gitmiyordum. Bugün sitedeki havuzda havuzun boyu 1.40 nefes egzersizi yaparken nasıl oldu anlamadım. Akciğerime su kaçtı ve birden nefesim kesildi. O an çok kötüydü. Annem başımda ama derdimi anlatamadım başta. Sonra o da panik oldu 15-20 saniye sürmüştür. Böyle hırıltı şeklinde ne konuşabiliyorum ne nefes alabiliyorum kaslar kasıldı herhalde. Sonra bir anda düzeldi normale geldim ama çok korktum. Baya da yol almıştım. Akciğerde problem varmıdır bir doktora muayene olayım mı? Sizin başınıza geldi mi?
Denizde hic dalga yememissiniz belli ki. Onun bi detuzlu su versiyonu var ki off. Bisey olmamistir merak etmeyin havuzda denizde orta ayar yuzme bilen ya da yeni ogrenen herkese oluyo

Denizde hic dalga yememissiniz belli ki. Onun bi detuzlu su versiyonu var ki off. Bisey olmamistir merak etmeyin havuzda denizde orta ayar yuzme bilen ya da yeni ogrenen herkese oluyo
Ayy yok yemedim deniz de korkutuyor beni kıyı ve dalgasız denizde çok az tecrübem var. Denizde de hocayla ilerlemem gerek bir süre:/

Çocukluğumdan beri yüzüyorum. Senin yaşağıdın ani bir şok. İlk zamanlar oluyor. İstemsizce nefes almayı karıştırıyorsun. Zamanla yüzdükçe su ciğerine kaçsa bile iki öksürüğü yoluna devam ediyorsun. Havuza girmeden önce suya kafanı sokarak nefes egzersizi yap. Bu gibi durumlarla daha az karşılarşırsın.
İnşallah anlamadan fena kaçırdım.
Biraz yorgundum girmemeliymişim aslında ama inat işte. Nefes egzersizini arttırmam gerek teşekkür ederim

Panik atak ile alakası yok panik atak buna denmiyor
Ciğere su kaçınca nefessiz kaldım haliyle de panik oldum ilk defa oldu havuzda bu kadarı çünkü panik atak bambaşka birşey
Cigerinize su3 geçerken nefes3bprunuzdan geçiyor ve doğal olarak nefes alamazsınız. Sonrasında da ciger6o suyu3disari atmak için uğraşır. Yani normal

Cigerinize su3 geçerken nefes3bprunuzdan geçiyor ve doğal olarak nefes alamazsınız. Sonrasında da ciger6o suyu3disari atmak için uğraşır. Yani normal
İşte o atmaya uğraşma kısmı olmadan derin bir hırıltı oldu yani hıı hıııı ediyorum öksüremiyorum konuşamıyorum. Nefes alamıyorum. Bunu yaşadınız mı?
Yoksa su kaçıp öksürdüğüm çok oldu.

Back
X