Yüzsüz komşular kv de dahil ??

Adanaya yakın bir şehirde yaşıyorum. Ilk ve son kez açıklama yapicam .

Sizin abiniz kardesiniz kpss var önümüzde kadınların sırf haz alıyor diye sokakta oturmak zorunda değil bir kere ayıp bu demekki sizde oturuyorsunuz savundugunuza göre ben ses istemiyorum ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni etmicek .

Niye onlara uyup çıkıp dışarda oturum benim büyüdüğüm yerde ayıp bu .

Ben hak ne gerektiriyorsa onu yaptım polisi aradığım için hiç pisman degilim valla eğlencelerini evinde yaşasınlar park değil mahalle yada piknik alanı değil ...

Ben hastalandim kv kapımı çalmadı kapımı calmicak insanlar için niye yalan söyleyip arami bozmayayim ki ben evimde allaha emanetim kimseye ihtiyacım yok ..

Kibir olduğunu nerden biliyorsun sana bir hadisle cevap verim acip kalbimemi baktinda kibiri gordun ...

Sana tavsiye sen kapıda oturup eğlenip sohbet ediceksin diye kimse çekmek zorunda değil vazgeçin bu çirkin huydan

Burda kadın saçmalamis

Burda da siz.
Polis napsin onlara yahu.
Iceri girin bidaha kaldırımda oturmayin mi diyecek.
SAbah ezanlarına kadar sokakta oturanlar var hatta hiç eve girmeyenler o yüzden sessiz olun diye uyarı verebilirler,eski oturduğum yer böyleydi sabahlara kadar konuşma bagırış cagırış taşındıkta kurtulduk.

Sizin haklilik payiniz var bende ayni dertten muzdaripim.kadinlar toplanip sokakta oturuyor gelene gecene nereden geliyorsun,nereye gidiyorsun diye zaptiye cavusu gibi sorguya cekiyorlar.
Fakatt polis cagirmak farkli bir olay.hergun yuzyuze bakmak zorunda olacakginiz insanlar ki biride kv niz.esinizin hatrina annesininde icinde bulundugu grubu sikayet etmeniz bana gore sikintili bir durum.muhtemelen size cephe alacaklar evden tasinma sansiniz yoksa bundan sonrasi daha sikintili olacaktir.

Firindan lahmacun aldigina gore tahmin ettigim yerde yasiyorsun. Kv ile problemini bilmiyorum ama bu konuda sonuna kadar haklisin. Tahmin ettigim yerse ben de orada yasiyorum meshurdur kaldirim sohbetleri ve nefret ettirir insanlardan. Bizim sitenin bahcesinde de oturur oyle teyzeler aksamustu eve girerken kendimi podyumda manken gibi hissediyorum o derece aleni sekilde bakmalar. En guzelini yapmissin belli bir saatten sonra kimse sokakta gurultu yaparak kimseyi rahatsiz edemez. Komsularla arani iyi tutman gerekirdi diyenler olmus. Arkadan dedikodu yapip seni bilmeyen komsulara da kimsenin ihtiyaci yok

Hergün görüştüğüm kimse yokki mahallede ben nefret ederim kaldırımda oturup dedikodu yapmayı kac kez gel dediler gitmedim diye zaten pek samimi değiliz . Valla iyi yaptım giybetin sınırı var herşey bir yere kadar . Polis gelip rahatsız olan var evlere hanımlar dedi

Aynen öyle valla kasamam kendimi ramazan ayında da öyle sahura kadar artık uyumadigim için ben sorun değildi ama esim balkonda uyuduğu için hep sinirle içerde sıcakta yatardi dayanamadı ilk haftada klima aldık napalim

Evet sandalye indirip oturuyolar kıymetli popolari betona değmesin diye
Sizinkiler sandalye indiriyormus.bizim sokaktakiler sedir yaptirmislar bildigin sokakta yasiyorlar.birde cinar agaci var gokgesindelr sabahtan gece yarisina kadar kamp kuruyorlar.
Tasinma sansimiz yok malesef onlarda ev sahibi kurtulus yok gibi.markete gidecwgim zmana tedirginim aorguya cekeiyorlar sizeneeee diyesim geliyir asiri dedikoducular bu defada benim dedikodumu yaparlar.
Bunlarin elebaslari oluyor millwti sokaga toplayan bir dedikoducu teyze o bir yere giderse okadar toplasma olmuyor ama yapacak bisey yok umarim polisin gelmesi uyarisini dikatte alirlar

Hala aynı valla polis.mi dinlerler rahatsizligim geçti artık bende klimayi aciyorum hep. Allah sabir versin ya

Hele ramazan ayında hic cekilmiyorlar.. Resmen camları kapatıyordum.. Sauna da oturur gibi oturuyordum artik evde.. Bu senede acaip pislikten gecilmiyor. Citos, dondurma paketleri ve cekirdek kabugu. Gecen gece de dolap parcalarini atmislar .eşim indi artik ,soylendini duymuslar atan kişi eşimle beraber atılar artık. Bu seslerden ve pislikten cok rahatsiziz..bu yuzden tasinmak istiyoruz ama Kaldıgım yer ulaşıma , merkezlere yakın ve cevrem bana uygun bina da komsularim olsun..

yani hiç hoş değil sokaklarda oturmaları
ama keşke prencereni kapatıp bunla yetinseydin
kv nin de olduğu ortama polis çağırarak arı kovanına çomak sokmuşsun
Havanın sıcak ve nemli olması ne demek ya ...
Klimayla yaşıyorum zaten çarptı diye mecbur kaldim kapıyı actim .
Bir daha olsa.bir daha yaparım

Keşke.benimde tasinma gibi bir durumum olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…