- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
yazık mahvediyor huzurunuzuEvet canim.
Kimse bakmiyor bizden baskq
yazık mahvediyor huzurunuzu
hem size muhtaç hem dili uzun..fazla yüz vermişsiniz..verin diğer çocuklarına onlar baksın bundan sonra..Evet canim.
Kimse bakmiyor bizden baskq
hem size muhtaç hem dili uzun..fazla yüz vermişsiniz..verin diğer çocuklarına onlar baksın bundan sonra..
canım siz cennetliksiniz
İlk sayfayı okudum o yüzden diğer yorumları kaçırmış olabilirim Ceylin önceki konularını da anımsıyorm sanki, aklıma takılan şey babaannen bunca ahlaksız kelimeleri sana atfen tek tek saydırırken baban bir şey demedi mii?
Valla baban hayırlı evlatmış ne diyeyim (söylenen kelimeleri doğru bulmasam da annesini de kırmamış hatta sakinleştirmeye çalışmış gerçekten takdir ettim babanı)Canim ne desin.
Anne tamam deyip durdu.
Babannem bu kelimeleri sürekli kullandigindan artik çok ilginç görünmüyor.
kendi kızları çekemiyor siz nasıl dayanıyorsunuz?..annenede yazık..Canim 2 Halamda başka bir şehirde yasiyorlar.
Gitti o şehre 2 hafta sonra içinde kavga edip yolladilar.
Ceylin bu kadın gençliğinde de mi böyleymiş? Sonradan mı olmuş?
Ya ben bu forumu yeni keşfetmiştim siz bu kadından çekiyodunuz, ziyaretçi olarak takip ediyodum çekiyodunuz, üye oldum ama görüyorum ki hala çekiyosunuz. Konusunu bu kadar net hatırladıgim tek insansınız. Derdinize derman olcak bi önerim de yok ama yazmadan edemedim sabır kolaylık diliyorum ancak. Babaannenize de akıl fikir diliyorum bu yaştan sonra zor ama bi ümit yani
kendi kızları çekemiyor siz nasıl dayanıyorsunuz?..annenede yazık..
Ne olur bana kizmayin. konularinizin hepsini okuyamadim.belki uzaktan soylemek kolay gelir diyeceksiniz.ama"ne olursa olsun"ataniz o sizin.hayir duasini almaya calisin derim.yasli kadin sonucta ve ister istemez cocuklasiyorlar.belki digerlerine iyi size boyledir bilemiyorum.ama oyle bile olsa siz iyilikle sevecenlikle merhametle yaklasirsaniz kazanacaginiz sevabi dusunun.hepimizin akrabalarinda vardir mutlaka ama iste kan, can, ata...bu degerler onemli diye dusunuyorum.rabbim kolaylik guzellik huzur versin....
Cevabını verseydin sende..Kizlar bu sene nişanlanacaktim.
Olmadi nasip değilmiş ayrildik .
Geçenlerde komsular gelmiş iste noldu yok mu nişan demisler ( ki biz kimseye soylememistik belli değil daha diye )
Babannemde demiş ki yok dul bi adama vereceğiz bunu artik 7 sene gezdi daha kim alir bunu.
Bunu da utanmadan anlatiyor bize .
Sinir krizi gecirdim resmen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?