Yuzsuzlugun bu kadari artik !!!

İlk sayfayı okudum o yüzden diğer yorumları kaçırmış olabilirim Ceylin önceki konularını da anımsıyorm sanki, aklıma takılan şey babaannen bunca ahlaksız kelimeleri sana atfen tek tek saydırırken baban bir şey demedi mii?

Canim ne desin.
Anne tamam deyip durdu.
Babannem bu kelimeleri sürekli kullandigindan artik çok ilginç görünmüyor.

Canim ne desin.
Anne tamam deyip durdu.
Babannem bu kelimeleri sürekli kullandigindan artik çok ilginç görünmüyor.
Valla baban hayırlı evlatmış ne diyeyim (söylenen kelimeleri doğru bulmasam da annesini de kırmamış hatta sakinleştirmeye çalışmış gerçekten takdir ettim babanı)

Ya ben bu forumu yeni keşfetmiştim siz bu kadından çekiyodunuz, ziyaretçi olarak takip ediyodum çekiyodunuz, üye oldum ama görüyorum ki hala çekiyosunuz. Konusunu bu kadar net hatırladıgim tek insansınız. Derdinize derman olcak bi önerim de yok ama yazmadan edemedim sabır kolaylık diliyorum ancak. Babaannenize de akıl fikir diliyorum bu yaştan sonra zor ama bi ümit yani

Ne olur bana kizmayin. konularinizin hepsini okuyamadim.belki uzaktan soylemek kolay gelir diyeceksiniz.ama"ne olursa olsun"ataniz o sizin.hayir duasini almaya calisin derim.yasli kadin sonucta ve ister istemez cocuklasiyorlar.belki digerlerine iyi size boyledir bilemiyorum.ama oyle bile olsa siz iyilikle sevecenlikle merhametle yaklasirsaniz kazanacaginiz sevabi dusunun.hepimizin akrabalarinda vardir mutlaka ama iste kan, can, ata...bu degerler onemli diye dusunuyorum.rabbim kolaylik guzellik huzur versin....

Çok sağol canim Allah razi olsun.
Huylu huyundan vazgecermi.
Dun aksam annemin yanina gidip ben size naptim bana kusuyorsunuz diyormuş.
Tövbe tövbe..

Ne kizmasi canim Estağfurullah. Bende diyorum aynisini bazen.
Babamin annesi diyorum yasli diyorum bende yaslanacagim diyorum .
Ama yok ya.
Bu kadina iyi olmaya gelmiyor.
Kaza geçirdi annem sirtinda götürdü tuvalete.
Teyzemler geçmiş olsuna geldi ev kalabalık ne dedi biliyor musun ?
Kimse benimle ilgilenmiyor bu evde x ablanin bi gelini var ki.
Bide bizimkine bak.
Daha neler saydi.
X ablanin gelini de kvsine göz actirtmaz azarlar durur.

Kizlar bu sene nişanlanacaktim.
Olmadi nasip değilmiş ayrildik .
Geçenlerde komsular gelmiş iste noldu yok mu nişan demisler ( ki biz kimseye soylememistik belli değil daha diye )
Babannemde demiş ki yok dul bi adama vereceğiz bunu artik 7 sene gezdi daha kim alir bunu.

Bunu da utanmadan anlatiyor bize .
Sinir krizi gecirdim resmen .

Tabi ki gitmem kalksın kendi gitsin.
O bana o kadar küfür edecek ertesi günü onu hastaneye götürücem pehh
Bence sen bu konuyu babanla görüş ve babannenle arana mesafe koy.

Cevabını verseydin sende..
Ben asla tutamam kendimi babannede bir yere kadar sevgi olmayan yerde saygı yoktur düşüncesini destekliyorum. Bu kadının sana karşı bir sevgisi yokki saygı görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…