- 22 Ocak 2015
- 691
- 895
- 53
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Kedi güzelmiş. Dişi gibi geldi bana, hokka gibi burnu var.
Cins değil ama aslan gibi oğlum var, düşünürseniz msg bekleriz.
Teklif var ısrar yok.
Ayyyy ne hadlerine senin gibi en iyi kizi kendi kiytirik ogullarina almak istiyorlaarrrbende sinirlendim simdi seni ne prensler ne dukeler ne lordlar istiyor oysa hofffff
Ayyyy ne hadlerine senin gibi en iyi kizi kendi kiytirik ogullarina almak istiyorlaarrrbende sinirlendim simdi seni ne prensler ne dukeler ne lordlar istiyor oysa hofffff
ayyy sen ennnn iyi kızmısın?özelliklerin nedirdiğer kızlardan farkın nedir?bi anlat hele bacıııselam kızlar, benim derdim ısrarla beni oğluna isteyen bi kadın.. aracı kadına defalarca söyledik istemiyoruz diye, az önce de kadın aradı yine soruyo, gel de delirme! artık görücü çıkmasın diye dua etmeye başladım resmen ya! sinir oluyorum beş para etmez oğullarına en iyi kızları layık görüp ısrarla istiyolar.. çok sinirliyim kızlar!!!
Bana göre bu fikir,bu zihniyet 5 para etmez.Herkesin evladı,kendi için pahabiçilmezdir.Görücü gelmesi olayını da ne kadar matah birşey sanıyor bu kızlar ya.Nolmuş,gelmiş görmüş istemiş,bir iki ısrar etmiş.selam kızlar, benim derdim ısrarla beni oğluna isteyen bi kadın.. aracı kadına defalarca söyledik istemiyoruz diye, az önce de kadın aradı yine soruyo, gel de delirme! artık görücü çıkmasın diye dua etmeye başladım resmen ya! sinir oluyorum beş para etmez oğullarına en iyi kızları layık görüp ısrarla istiyolar.. çok sinirliyim kızlar!!!
Böylesi bir dert ilk defa gördüm heralde evlenince prenses olacağım sanıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?