Yüzsüz görümce

Annakarenina63

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
87
37
3
Merhaba kızlar buraya daha öncede babam olmadığı için mi böyle oldu diye konu açmıştım. Ne yazık ki düğünümde ve onun öncesinde kayınbabam ve görümcem babam olmadığı annem de yaşlı olduğu için köprüyü geçene kadar ayıya dayı dediler bir nevi yaşlı annesi diye kandırdılar. Düğünde de altınlar bir güzel alındı. Şimdi yeni eve taşındık diye görümcem gelecekmiş. Ben de bana sordun mu diyince bana uzatma diyor çok üzülüyorum. Gerçekten kendimi bazen çok yalnız ve değersiz hissediyorum. O köy düğününü yanımda kimse yok diye benı asla ciddiye almamalarını asla unutamayacağım. Neyse buraya iç dökmüş oldum biraz

Son düzenleme:
Aynen öyle ben de yeni evli olduğum için resmen olayı anlamlandıramadım ama bi yalan söylediğinizi de kabul edin be kardeşim.

Belli ki eşin ailesine aşırı düşkün.
Mesela görümcen gelcekse ve sen itiraz etsen de eşin bildiğini okuyorsa eşine gülümseyerek tamam hayatım gelsinler madem söylemişsin artık de şaşırt onu sorun çıkaran biriymişsin gibi görünme.
Görümcen gelince de eşinin olmadığı bi an "ee napıyorsunuz ne var ne yok" de sonra birkaç laftan sonra "bizde şükür işte idare etmeye çalışıyoruz herşey çok pahalı kıtı kıtına yetiriyoruz bide bizi zengin sanıp borç isteyenler bile var ay insanlardaki ne rahatlık he" de gülerek sonra da ay telefonum mu çalıyor dur bi bakayım mutfaktaydı de git böyle arada gülerek sokuştur lafı.
Bide artık evlenmişsin ama eşini tanımadan mı evlendin hani bi tek anası yaşlı karışmaz diye mi aklın kaydı yani değişik geldi.

güzel bir taktik Eşimin bu aşırı düşkünlüğü evlendikten sonra ortaya çıktı kıymete mi bindi ben anlamadım. Mesela nişanımızda biz pide yaptıralım ayran salata dağıtırız dedik yani Ankarada mevlitlerde falan da yapılır bu neyse görümcem plastik tabak olmaz bizde ayıp karşılanır. Biz de etsiz yemek olmaz ayıp karşılanır dedi eşim gayet gelin evine menü mü veriyorsun diyip kızmıştı

Abi kardeş arasına bu kadar dahil olmayın sizi sıkıntıya sokacak bi miktar değilse borç istemiş üstelik.

Sizin kardeşiniz gelse kalma evine dön mü diyeceksiniz yani tamam haksızlığa uğramış kötü davranışlar görmüş olabilirsiniz ama görünceniz yemedi o altınları vermeseydiniz. Benim kardeşim bi mahalle mesafede bazen yemeğe veya görümcesi falan geldiğinde gece oturmasına gittiğimde bırakmazlar hep birlikte kalırız oturur sohbet ederiz bu kadar düşmanca yaklaşmayın.

Burdan kızlara bir mesajim olsun: Düğün günü bile ailenize en ufak saygısızlığı olan kişiyi oracıkta bırakıp gidin. Ne diye izin veriyorsunuz? Ne diye eziliyorsunuz, ezdiriyorsunuz? Altınları gecelim onu mahkemede alırsınız isteseniz. Ama evlilik icin yeterli kadar kendinizi gelistirmemissiniz. Bunun okumakla bile alakası yok. İnsanın bir duruşu olmalı. Cizgileri olmali ve bunları kim aşarsa aşsın yeri geldiğinde en sert şekilde korumak lazım. Ezil ezil nereye kadar. Acilen bu hayatdan beklentinizin ne olduğunu ve hayatizda kimleri isteyip istemediğinize karar verin. Ve Allah aşkına kendinizi korumayi öğrenin

Tabiki haklısınız ben buna bir şey demiyorum ancak böyle bir şey yaşadığım için de aşırı soğudum bilmiyorum yüzlerini görmek istemiyorum desem yalan olmaz.

Tabiki haklısınız ben buna bir şey demiyorum ancak böyle bir şey yaşadığım için de aşırı soğudum bilmiyorum yüzlerini görmek istemiyorum desem yalan olmaz.

Altın konusunun sorumlusu olarak görümcenizin bi dahli var mı ya da bi kötülüğünü gördünüz mü yoksa boş yere huzursuzluk yaşamayın. Borç için de eşinizle muhattap olun çok ihtiyaçsa bu sefer bişey demiyorum ama benden habersiz yaparsan çok kırılırım vs anlayacağı dilden tekrarına sıcak bakmadığınızı belirtin.

Doğulular ailelerine aşırı düşkünler..kendinizle ailesi arasında seçim yapmaya zorlamayın üzülürsünüz.
Bende doguluyum eşimde dogulu,ona ragmen cok çakışırız
Doguda anneler ogullarını öyle bi yetiştiriyolarki ergen olmuş cocugun corabına kadar anne giydirir(herkesi kapsamıyor bu tabi,taşlamayın hemen beni:)
O yuzden erkek cocuklarına ısınamıyorum bi türlü,gözümde onların büyüyüp kadını köle görecegi zamanlar canlanıyo cünkü

Valla Karadeniz’de de çok farklı değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…