Yüzsüzlüğün bu kadarı!

dertligelin2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
132
22
33
35
Eski konumu takip edenler bilir, kaynanam eşimle birlikte koymak istediğimiz isme karşı çıkmıştı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-dogmamis-cocugumun-ismine-karisiyor.767626/
annemin adı nilüfer ben nil koymak istiyordum. eşim de istiyordu nil i ama kayannam karşı çıktı. ben de uzunca bir süre direnip eşimle aram bozulmasın, aramız iyice soğumaya başladı diye vazgeçtim o isimden demiştim. zaten cinsiyeti de belli değildi.
bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye kaynanamla birlikte gittik. kız olacağını duyunca havalara uçtu. fadime geliyor dedi. önceden eşim fadime ismini beğenmezdi. ama şimdi fadime koyalım deyip duruyor. olmaz hiç güzel değil diyorum, ek isim olsun yanına ama fadime de olsun, ben annemin adını koymak istiyorum diyor.
nil ismi nilüfer bile değil, ama annemin adına benziyor diye vazgeçmem isteniyor, ben nasıl direkt fadime koyayım şimdi, bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki ama!

bizi ayırmaya çalışıyor bence. çok kıskanç bir kadın. hastalık derecesinde. nasıl etsem de huzurlarını kaçırsam diye uğraşıyor. tamam fadime olsun desem bile yarın başka bir şeyle çıkacak karşımızıza ve yine huzurumuzu bozacak !!

Koyma sakın sonradan çok pişman olursun. Eşinle aran bu nedenle bozulacaksa bırak bozulsun ama çocuğuna sakın Fadime ismini koyma. Başka bir çözüm yolu bul bence. Ama dediğim gibi ben büyük kızımın ismini babaannesinin ismini koydum. Şuan pişmanım. Allahtan ikinci bir ismi var ama sonuçta kimlikte ilk isim babaannesinin ismi. İyi düşün.

En azından iki isme ikna edin, siz hoşunuza giden isimle hitap edersiniz, Kızınız da zaten büyüdüğünde Fadime'yi kullanmayacaktır eminim. :)

Ne kör cahil insanlar var ya sanane be kadin ne isterde onu koysun kiz.ömür boyu bu yasiycak evladiyla adini cagirinca birakda agiz dolusu icden cagirsin ne yaparsan yap kendi dedigini koy is kadindan gecer kocanla sen o eve girip yanliz kaliyosun kaynanan degil aklini kullan caydir kocani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…