- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Adanaya yakın bir şehirde yaşıyorum. Ilk ve son kez açıklama yapicam .Adana da çok meşhurdur öyle kapıda oturmalar sohbetler falan.
Aslın da çok samimi ve güzel bir ortamdır size kötü bir mahalle denk gelmiş belli ki.
Komşuluklar sohbetler çoluk çocuk bir arada olmak çok keyifli.
Zamanın da siz Kv önce aralarına karışmış olsaydınız Kv fırsat vermeseydiniz olaylar bu duruma gelmezdi belkide.
Kv sizden önce davranıp sizi bir güzel kötülemiş sizde onlara uymamak için dışarı çıkmamışsınız bir de üstüne polisi karıştırıp laf edince haliyle Kv yaptığı dedikoduları haklı çıkartıp kendinizi hedef haline getirmişsiniz.
Evet belki de siz doğrusunu yaptınız ancak çoğunluğun ortak bir noktada buluşup keyif aldığı kaldırım sohbetlerini siz bu şekilde engelleyemezsiniz.Polisi çağırmanız ve xx yengeyle dalaşmanız Kv küs olmanız işte bunların hepsinden sonra artık siz tamamen bir ev kuşu oldunuz diyebilirim.
Ancak ne olursa olsun taşınamayacağınız bir evin çevresinde eşi işteyken Allah korusun size veya bebeğinize bişey olsa size kim koşar? Hangi komşunuz size gelir hiç düşündünüzmü?
Belki Kv saygıyı haketmiyor olabilir ama komşularınızla aranızı iyi tutmanız gerekirdi.
Sizde de hafiften bir kibir var belli ki.
Bu saatten sonra bişey düzelmez her fırsatta dalaşmalar olacaktır ve siz kötü komşu saygısız gelin olarak nam yapmış olarak kalacaksınız Kv de zavallı yaşlı kadın muamelesi görecek.
Varsa kusura baksın bende nefret ediyorum.sitede varsa kusura bakmasın ama tüm gün gece kaldırımda oturup dedikodu gıybetin dibine vuran teyzelerden nefret ederim
Anladim. ALLAH sabir versin.Son paragrafta demek istediğim bir komşu gelip kapımı calmis gorumcemde evde.yok demiş noldu diye komsuda onunla isim var demiş tlf numarasını ver demiş gorumcemde vermemiş ..
Kocam zaten bikti kv den ne dicek ..
SAbah ezanlarına kadar sokakta oturanlar var hatta hiç eve girmeyenler o yüzden sessiz olun diye uyarı verebilirler,eski oturduğum yer böyleydi sabahlara kadar konuşma bagırış cagırış taşındıkta kurtulduk.Burda kadın saçmalamis
Burda da siz.
Polis napsin onlara yahu.
Iceri girin bidaha kaldırımda oturmayin mi diyecek.
Firindan lahmacun aldigina gore tahmin ettigim yerde yasiyorsun. Kv ile problemini bilmiyorum ama bu konuda sonuna kadar haklisin. Tahmin ettigim yerse ben de orada yasiyorum meshurdur kaldirim sohbetleri ve nefret ettirir insanlardan. Bizim sitenin bahcesinde de oturur oyle teyzeler aksamustu eve girerken kendimi podyumda manken gibi hissediyorum o derece aleni sekilde bakmalar. En guzelini yapmissin belli bir saatten sonra kimse sokakta gurultu yaparak kimseyi rahatsiz edemez. Komsularla arani iyi tutman gerekirdi diyenler olmus. Arkadan dedikodu yapip seni bilmeyen komsulara da kimsenin ihtiyaci yokAdanaya yakın bir şehirde yaşıyorum. Ilk ve son kez açıklama yapicam .
Sizin abiniz kardesiniz kpss var önümüzde kadınların sırf haz alıyor diye sokakta oturmak zorunda değil bir kere ayıp bu demekki sizde oturuyorsunuz savundugunuza göre ben ses istemiyorum ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni etmicek .
Niye onlara uyup çıkıp dışarda oturum benim büyüdüğüm yerde ayıp bu .
Ben hak ne gerektiriyorsa onu yaptım polisi aradığım için hiç pisman degilim valla eğlencelerini evinde yaşasınlar park değil mahalle yada piknik alanı değil ...
Ben hastalandim kv kapımı çalmadı kapımı calmicak insanlar için niye yalan söyleyip arami bozmayayim ki ben evimde allaha emanetim kimseye ihtiyacım yok ..
Kibir olduğunu nerden biliyorsun sana bir hadisle cevap verim acip kalbimemi baktinda kibiri gordun ...
Sana tavsiye sen kapıda oturup eğlenip sohbet ediceksin diye kimse çekmek zorunda değil vazgeçin bu çirkin huydan
OlabilirBizim mahhaledemi oturuyon sanki bizim mahhaleyi anlatin
Napsaydim öyle susup dagilmalarini mi bekledeydimsen de normal değilsin ki bence.
polise şikayet etmek falan...
