- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Cevabını verseydin sende..
Ben asla tutamam kendimi babannede bir yere kadar sevgi olmayan yerde saygı yoktur düşüncesini destekliyorum. Bu kadının sana karşı bir sevgisi yokki saygı görsün.
O zaman şöyle yap mesela o eve geldiği zaman çık arkadaşlarınla buluş. Onunla aynı ortamda olmamaya çalış? Bu konuyu babanla görüştün mü? O ne söylüyor? Seni mi destekliyor annesini mi?Masadaydik.
Dedim ki sen benim santimi zorluyorsun artik .
Baya bi bagirdim.
Ama gördüğün gibi utanir mi hic .
Kizlar babannemle ilgili sikintimi biliyorsunuz çoğunuz.
Bilmeyenler lütfen Babanne belasi ve Olsede kurtulsam konularina baksinlar.
Artik kafayi yedirtecek bu kadin bana.
Anlatacak bir ton olay var ama dun ki olayi anlatayim.
Hqlamlar bayram için buraya geldiler annemde bize cagirdi .
Her neyse dun aksam konuşuyoruz dedi ki aksam da başka yere sözleri varmis falan.
Bende dedim başka zaman cagirsaydin aksam da otururduk .
Annemde bos zamanlara yok ki zaten tek bos günü yarin dedi.
Her neyse biz boyle konuşuyoruz oradan babannem bagirmaya basladi Siz kimsiniz kizimi istemiyorsunuz ararim gelmeyin derim size mi kaldi onlar.
Ama nasil bagiriyor.
Banyonun önündebir de ttüm apartman duydu kesin.
Annem aciklamaya calisiyor ne alaka anne öyle demek istemedi Ceylin falan diye bu kaftan anlamiyor hala bagiriyor arar söylerim gelmesinler serefsizler . daha neler neler .
Babam geldi ne oldu ane diyor aynen bunu dedi " Ceylin surtugu dedi ki cagiracak adam mi bulamadin da onlari cagirdin "
Artik dayanamadim bende " Senin artik bilerek yaptigina suphem yok bunlari ne biçim kadinsin sen ya hici utanma yok sende" dedim.
Babam oradan bana cikisiyor tabi.
Bu hala saydiriyor seni utanmaz seni o...pu seni basima cikarttim ben .
Ayy .
Her neyse bunun kimliği maaş karti falan bende kalmisti.( Hastane isine maaş almasına hep ben gidiyorum)
Aldim hepsini buna verdim " Daha da ne yaparsan yap hic bir isine geliyorum ben " dedim.
" Gelmezden gelme salakana Sürtük sana mi kaldim ben o..pu" saydirdi.
Velhasıl kelam halamlar geldi bugün 3 kuzenim halamin eetkisi oturuyoruz kizina diyor ki kizim iste gözüm agriyor ne yapiyim ben çok agriyor birşey batiyor..
Halamda internetten randevu aldi yarin git anne diyor.
Bizim ki atladi hemen o zaman beraber size gidelim sabah gideriz.
Halam dedi ben gelemem misafirlerim var Ceylinle git sen.
Diğer 3 kuzenime soruyor bsbannem hepsi aynisini diyor Ceylinle git o zaman anneanne diye.
İyi gideriz diyo sonra da ya.
Hasbinallah !!!
Eğer annem ben gidemem deseydi kuserdi bize küfürler yagdirirdi.
Ama kizina gelince sus pus oluyor haspam.
Siz olsaniz gider misiniz Allah askina ta ?
Ettiği lafa bak ama ya yuh artıkKizlar bu sene nişanlanacaktim.
Olmadi nasip değilmiş ayrildik .
Geçenlerde komsular gelmiş iste noldu yok mu nişan demisler ( ki biz kimseye soylememistik belli değil daha diye )
Babannemde demiş ki yok dul bi adama vereceğiz bunu artik 7 sene gezdi daha kim alir bunu.
Bunu da utanmadan anlatiyor bize .
Sinir krizi gecirdim resmen .
O zaman şöyle yap mesela o eve geldiği zaman çık arkadaşlarınla buluş. Onunla aynı ortamda olmamaya çalış? Bu konuyu babanla görüştün mü? O ne söylüyor? Seni mi destekliyor annesini mi?
Ettiği lafa bak ama ya yuh artıkBu kadının kafası nasıl çalışıyo, sanki yedi kat yabancı hakkında konuşuyo. Hakkında laf gelcek olan kendi torunu yani kendisine de laf ediyo aslında ama bunu idrak edemiyo demek ki. Bu durum hepimiz yaşlancaz, hepimizin huysuzlukları olcak durumunu çook aşmış valla
Yapacak bir şey yok o zaman dediğim gibi o geldiğinde evde olmamaya özen göstereceksin. Hastaneye falan da götürme anlasın değeriniAynisini yapiyorum canim.
Anneme demiş ki ben size naptim da kussunuz bana .
Babam annesinin ne olduğunu biliyor da ne yapayim diyor.
Ben olsam yanaşırım bi gün yanına ikimizden başka kimse yokken. Böyle gözünü karartmış bi ifadeyle tatlı tatlı fısıldarım " bi daha anneme bana bunları yaparsan hiç acımam zehirlerim seni. Öyle hemen de degil her yemegine azar azar. Kimse anlamaz, kimse inanmaz sana. Zaten yaşlıydı derler, huysuzdu derler kimse umursamaz seni. Ölüp gidiverirsin şu koltukta"arada yemek yerken de şöyle gülen bi bakış attınız mı tamamdır. Ay biliyorum korku filmi gibi oldu ama babaanneniz de tam bi korku filmi karakteri yani ahahah şunu yaptığınızın düşüncesi bile hoşuma gitti
öyle olur benim kaynanada böyledir..bizleri torunlarını hor görür..kendini istemeyen kızlarını yere göğe koyamaz..artık yüzsüzlüğe vuruyor sizde kalmak için..despot davranıp evde ve sizlere korkutarak istediklerini yaptırmak istiyor..yüz vermeyin doktor vs götürmeyin..merhametten maraz doğar..doğru bu söz..İyilikten anlasa az.
Birazcik utanma duygusu olsa böyle olmaz.
Artik su konuda eminim ne utanma kalmis bunda ne vefa.
Kizlari iki haftada kovdu ama hala onların b.kunu yiyor.
Ahahahah neden olmasın valla azıcık oyunculukla bi bakmışsınız kuzu oluyomuşAy krize girdim
Yapsam mi ne cidden
öyle olur benim kaynanada böyledir..bizleri torunlarını hor görür..kendini istemeyen kızlarını yere göğe koyamaz..artık yüzsüzlüğe vuruyor sizde kalmak için..despot davranıp evde ve sizlere korkutarak istediklerini yaptırmak istiyor..yüz vermeyin doktor vs götürmeyin..merhametten maraz doğar..doğru bu söz..
Ahahahah neden olmasın valla azıcık oyunculukla bi bakmışsınız kuzu oluyomuş
ayy bu kadın cinnet sebebi töbe töbe yaa yerden göğe haklisinda zaten yeterince sinirlisin yorumu abartmadan allah size sabir o kadina da akil versin diyorum. ..
Benimki 1 terbiyesizlik etti özür diledi. 2 etti, 3üncü de kendini kapıda buldu. Yaşlıysa yaşlılığını bilecek. Kimsenin terbiyesizliğine göz yumma.
ben olsam gotururdum gerci sana kufur etmesi falan hos degil ama ben yinede gotururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?