- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
ben de yüzemiyorum. bir türlü öğrenemedim. sanırım suyun içinde rahat olamayıp bedenimizi suyun kaldırma kuvvetine bırakmadığımız için su üzerinde duramıyoruz.
suyun içinde bisiklet çevirir gibi batmadan durmayı öğrenin yani en azından ben öyle öğrendim
simitlerde çok işe yarıyor,tavsiye ederim
ayak çırpmaya zaman kalmadan batıyorum çünkü nefesim bitiyor .(
ayy benm durumumda olan biri çıktı şükür :))))
sen kursa gidiyor musun canım yoksa kendi kendine mi çalışıyorsun ?
konu sahibi kac yasindasiniz ona gore bisey solicem?
kursa gitmek istedim ama cesaret edemiyorum bu yüzden, 2 defa kendi kendime girişimim oldu ama bacaklarımı çırpamıyorum ve sudan çok korkuyorum. kursta yeterince ilgilenirler mi bilmiyorum, temizlik hijyen açısından nasıldır bilmiyorum. hep gitmek istedim ama cesaretim kırıldı bu sebeplerden
arkadaşlar büyük bi dert olmasa da yardımcı olmanızı istiyorum. tabi buradan anlatarak olmaz bu işler ama en azından ne yapmam gerektiği hakkında fikir verebilirsiniz. 10 seanslık bi yüzme kursu alıyorum 3. seansımı bitirdim ama gelin görün ki pek yol kat edemedimhocamız nefesimizi tutarak başımız suyun altında ayakları su üstüne çıkarmayı ve çırpmayı öğretiyor. ama ben fazla nefesimi tutamadığımdan su üstünde ayaklarımı çırpamıyorum. offf bu kurs için bayağı para döktüm öğrenmem lazım çok istemiştim.
şimdi benim ne yapmam lazım ne olur fikir verin(
teşekkürler şimdiden
sana öğrettikleri taktikle sen zaten öğrenemezsin . zor olur yada çok zaman alır .ilk önce çok rahat olmayı öğren . suyun yüzeyine kendini bırak. ama sırt üsüt yap bunu .zaten batmıycaksın.hafifçe kollarını sallatarak geriye doğru yüz.batmadığını görüceksin. sonra kendine güvenin gelince bunu yüz üstü dene .en hızlı öğrenme şekli bence bu. kısacası yazdığım gibi ilk olarak suyun yüzeyinde batmadna durmayı öğrenmen lazım bunun içinde sırt üstü denize rahat bir şekilde uzan gerisi gelir :)
25 yaşındayım. ne söyleyeceksiniz ? :))
havuzdn çıktıktan sonra duş alıyorsun canım o yüzden sorun olmaz. kendi kendine öğrenmen tabiki zor olur ben kursA gittiğim halde öğrenememişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?