- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
Kizlar onceki konularimdan bilenleriniz vardir. Bundan bi kac hafta once igrenc bi sekilde aldatilmistim. Bugun bi telas kosusturma dersten ciktim aksama misafirim var diye eve geldim bide ordan kosusturmaca. Tam misafirim gelecek sofrs hazirliyorum zilimde calmiyo mesaj atacaklar yada aricaklar diye elim telefonda bekliyorum. Sonra bi numara mesaj atti once numaraya dikkat etmedigim icin 'kimsin' yazdim. Meger yazan eski sevgilimmis. Yuzsuz numarasini engelledim diye mesaj atmis. Sonradan numarayi ekleyip vatsapta engelli oldugunu gorunce dank etti. Utanmadan 'nasilsin bayan' yazmis bide serefsiz kopek. Asil dahada igrenci whats app fotosunda bi kizla fotosu var gayet samimi ve durumunda da kizin ismi yaziyor. Nasil aciz nasil kotu hissettim kendimi. Misafirlerim geldiler allahtan yakin arkadaslarimdi. Butun planimiz benim keyifsizligimden mahvoldu agladimda agladim. Tam herseyi yoluna koyup hayatin temposuna kendimi kaptirmisken bunu yapacagini biliyodum. Ama bu kadar ani ve bu kadar yuzsuz igrenc sekilde olacagini hic dusunmemistim. Okudugunuz icin tesekkurler konuyu ilk bastan beri takip eden ablalarim arkadaslarimin yorumlari cok onemli benim icin..