Hergün görüştüğüm kimse yokki mahallede ben nefret ederim kaldırımda oturup dedikodu yapmayı kac kez gel dediler gitmedim diye zaten pek samimi değiliz . Valla iyi yaptım giybetin sınırı var herşey bir yere kadar . Polis gelip rahatsız olan var evlere hanımlar dediSizin haklilik payiniz var bende ayni dertten muzdaripim.kadinlar toplanip sokakta oturuyor gelene gecene nereden geliyorsun,nereye gidiyorsun diye zaptiye cavusu gibi sorguya cekiyorlar.
Fakatt polis cagirmak farkli bir olay.hergun yuzyuze bakmak zorunda olacakginiz insanlar ki biride kv niz.esinizin hatrina annesininde icinde bulundugu grubu sikayet etmeniz bana gore sikintili bir durum.muhtemelen size cephe alacaklar evden tasinma sansiniz yoksa bundan sonrasi daha sikintili olacaktir.
Aynen öyle valla kasamam kendimi ramazan ayında da öyle sahura kadar artık uyumadigim için ben sorun değildi ama esim balkonda uyuduğu için hep sinirle içerde sıcakta yatardi dayanamadı ilk haftada klima aldık napalimFirindan lahmacun aldigina gore tahmin ettigim yerde yasiyorsun. Kv ile problemini bilmiyorum ama bu konuda sonuna kadar haklisin. Tahmin ettigim yerse ben de orada yasiyorum meshurdur kaldirim sohbetleri ve nefret ettirir insanlardan. Bizim sitenin bahcesinde de oturur oyle teyzeler aksamustu eve girerken kendimi podyumda manken gibi hissediyorum o derece aleni sekilde bakmalar. En guzelini yapmissin belli bir saatten sonra kimse sokakta gurultu yaparak kimseyi rahatsiz edemez. Komsularla arani iyi tutman gerekirdi diyenler olmus. Arkadan dedikodu yapip seni bilmeyen komsulara da kimsenin ihtiyaci yok
Evet sandalye indirip oturuyolar kıymetli popolari betona değmesin diyeKaldırımda mı oturuyorlar
Sizinkiler sandalye indiriyormus.bizim sokaktakiler sedir yaptirmislar bildigin sokakta yasiyorlar.birde cinar agaci var gokgesindelr sabahtan gece yarisina kadar kamp kuruyorlar.Evet sandalye indirip oturuyolar kıymetli popolari betona değmesin diye
Hala aynı valla polis.mi dinlerler rahatsizligim geçti artık bende klimayi aciyorum hep. Allah sabir versin yaSizinkiler sandalye indiriyormus.bizim sokaktakiler sedir yaptirmislar bildigin sokakta yasiyorlar.birde cinar agaci var gokgesindelr sabahtan gece yarisina kadar kamp kuruyorlar.
Tasinma sansimiz yok malesef onlarda ev sahibi kurtulus yok gibi.markete gidecwgim zmana tedirginim aorguya cekeiyorlar sizeneeee diyesim geliyir asiri dedikoducular bu defada benim dedikodumu yaparlar.
Bunlarin elebaslari oluyor millwti sokaga toplayan bir dedikoducu teyze o bir yere giderse okadar toplasma olmuyor ama yapacak bisey yok umarim polisin gelmesi uyarisini dikatte alirlar
yani hiç hoş değil sokaklarda oturmalarıNapsaydim öyle susup dagilmalarini mi bekledeydim
Hele ramazan ayında hic cekilmiyorlar.. Resmen camları kapatıyordum.. Sauna da oturur gibi oturuyordum artik evde.. Bu senede acaip pislikten gecilmiyor. Citos, dondurma paketleri ve cekirdek kabugu. Gecen gece de dolap parcalarini atmislar .eşim indi artik ,soylendini duymuslar atan kişi eşimle beraber atılar artık. Bu seslerden ve pislikten cok rahatsiziz..bu yuzden tasinmak istiyoruz ama Kaldıgım yer ulaşıma , merkezlere yakın ve cevrem bana uygun bina da komsularim olsun..Olabilir
Havanın sıcak ve nemli olması ne demek ya ...yani hiç hoş değil sokaklarda oturmaları
ama keşke prencereni kapatıp bunla yetinseydin
kv nin de olduğu ortama polis çağırarak arı kovanına çomak sokmuşsun
Keşke.benimde tasinma gibi bir durumum olsaHele ramazan ayında hic cekilmiyorlar.. Resmen camları kapatıyordum.. Sauna da oturur gibi oturuyordum artik evde.. Bu senede acaip pislikten gecilmiyor. Citos, dondurma paketleri ve cekirdek kabugu. Gecen gece de dolap parcalarini atmislar .eşim indi artik ,soylendini duymuslar atan kişi eşimle beraber atılar artık. Bu seslerden ve pislikten cok rahatsiziz..bu yuzden tasinmak istiyoruz ama Kaldıgım yer ulaşıma , merkezlere yakın ve cevrem bana uygun bina da komsularim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?