- Konu Sahibi witchhunter
-
Evet mecbur olduğu için gonderdi kontrole cunku hata yapmamasi lazim ee yapmayinca ödevi kontrole tabikide razi oldu başka napicaktiKatılıyorum ayrıca size tavır veya giciklik yapsaydi ödevi dediğiniz gibi sizi dinleyip kontrole göndermezdi.demekki sizi kullanmıyor.gercekten ihtiyacı vardı ki kontrole bile razi olmuş. Yoksa yapmayınca siz uzaklaşirdi. Bukadar sinirlenmeyin aciklamissiniz anlayışla karsilamis .
offf offf dertlendim yineSende haklisin arada bi odunluklari tutuyor kalbin kafali oluyorlar kaftan anlamiyokar benim kesimde öyle bu siralar salgin var herhalde :) erkeklerde man kafalilik
Ayy nasil gaza geldim varya bir daha bi dese yardim et yap odevimo diye bende boyle hayir desem ohh miss :)Hiçte mecbur değilsin kullandırma kendini bebeğin varmış ondan bulabildiğin fırsatları sen kendine özel değerlendir.
Hahahaha hayirdir canim sizin derdiniz ne.. Evlenince duzelir diye dusunduklerimix genelde beter oluyolarofff offf dertlendim yinenormal günlere bi dönsek aslında bizim problemlerimizin evlenince düzeleceğini düşünüyorum ya da tam man kafa olacak odunlukdan çıkıp meşe odunu olacak
Hayır kendiside çabalasa yardım et ne olacak fakat bebekle herşey zorken birde görümceye öğretmenlik hiç çekilmez.Ayy nasil gaza geldim varya bir daha bi dese yardim et yap odevimo diye bende boyle hayir desem ohh miss :)
ayyyy tek umudum aynı evin içine girince düzeleceği umarım öyle olmaz. 3 buçuk yıldır birlikteyiz. Uzadıkça kokusu çıkar derler ya aynen öyleyiz şu aralar. Herşeye kavga eder olduk. Evlilik şart bizeHahahaha hayirdir canim sizin derdiniz ne.. Evlenince duzelir diye dusunduklerimix genelde beter oluyolar
Aynen öyle canim kiz uyuduktan sonra ne yapcagimi sasairiyorum valla..Hayır kendiside çabalasa yardım et ne olacak fakat bebekle herşey zorken birde görümceye öğretmenlik hiç çekilmez.
Bir donem oluyo öyle ya herşey batar oluyor.duzelir inşallah . hoş evlenip bi süre gecincede yine basliyo o didismeler ya neyse sizde olmaz inşallah :)ayyyy tek umudum aynı evin içine girince düzeleceği umarım öyle olmaz. 3 buçuk yıldır birlikteyiz. Uzadıkça kokusu çıkar derler ya aynen öyleyiz şu aralar. Herşeye kavga eder olduk. Evlilik şart bize
Bizimkisi sevgililik didişmeleri. Çok büyük problemlerimiz yok iydir hoştur kız gibi yemekler yardımlar falan yapar annesinden biliyorum sever ilgide gösterir maşallahBir donem oluyo öyle ya herşey batar oluyor.duzelir inşallah . hoş evlenip bi süre gecincede yine basliyo o didismeler ya neyse sizde olmaz inşallah :)
Allah bozmasin canim oyle ufak şeylerde tadi tuzu oluyor .. İnşallah en Lisa zamanda ererain muradina hayalindeki düğünleBizimkisi sevgililik didişmeleri. Çok büyük problemlerimiz yok iydir hoştur kız gibi yemekler yardımlar falan yapar annesinden biliyorum sever ilgide gösterir maşallahe o zamn da devam ederse dayağı hak eder hahahaha
Eskiden herseye susuyordum , bigun Annem dediki icinde ne varsa soyle .En iyisi o aslında demek lazim
Iyi irdelemissin :)Bence gayet normal bir laf
Sen uyardığın ve rahatsız olduğunu belli ettiğin için
"Mani olmadım umarım" demiş, ne desin
Bir de ek olarak bir tespit daha yaptım ki kkda konu içinde görümce ve kaynana geçiyorsa herkese bir celallenme bir hararet geliyor. Büyütülmeyecek, problem olmayacak olaylar alevlenip yakıp yıkıyor. Aslında realitede karşınızda bulunan kaynana ve görümceden çok algısal olarak, kafanızda kurduğunuz kaynana ve görümce imgelerine çok sinirlendiğinizin farkında mısınız? (genele diyorum)
Aksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..
Salaklık degıl iyi niyet insan sevgisi.akıllan ama yapma artık kullanıyolar ınsanıEvet ya niye diyemiyosam. Onlar bana ne lohusaligimda ne hamileligimde yardim mi ettiler sanki.. Doguma iki hafta kala yemek yaptim sofra kurdum onlara da killari kipirdamadi salaklik bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?