yüzsüz görümcem

Evet mecbur olduğu için gonderdi kontrole cunku hata yapmamasi lazim ee yapmayinca ödevi kontrole tabikide razi oldu başka napicakti

Hiçte mecbur değilsin kullandırma kendini bebeğin varmış ondan bulabildiğin fırsatları sen kendine özel değerlendir.

Sende haklisin arada bi odunluklari tutuyor kalbin kafali oluyorlar kaftan anlamiyokar benim kesimde öyle bu siralar salgin var herhalde :) erkeklerde man kafalilik
offf offf dertlendim yine normal günlere bi dönsek aslında bizim problemlerimizin evlenince düzeleceğini düşünüyorum ya da tam man kafa olacak odunlukdan çıkıp meşe odunu olacak

Hahahaha hayirdir canim sizin derdiniz ne.. Evlenince duzelir diye dusunduklerimix genelde beter oluyolar
ayyyy tek umudum aynı evin içine girince düzeleceği umarım öyle olmaz. 3 buçuk yıldır birlikteyiz. Uzadıkça kokusu çıkar derler ya aynen öyleyiz şu aralar. Herşeye kavga eder olduk. Evlilik şart bize

Bir donem oluyo öyle ya herşey batar oluyor.duzelir inşallah . hoş evlenip bi süre gecincede yine basliyo o didismeler ya neyse sizde olmaz inşallah :)

Bir donem oluyo öyle ya herşey batar oluyor.duzelir inşallah . hoş evlenip bi süre gecincede yine basliyo o didismeler ya neyse sizde olmaz inşallah :)
Bizimkisi sevgililik didişmeleri. Çok büyük problemlerimiz yok iydir hoştur kız gibi yemekler yardımlar falan yapar annesinden biliyorum sever ilgide gösterir maşallah e o zamn da devam ederse dayağı hak eder hahahaha

Allah bozmasin canim oyle ufak şeylerde tadi tuzu oluyor .. İnşallah en Lisa zamanda ererain muradina hayalindeki düğünle

Iyi irdelemissin :)

İşim yokda görümcemin derslerini yapacam inanın çoçuklarımın bile yaptırırken sıkılıyorum birgün eşim bana verdi bu sunumu sen hazırla aşkım ne yağçılık nasıl bi gazsa aldım elime saatlerce yazdım yırttım bidaha yazdım gece 2 bakdım eşim horrrrr horrrr uyuyo 9 şiddetinde salladım yatağı ne oluya beee diye fırladı verdim eline kağıt kalemi ben yattım uyumaya herkes kendi yapsın işini inan böyle daha iyi

Ben kızımın ödevlerini bile yapmam . Hiç alıştırmadım .Üniversitede ne ödevi bu böyle .

Ödevler neyle ilgili ne tarz ödev merak ettim?

Ne okuyor görümce? Hayır demek insanları kırmak değildir, aksine sizi istemediğiniz şeye karşı koruyan sihirli bir sözcüktür. Hayır yapamam, ödevleri kendini geliştirmen için veriyorlar deyip baştan kesip atsaydın iş buralara gelmezdi. Kimse için kendi hayatınızı etkileyecek fedakarlıklar yapmayın zira değer bilen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…