Yuzsuzlugun bu kadari artik !!!

Kizlar annem babaanneni halamlara birakmis hastaneden sonra.
Haşlama olaylari nasil anlattiysa bi hışımla aradi halam.
Bagirdi cagirdi.
Vallahi delirecegim artik..

Fırsat bu fırsat yeter çektiğimiz kızı sensin birazda sen bak deyin halaniza.
Allah size sabır versin çekilecek dert değil. Anneniz çok sakin (anlattıklarınıza göre) yazık o kadına yaa. Babanız hiç mi görmüyor. Bence arayın ve diyin halaniz baksın. Ondan başkası çekemez anasini.

gücü gücü yetene..

Bence yaşlılığına verin he deyin geçin.dünyada bi sabrınız iyiliklerniz kalır boşverin biliyorum Annenize haksızlık olduğu için tahammül edemiyorsunuz ama yaş zaten gelmiş yetmişe bu saatten sonra doğruyu gözüyle görse inanmaz kimi insanlar yaşlandıkça huysuz olr babaannenizde öyle olmş sanırsam.babanızda annesi yaşlı olduğu için zamanı yaklaştığı için ses çkarmıyor Olablr,(gençken nasıl olduğunu bilemem).vefat ettikten sonra doğruyu yanlışı anlar herkes ama iş işten geçer...

Kesinlikle gitmem. Su..k diyecek o..pu diyecek yasli masli dinlemem ustune yururum o kadinin.elimden zor alirlar.

babanın sülalesi ota b*ka bağırmak için mi varedilmişler ben olsam o babaanneyi de halaları da hatta lüzumsuz pislik yapacaksa babayıda eve almazdım..tamamen onlara bağımlı değilseniz tabiki..

sabah yazdığımda günah dedim ama halana noluyo bilmiyomu anasının huyunu, terbiyesiz sinir oldum. yazık annene bir de sabah kalkıp hastaneye götürmüş. babana da yuh diyorum, ailesini soyuna sopuna bu kadar ezdiriyor.
sen ezdirme anneni kendini.
yaşlı dediğin pamuk gibi olur, bir köşede oturur örgüsünü örer torunlarını sever. bunları toprak bile kabul etmeyecek.
kendi başımdaki cadalozları hatırladım, sinir oldum.

Son düzenleme:
halalariniz baksin artik yeter,
annenizin cilesi dolmadi mi daha,yazik gunahtir.
bakmiyorlarsa esyasini toplayip birakin huzurevine.
kimse kusura bakmasin ama yasli da yasliligini bilsin,kimse kimsenin hayatini cehenneme ceviremez,
babaniz da is yok kusura bakmayin,tamam annedir saygi gosterilir ama
sirf annesi icin esini evlatlarini kahretmez insan,
saygi bekleyen sevgi verip saygiyi haketsin once.

Kizlar olaylar çok hizli gelişiyor.
Kuzenume mesaj attim ben.
" Abla ben naptim size ayip değil mi bu babannemin huyunu bilmiyor musunuz siz ?" diye konuştuk biraz.
O gitmiş halama anlatmis olayları.
Sonra arazi annemle konuştular baya.
Haklisin yenge dedi. Halamda arayacakmis birazdan o da hak vermiş..
Bilmiyorum ne olacak.
Ama hala utanmadan aksam gelirse ciddi ciddi olay cikartacagim.
Annem diyor ki sabahin korunde kalktim goturdum bu halimle otobüse indirdim bindirdim belinde boynunda fitik olduğu halde hala utanmiyor ..
Ayip ya ayip....

Bence biraz da kızı baksın
Yazık annenize, kadın biraz oh desin
Tabi sizde
Babanıza da tavır koyun gerekirse
Öyle arayıp ota b.. a bağırma durumu benim akrabalarımda da vardı, sonrada arkadan özür
Bir gün yine ortalığın karıştığı bir anda kesip attım, beş yıl oldu hiç birini görmüyorum
Büyük-küçük bayramda arıyorlar, mesafeli tutuyorum
Can ciğer olsa, sürekli sorun bir yerden sonra çekilmiyor

Öyle vallahi .
Kizi da sirf kendine kalmasin diye yapıyor bunu eminim ki.
Taa kaç saatlik yola gitti de 2 haftada kovdu gönderdiler bunu.
Gelinine diyormuş halam x(annem) iyi idare ediyor annemi çekilecek dert değil yoksa diye.
Onlarda biliyorda iste...

bak sen kocakarıya.. diğer konuları da okudum yok yere sinir sahibi oldum şeytan ayol bu, ben anamı babamı dinlemez çoktan gırtlağına yapışıp mapus damlarına düşerdim hakikaten peygamber sabrı yani. asla gitmezdim, gitme ne hali varsa görsün, gitsen yolda izde bağırır çağırır rezil eder bu seni kesin gözüyle bakıyorum bunu yapacağına..

ah canım çok üzüldüm..burnu sürçtümü azıcık sürçsün burnu..yazık günah sende genç kızsın..bir genç kzın onuru kırılmamalı..burnu sürçtüyse gidersin..

Annem götürdü sabah canim.
Eline sagligida hqlam verdi telefonda ki hakaretleriyle..

ben böylesinin ölüsüne bile gitmem...sizdemi kalıyor sürekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…