Yüzsüzlüğün bu kadarı!

kayınvaliden cok istiorsa dogursun bir kız ismini koysun ona ne oluyor fikir verebilir ama gerisini onu baglamaz esinin davranıs seklide anneden yana olunca yuz buluyor tabi..ben dogurcam en cok benim hakkım bu konuda derim ben hem 9 ay tasıyım onca acıyla doguruyım ismini siz koyın yok ya sinir olurdum ya

ne mantıksız babanne dede ismi falan koymak.. hadi ölmüş olsa anısı olsun diye falan koyarlar ama oda belki. birde şöyle bakmak lazım çocuğa babannenin yanında ismiyle kızsanız sanki ona laf söylüyomuş gibi olur.

Bak canim, bak guzelim,
Senvbu aileyi bilerek, ilerde sorunlar silsilesi yasayacagini bilerek bir de hamile kalmissin. Peki ömür boyu boyle mi yasayacaksin? Bu kadin sana ASLA huzur vermeyecek. Bunu sende biliyorsun. Nasil cekeceksin omur boyu? Bence daha yolun basindayken bunlara dur demen gerekiyor. Bu kadar korkma. Zaten boyle bir aileye cocuk dunyaya getirmek de buyuk bir cesaret. Bu kadina dur diyeceksin baska yolu yok. Ister guzellikle ister zorla. Kavgaysa kavga. Bu ismi koysamda bana huzur vermeyecek diyorsun. Bu kadin bunu omur boyu yapacak, sen dur demezsen. Dusun tasin. Canina yazik.

nil den vazggeçtik zaten. vazgeçince hemen fadime mevzusu çıktı !

eşinizle beraber ortak beğendiğiniz isim hiçmi yok.kitaplarda,nette beraber isim hiç aramadınızmı.bence nil ismindende vazgeçin eşiniznde seninde ortak beğenebilceğiniz bir isim bulun.

görmediğim rüyayı gördüm diyemem ki

Ne anlıyorlar şu kendi isimlerini koydurmaya çalışmaktan bilmem.Zaten var bir tane o isimden ne saçma sapan adetler yada huylar bunlar böyle.Benim torunuma niye adımı koysunlarki çok gereksiz,illa adını yaşatmak istiyorsa adıyla başka birşeyler yapsın hayır işler hem.Çocuk ömür boyu o ismi taşıyacak,Fadimeler alınmasın ama okulda sokakta dalga geçmeyeceklermi ki çok çok modern isimlerle bile dalga geçiyor çocuklar.Ben şahsen ismi kullanmazdım kızardımda aileme neden bana böyle isim koydunuz diye.

eşinizin mantıklı davranıp bu konuya kimseyi karıştırmaması lazım netice de bu ikinizin çocuğu
kaynananızda çok istiyorsa söyleyin doğursun bitane koysun fadime ismini ya da kızı varsa o doğursun ona koydursun yapabiliyorsa

ne yapabilirim? 2 aya yakın zamandır direndim fazlasıyla.. 9 ay boyunca her gün kavga mı edelim?
Gerekirse edeceksin. Ki gerekiyor da. Sadece kizinizin ismi icin degil, kendi geleceginiz, huzurunuz icin olacak bu kavga. Kavgadan korkmayin bu kadar. Gerekirse cok buyuk kavgalar edeceksin, ama kendi dedigini yapacaksin.

ne yapayım peki?

Canım tawrını takın kararında tutarlı ol...
Kaynana( kaynayanana) tam böle bişi... Fadime geliyo mus bak bak lafa bak...
Sen böle çekimser durmıcan... Adamı sinir etmesinler ulaaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…