yüzsüz görümcem

ah ah zamanında bi yengem olmadı ödevlerimi yaptıracak.... 2 tane var ama hiç yardım etmediler
şaka bir yana tüm açıklamaları okumadım ne bölümü okuyor bu görümce merak ettim...

Haklisin canim iyilikten anlamayan için fedakarliga hic gerek yok hem de. Saglik okuyo. Daha fazla hayir demek lazim yoksa olan bir oluyo karai taraf keyfine bakiyo

Hehehhe. En cokda sen didinirken onların yan gelip yatmasi insanin asabini bozUyor enayi yerine konuşuyoruz resmen.

ah ah zamanında bi yengem olmadı ödevlerimi yaptıracak.... 2 tane var ama hiç yardım etmediler
şaka bir yana tüm açıklamaları okumadım ne bölümü okuyor bu görümce merak ettim...
Saglik mi ne biseyler okuyo canim. Hic umursamiyorum aslında samimiyetimizde yok kendisiyle ve de ailesiyle ama isi düşünce "abla abla" oluyorum hemen.. Bende kimseciklere yaptirmazdim yapamiyosam yapmazdim olur biterdi.

ben olsam "ütüm vardı , yemek yapacaktım" vs. gibi bi iş bulur , sonra da "ama neyse ya ben senin ödevi yapayım , sende şu ütüyü çıkarıver aradan" derdim. Herşey karşılıklı bu hayatta

Baştan yapmanız hata.

Senin ödevin, demekki senin öğrenmen için; kendin yap, anlamadığın bir yer olursa sorarsın demeliydiniz.

iyi niyeti suistimal eden insanlardan artık gerçekten midem bulandı çok düşüncesiz bir görümceniz var üzgünüm daha yeni doğum yapmış bir kadın seni kırmadan sana yardım ediyor bu durumu tamamen kullanan insanları anlamak gerçekten güç bu tavrınızı bozmayın bana kalırsa sizden yine yüz bulursa çok geçmeden aynı şeyleri yaşarsınız emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…