- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi witchhunter
-
Hemde ne cikiyolar tepemize..Eskiden herseye susuyordum , bigun Annem dediki icinde ne varsa soyle .
Insanlar iyilikten anlamiyor , gercekten oyle susunca tepene cikiyorlar .
Hehe saglikla ilgili birseylerÖdevler neyle ilgili ne tarz ödev merak ettim?
Ahh zaten bidaha bi söylese dicem direk yapamam diyeSalaklık degıl iyi niyet insan sevgisi.akıllan ama yapma artık kullanıyolar ınsanı
Haklisin canim iyilikten anlamayan için fedakarliga hic gerek yok hem de. Saglik okuyo. Daha fazla hayir demek lazim yoksa olan bir oluyo karai taraf keyfine bakiyoNe okuyor görümce? Hayır demek insanları kırmak değildir, aksine sizi istemediğiniz şeye karşı koruyan sihirli bir sözcüktür. Hayır yapamam, ödevleri kendini geliştirmen için veriyorlar deyip baştan kesip atsaydın iş buralara gelmezdi. Kimse için kendi hayatınızı etkileyecek fedakarlıklar yapmayın zira değer bilen yok.
Sende mi hayir diyemiyoaun canimAyni dert bendede war
Zaten naail bi universitede okuyor amlamadim ki ya .. Bu kadar ödevi lisede yapmiyoduk bizBen kızımın ödevlerini bile yapmam . Hiç alıştırmadım .Üniversitede ne ödevi bu böyle .
Hehehhe. En cokda sen didinirken onların yan gelip yatmasi insanin asabini bozUyor enayi yerine konuşuyoruz resmen.İşim yokda görümcemin derslerini yapacam inanın çoçuklarımın bile yaptırırken sıkılıyorum birgün eşim bana verdi bu sunumu sen hazırla aşkım ne yağçılık nasıl bi gazsa aldım elime saatlerce yazdım yırttım bidaha yazdım gece 2 bakdım eşim horrrrr horrrr uyuyo 9 şiddetinde salladım yatağı ne oluya beee diye fırladı verdim eline kağıt kalemi ben yattım uyumaya herkes kendi yapsın işini inan böyle daha iyi
Saglik mi ne biseyler okuyo canim. Hic umursamiyorum aslında samimiyetimizde yok kendisiyle ve de ailesiyle ama isi düşünce "abla abla" oluyorum hemen.. Bende kimseciklere yaptirmazdim yapamiyosam yapmazdim olur biterdi.ah ah zamanında bi yengem olmadı ödevlerimi yaptıracak.... 2 tane var ama hiç yardım etmediler
şaka bir yana tüm açıklamaları okumadım ne bölümü okuyor bu görümce merak ettim...
Fayda peşinde değil sanirim not peşinde oyuzden umrunda degil .. Ama akillandim artik yapmamoh negüzel ya.Benim dersini yapmamın sana hiç bir faydası olmaz falan deseniz
Herkes kendinden birşeyler buluyor herhalde.herkesin basinda var çünkü bitane :)ya bu görümce kaynana konuları beni çekiyor hepsine bakıyorum ne varsa bunlarda var
ben olsam "ütüm vardı , yemek yapacaktım" vs. gibi bi iş bulur , sonra da "ama neyse ya ben senin ödevi yapayım , sende şu ütüyü çıkarıver aradan" derdim. Herşey karşılıklı bu hayatta
Baştan yapmanız hata.Aksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..
Aksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..
Sende mi hayir diyemiyoaun canim
Ayni şehirde degiliz kiben olsam "ütüm vardı , yemek yapacaktım" vs. gibi bi iş bulur , sonra da "ama neyse ya ben senin ödevi yapayım , sende şu ütüyü çıkarıver aradan" derdim. Herşey karşılıklı bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?