- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Var kadın kavgası sonuçta erkekler girerse büyür ..Sizin kocanız yok mu
KeskeeeeeeTaşın bence ordan
Kv korksun biraz istedim yüzüme soylicek insan lazım bana ...Bana siz de ilginç geldiniz, o durumda polisi çağırmak hiç aklıma gelmezdi hem de kv varken
Bu kadın kavgasını geçmiş.. ailevi bir mesele. Eşinizin annesiyle olan bir olay. Boşverin konu komsuyu.Var kadın kavgası sonuçta erkekler girerse büyür ..
bayılıyorum şu lafaKv korksun biraz istedim yüzüme soylicek insan lazım bana ...
Bir daha olsa bir daha yaparım ...
Tasinma durumum olsaydı çoktan tasinirdim 2 yıldır sorun yok hiç ne zaman kv ile aram bozuldu mahalle yıkıldı konsey kuruyorlar artık ...Bu kadınlar kaldırımda yaşıyor galiba.. demişsiniz herseyi zaten kv ile de kussunuz.. yapacak bişey yok bu mahallede garip bi yaşantı olacak size.. taşınmak tek çözüm..
Haftada 2 3 kullanırım bu lafı çok severim bendebayılıyorum şu lafa
bi daha olsa daha beterini yaparım da var
Sen bisi demeseydin asardim kendimiSiz de az değilsiniz maşallah.
Canım benim gibi issizsen eski konularimi ac oku değerlendirme yap sonraKv ile aranizin bozulmasinin nedeni/nedenleri ne ??
Evcilim.ama çok sinirliydim zaten bogazim ağlıyordu su bile zor yutuyordumWala iyi yapmışsınız şikayet ederekte boşver hic takma gerekirse cevabını ver ama sakin sakin ver. Kayinvaliden ayıp yapmış sizin aranız kötü olsa bile başkalarina yansitmamali.Bende kayinvalidemle karşı karşıyayım o komşularla sık görüşür zaten çoğu onunla emsal.Demişler ki iste siz çok resmisiniz sana uzak davranıyor falan o da yok bisi aramızda flan demiş yani olsa bile bu aile arasında kalmalı. Yoksa herkes zaten kayinvalideye gelin sorar açık arar bu millet böle.Ama komsulara ne demiş ki bukadar seni cephe almışlar.Tamam şikayet etmekte özgürsün zaten suç bi saatten sonra ses yapmak ama onların tarafından da cazgir gelin olarak gorunmüssün çünkü insanlar hiç kendini görmez.Keşke başta deseydin yani ne bu tavrınız benimle ne sorununuz var falan diye çünkü haksızlığa gelemem yani .
Evcilim.ama çok sinirliydim zaten bogazim ağlıyordu su bile zor yutuyordum
Iyi yaptim valla 2 ay önce sinde yapsaydım bunu dün böyle olmazdı
Benim kv hep öyle herkesin evinde kavga olur o illa yetiştirecek birilerine dayanamaz siser yoksa ayıp onların yaptığı bikmistim artık onlar yüzünden klima aldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?