Yuzsuzlugun bu kadari artik !!!

Bu ne ya..yasliysa yasliligini bilsin..insan torununa o laflari eder mi.ne ayip.annenle karsiniza alin sakin bir zamanda konusun...halana gitsin birazda orda kalsin...benim ananem torunlarina birak o laflari salak bile demez yani...ayip ya yasli basli kadin.tabi nazi size geciyor .onlara yapamaz

Baban annesi o kadar hakaret ederken ne yapıyor acaba?
insan kızına öyle laflar dedirtir mi?
Dişarda biri dese yakasına yapışmaz mı?
Babandan yüz bulmasa babaannen bu kadar abartamaz.
Çok zor bir insanmış ya nasıl katlanıyorsunuz.
Yaşlıysa yaşlılığını bilecek,ne o oturup kalkıp küfür bela okuyor.
Allah ıslah etsin diyecem ama ömrü yetecek mi bakalım ıslah olmaya

Tabiki gitmem yüzüne bile bakmam

asıl cehennemin dibini baban boylayacak ceylin hiç babaanneyi suçlama bu kadıonı bu kadar fezaya şişirip size istediğini söyleyebilme hakkını bunca yıl veren kişi baban maalesef..o...pu diyor yazıyosun söyler misin hangi şerefli onurlu haysiyetli bir baba kızının etek altına hakaret ettirir (kibar tabir yazdım) babanda hiç mi haysiyet yok ..yarın bir gün evlendiğinde kendi evini kurduğunda suratına bakmayacağını bilmiyor mu..seni kimin altında gördü baban ile babaannen biri o..pu derken diğeri gıkını çıkarmıyor..Allah hidayet etsin bu ikiliye..ama cehennem lüzumsuz değil bunlar yüzünden.

ceylinim acil olarak halanla irtibata geç anlat bütün olanları
ben napayım hala bıktım annem kanser olacak (Allah korusun)
diye korkuyorum sana anlatırsa yanlış anlama aynen böyle böyle oldu de

bu arada kıymetli kızı götürsün!!!
ben kolay kolay demem bu lafı

götürün, kul bilmesse rabbim biliyor.
bizimki de böyleydi. ama tek fark sinsiydi, gizli gizli nifak sokardı. kızımla bana yaptıklarından kızım nefret ederdi. bunları toprak bile kabul etmiyor. l5 sene gelgidim akılla yaşadı, öyle bir ölüm korkusu geldi ki, evde ışıkları bile kapatamadı, tek başına 5 dk. duramadı. ölemedi gülemedi, öldü tekrar kalbini çalıştırdılar, aylarca şuuru açık yoğun bakımda kaldı ve en yakınları bile bizim x bu kadar günahkar mıydı dedi. ben özet geçtim.
sen iyiliğini yap Allah'a bırak, rabbimin adaleti büyüktür.

Abla halamlar da biliyor bunun ne olduğunu ama işlerine gelmiyor ki.
Bana bir sey deseler kendileri bakmak zorunda kalacak onu da biliyorlar.
Ben gidip bunu onlara söyleyemem acikcasi.
Halamin gelini yakin arkadasim ona da cektirmedikleri kalmadi vallahi.
Annesi babasi yok daha üstlerine gidiyorlar.
Gecen gün beni annemi geçip anneannemin teyzemin dedikodusunu yapmislar.
Demediklerini birakmamis pislikler.
Bunlar utanma ne bilmezler ki..

Babaanneniz kaç yaşında? Belki Alzheimer vs gibi bir sorunu vardır. Yaşlılarda agresiflik artıyor maalesef öyle kabul etmek lazım belki de.

ayyy allah size annenize yardim etsin, bu nasil babaanne? ne kadar agzi bozuk! guya bir de herkese ornek olacak, yasini basini almis bir kadin. size sabir diliyorum, merak etmeyin, yarina kalsa da yanina kalmaz!

yaşlılar böyle oluyo canım ya ne dediklerini hiç bilmiyorlar bazen.benimkide böyle bi konuşur nutkun tutulur bişey diyemessin.konuşma bi süre sonuçta senin hatan yok.sen her işine koşuyomuşsun biraz koşma değer bilsin.ama eğer elden ayaktan düşmüş kendi işini yapamıyosa ve belirli bi yaşa gelmiş ise dinleme olmamış gibi say derim ben

Babaanneniz kaç yaşında? Belki Alzheimer vs gibi bir sorunu vardır. Yaşlılarda agresiflik artıyor maalesef öyle kabul etmek lazım belki de.

haklı olabilirsiniz, tanıdığımız yaşlı bir bey alzheimer di fakat ilaçlarını almazdı aşırı küfür ve hakaret ederdi. eşi gençliğinde böyle değildi hastalıkla oldu derdi. doğru mu değil midir bilmem ama belki avuntu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…