Yüzsüzlüğün bu kadarı!

Burada yazılan cevaplara değer verir misiniz bilmiyorum ama sorduğunuza göre verirsiniz umarım. Günümüzde çok kaynana eziyeti çeken gelinler var. Kıskanç olduğunu ve huzursuzluk yarattığını dile getirmişsiniz. Değer verse azda olsa dinlersiniz onu ama o da yokmuş.

Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Bu duyguyu ilk defa tadıyorsunuz çocuk senin annesi sensin ve yuva kurdunuz yuvanıza yatağınıza kadar kimsenin karışmasını istemeyin. Nil çok güzel bir isim bu kaynana sayesinde bu isimden vazgeçiyorsanız size de pes. Eşinde az değilmiş annesinden dolayı fadime demeye tuturmuş. Nil olacak de sussun. Kızıyor mu ? Dövüyor mu ? Hala huzursuzluk çıkarıyor mu ? Araya mesafe koy bitsin.

Tek cozum yolun hastane ile anlas esine cocugun dogum belgesini vermesinler sen al git nufusa kimligi gizlice cikar sonra kopsun kiyamet aslinda bir cinnete bakar hersey cagir anneni oda kocana baski yapsin adam kafayi yesin

Tek cozum yolun hastane ile anlas esine cocugun dogum belgesini vermesinler sen al git nufusa kimligi gizlice cikar sonra kopsun kiyamet aslinda bir cinnete bakar hersey cagir anneni oda kocana baski yapsin adam kafayi yesin
bence de. annem de böyle yapmış. yoksa melahat olcakmış ismim :)

benim eşimde çocuğun ismini kendi babası ile benim babamın ismini koymak istedi,,,
o kadar kararlı bir şekilde kesinlikle olmaz dedim ki,,, bir daha da konuyu açamadı,,,
şimid bizim oğlanın ismi belli değil gerçi ben beğendim bir isim oda ikinci ismi kararlaştırsın ama hayatta babasının iismini koydurtmam,,,,
Daha önce düşük yapmama sebeb oldularo insanları görünce kızımın katilini görmüş gibi oluyorum,,, koydurtmam,,,

bazen o patavatsizlar ii olur diyelim o zaman

Fadime neymiş yahu. Modern isimler koyun çocuğa .Fadime mi kaldı. İlkokula başlayınca çocuk okuldan soğur .

zaten nil den vazgeçmiştim. başka isimler bakıyorduk artık. ama yanına fadime de koyacakmışız ne koyacaksak.
Ben olsam koymam fadime. Esimle aram acilacaksa acilsin o dusunmuyor diye ben surekli kendimden taviz veremem. Demek ki o goze aliyor islerin buyumesini anasinin ismini koyma derdi icin. Tek tarafli fedakarlik enayilik olmaya basliyor bir sure sonra benden soylemesi..

zaten nil den vazgeçmiştim. başka isimler bakıyorduk artık. ama yanına fadime de koyacakmışız ne koyacaksak.
Ben olsam koymam fadime. Esimle aram acilacaksa acilsin o dusunmuyor diye ben surekli kendimden taviz veremem. Demek ki o goze aliyor islerin buyumesini anasinin ismini koyma derdi icin. Tek tarafli fedakarlik enayilik olmaya basliyor bir sure sonra benden soylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…