Yüzsüz komşular kv de dahil ??

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Çıldiricam

Çok sıcak nemli bir şehirde yaşıyorum klimam var ama hep klima havası hiç iyi değil yani neyse konuya geçim .

Komşular hep kaldırım da oturduğu pek haz etmem sevmem yani ama benle konustuklari hep cevap verdim hatta hep teklif ediyor dular gel oturalım diye hep isim var derdim

Gel zaman git zaman kv ile aram bozuldu hala bozuk konuşmuyorum ve hep kendi kulagimla duydum kaldırımda kadınlarla oturup benden bahsettiği ...

Ve ben asla kimseye rahatsızlık vermem balkon yikamazsam çamaşır asmazsam beni goren kimse olmaz cam kuşu degilim sesimi duymayan komşular var hala .

Bir duydum kv beni o kadınlarla cekistiriyor bisi demedim allahın dan buluyor zaten hep . Artık hiç bir komşu benimle konuşmuyor umrumda değil ama benden söz etmleri zoruma gidiyor birgün pazardan dönüyordum komşunun oğlunu gördüm bana bakıp gülümsedi ve bende bir tane muz verim dedim annesi beni gördüğü an oğlunun elinden tutup gitti .

Neyse dedim çok takmadim açıkçası aradan 1 ay geçti lahmacun yaptirmistim gittim firindan aldim yine her zaman ki kapidalar yermisiniz dedim yarım ağız yok.dediler geçtim gittim takmadim

Klima çarptı bana artık bogazim ağlıyordu dün kapıları acim dedim yine bütün sokak bizim karşıda oturmuş konusuyolar uzandım bende gece agrisindan uyuyamadigim için uyurum diye yok sesten yatamiyorum camdan baktım kv de orda tip tip bakti bana kadınlara bisi söyledi takmadim ama sesten duramiyorum klimayida acamiyorum carpiyo

1 saat 2 saat derken dayanadim aradim polisi bağıra çağıra konuşuyorum bebeğim uyumuyor zaten falan diye attim 10 dk geçti polis geldi kadınlardan biri kimmiş şikayet eden çıksın karşımda soylesin diyor tuttum kendimi hamileyim sinirliyim allah yarattı demem dalarim bebegime bisi.olur falan çıkmadım balkona dalgildilar o gün ama.sonraki gün yine öyle ..

Dün balkonu yikiyodum binalar karşılıklı tam bana sen şikayet ettin dimi dedi senden başka kimse kalmamıştı aşağı inen dedi evet dedim ben ettim iyi yaptım bir.dahakine savcılıkta goruscez xx yenge dedim utanmazsin sen dedi kvye saygın yok falan bende başladım saygı hak edene dedim sabah akşam disardasiniz hiç mi işiniz yok acikmiyorsunuz susamiyorsunuz tuvalettinizde mi gelmiyor dedim susmadı gelmiyim oraya yaşından utan dedim içeri girdi ...

Sonra kapıya geldi zilime basiyor durmadan basiyor telasladim tesetturluyum basimi ortmeden perdeyi örtü gibi yapıp basimi çıkardım.o buyur dedim utanmaz çıplak çıkıyor cama dedi bekle geliyorum dedim giyindim aşağı indim kimse yok geri yukarı çıkarken kv senin nenen yaşında utanmaz dedi sende nenem yasindasin sabah akşam.sokakta oturup dedikodumu yapınca iyi ama.dimi dedim sustu kpye kadar gitti konu kp de geldi noldu dedi anlattım iyi yaptin dedi gitti ..

Artık bunlar hep.benle uğraşır napim bunlara ya bir değil iki değil geçen evde yokken bi komşu gelmiş kapıya gorumcem evde yok demiş noldu falan onunla isim var demiş gorumcem sordu ne işi ne bilim dedim tlf. Numaranı istedi vermdim kizarsin diye dedim.iyi yaptin ben istesem verirdim ..

Offffg ???

Bu kadınlar kaldırımda yaşıyor galiba.. demişsiniz herseyi zaten kv ile de kussunuz.. yapacak bişey yok bu mahallede garip bi yaşantı olacak size.. taşınmak tek çözüm..

Bu kadınlar kaldırımda yaşıyor galiba.. demişsiniz herseyi zaten kv ile de kussunuz.. yapacak bişey yok bu mahallede garip bi yaşantı olacak size.. taşınmak tek çözüm..
Tasinma durumum olsaydı çoktan tasinirdim 2 yıldır sorun yok hiç ne zaman kv ile aram bozuldu mahalle yıkıldı konsey kuruyorlar artık ...

Wala iyi yapmışsınız şikayet ederekte boşver hic takma gerekirse cevabını ver ama sakin sakin ver. Kayinvaliden ayıp yapmış sizin aranız kötü olsa bile başkalarina yansitmamali.Bende kayinvalidemle karşı karşıyayım o komşularla sık görüşür zaten çoğu onunla emsal.Demişler ki iste siz çok resmisiniz sana uzak davranıyor falan o da yok bisi aramızda flan demiş yani olsa bile bu aile arasında kalmalı. Yoksa herkes zaten kayinvalideye gelin sorar açık arar bu millet böle.Ama komsulara ne demiş ki bukadar seni cephe almışlar.Tamam şikayet etmekte özgürsün zaten suç bi saatten sonra ses yapmak ama onların tarafından da cazgir gelin olarak gorunmüssün çünkü insanlar hiç kendini görmez.Keşke başta deseydin yani ne bu tavrınız benimle ne sorununuz var falan diye çünkü haksızlığa gelemem yani .

Evcilim.ama çok sinirliydim zaten bogazim ağlıyordu su bile zor yutuyordum

Iyi yaptim valla 2 ay önce sinde yapsaydım bunu dün böyle olmazdı ..

Benim kv hep öyle herkesin evinde kavga olur o illa yetiştirecek birilerine dayanamaz siser yoksa ayıp onların yaptığı bikmistim artık onlar yüzünden klima aldım valla

Zaten o sizinle aranızdaki konular da kayinvalide haklı bile olsa şuan başkalarına anlatarak haksız bence sen kayinvalidenle konuşmalisin beni sevmeye bilirsin bende seni ama arada saygı olmak zorunda nasıl kendini de beni de reklam edersin diye kayinpederin de duysun yani burda beni dışlamaya çalışmak insanlara kötülemek insanlik mi de ya umursamazsan gene anlamaz bunlar.Ben senin yerinde olsam napardim ikili oynardım şikayet etmezdim ve komşulara selam vermeye devam ederdim Alahin selamı bu almasalar bile onlara vebal.Onların yanında kayinvalideme iyi davranır yanlarından güleryüzlü geçerdim bilerek yani herzaman arkadan konuşan kötüdür.

Bide ordan taşın flan diyenlere katılmıyorum aksine inat taşınmam böle konularda güçlü durmak lazım.Bide arkadan kaçtı mı dedirtcem zaman geçsin sonra istediğini yaparsın ilerde taşın zaten yeni evlisin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…