Yüzsüzlüğün bu kadarı!

Kabul etme isim konjsunu , esinlede aran bozulucaksa bozulsun ..
Esin tipis tipis sozune gelir meraklanma ..
Ama sende her dedigini yapsan kadinin , tabii herzaman yeni seylerle gelir, taviz tavizi dogurur ...

eşine direk net bir şekilde ben fadime ismini istemiyorum de.mecbur kabul edecek doğuran siz isimide siz koyun canım.iki isimli olmasını istemediğinizi söyleyin .olmadı bebeğin kimliğini çıkartmaya eşinizle beraber gidin.

Ayyy bu ne yaaaa..
9 ay karninda kadin tasisin sonra kocanin daha cok hakki varmis cocugun ustunde gibi benim anamin ismi olacak diyor..
"Nah olacak" diye yapistiririm cevabi ister bosasin ister kv sacini basini yolsun inadindan..
Kaynanada cok istiyorsa gitsin bitane dogursun..

Hem anneannenin daha mi az hakki var torununun ustundede illede babaannenin olacakmis isim..
Anneanne en azindan bebegi karninda tasiyan kizi dogurmus.
Kompleksten baska birsey degil.
Koydurtma hic isterse ev yansin umrunda olmasin bu nedir yaa sinir oldum.

Kabul etme isim konjsunu , esinlede aran bozulucaksa bozulsun ..
Esin tipis tipis sozune gelir meraklanma ..
Ama sende her dedigini yapsan kadinin , tabii herzaman yeni seylerle gelir, taviz tavizi dogurur ...
malesef, aynen de öyle oldu.. taviz tavizi doğurdu..
Annesi babasi sen vs otururken herkesin icinde soyle asla olmayacak hepinizin haberi olsunn de..
Ne nil ne fadime olmayacak diye bildirin.. Ondan sonra gorursun takiyor mu takmiyor mu
tanımıyorsunuz.. tükürdüğümü yalatır o kadın bana.. ne beter bir inadı var, oğlunun kendini dinleyeceğini çok iyi bilir. daha çok yeni evliyiz, eşim hala küçük bir çocuk gibi annesinin sözünden çıkmıyor, beni çiğnemek pahasına da olsa.. o kadın da bunu çok iyi biliyor o yüzden öyle büyük laflar edemem. başka türlü bir çözüm bulmam lazım.
Onlar kim? eşin ve kayınvaliden mi?
evet, malesef.

offff offff offff

İki isimdende vazgeçin..... Kaynananı bogasım geldi...
Gıcık karı..... K. Bakma canım...
Eşinde bi acayip.. Eşine de ki bu cocuun üzerinde bnm hakkım tartısılmaz... Bnm istemedigim bi ismi koyarım dersen hakkımı helal etmem falan de...
Ulan ne kaynanalar var... Kvdemi basımın üstünde tasısam az galiba

benim kuzenimin kaynanası kendi adını koydurmak içinmidir bilmem "rüyamda bi dede gördüm ismi xxx(kendi ismi) olmazsa bu çocuk yaşamaz "demişti e kızında illa bi kuşku düşt içine ya gerçekse ya bişey olursa benden bilecekler ömür boyu vicdan yapıcam diye ağlaya ağlaya koydu o ismi.sizde buna benzer bişey söyleseniz sökmezmi kaynanaya rüyamda gördüm ismini falan deyin

O kadın o lüksü nereden buluyor da size Fadime koyun diye tutturuyor.
İsterse dünyanın en klas ismini bulsun yine de o hakkı kendinde bulmamalı.
KOYMAYIN FADİME FALAN YAZIK ÇOCUĞA

Yok artık ya ne insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…