- 6 Kasım 2014
- 132
- 22
- 33
- 35
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
annesi dediği için koyduğunu kabul etmiyor. bu benim kendi isteğim diyor.ozaman babası olarak kendi beğendiği ismi koysun annesinin dediği ismi değil..
ne yapabilirim? 2 aya yakın zamandır direndim fazlasıyla.. 9 ay boyunca her gün kavga mı edelim?Seni çok ezik gördüm burada önemli olan isim değil pasif kalma kendini ezdirme
nil den vazggeçtik zaten. vazgeçince hemen fadime mevzusu çıktı !İki isimdende vazgeçin..... Kaynananı bogasım geldi...
Gıcık karı..... K. Bakma canım...
Eşinde bi acayip.. Eşine de ki bu cocuun üzerinde bnm hakkım tartısılmaz... Bnm istemedigim bi ismi koyarım dersen hakkımı helal etmem falan de...
Ulan ne kaynanalar var... Kvdemi basımın üstünde tasısam az galiba
görmediğim rüyayı gördüm diyemem kibenim kuzenimin kaynanası kendi adını koydurmak içinmidir bilmem "rüyamda bi dede gördüm ismi xxx(kendi ismi) olmazsa bu çocuk yaşamaz "demişti e kızında illa bi kuşku düşt içine ya gerçekse ya bişey olursa benden bilecekler ömür boyu vicdan yapıcam diye ağlaya ağlaya koydu o ismi.sizde buna benzer bişey söyleseniz sökmezmi kaynanaya rüyamda gördüm ismini falan deyin
fadik derler dedim, desinler çok şirin diyor.Ya bak ilerde okul hayatında surda burda dalga geçerler fadik derler de eşine sogut bu îsmi ondan
Gerekirse edeceksin. Ki gerekiyor da. Sadece kizinizin ismi icin degil, kendi geleceginiz, huzurunuz icin olacak bu kavga. Kavgadan korkmayin bu kadar. Gerekirse cok buyuk kavgalar edeceksin, ama kendi dedigini yapacaksin.ne yapabilirim? 2 aya yakın zamandır direndim fazlasıyla.. 9 ay boyunca her gün kavga mı edelim?
ne yapayım peki?Bak canim, bak guzelim,
Senvbu aileyi bilerek, ilerde sorunlar silsilesi yasayacagini bilerek bir de hamile kalmissin. Peki ömür boyu boyle mi yasayacaksin? Bu kadin sana ASLA huzur vermeyecek. Bunu sende biliyorsun. Nasil cekeceksin omur boyu? Bence daha yolun basindayken bunlara dur demen gerekiyor. Bu kadar korkma. Zaten boyle bir aileye cocuk dunyaya getirmek de buyuk bir cesaret. Bu kadina dur diyeceksin baska yolu yok. Ister guzellikle ister zorla. Kavgaysa kavga. Bu ismi koysamda bana huzur vermeyecek diyorsun. Bu kadin bunu omur boyu yapacak, sen dur demezsen. Dusun tasin. Canina yazik.
nil isminden vazgeçtik zaten. ama ortak beğendiğimiz ismin yanına koyacakmışız bu ismi.eşinizle beraber ortak beğendiğiniz isim hiçmi yok.kitaplarda,nette beraber isim hiç aramadınızmı.bence nil ismindende vazgeçin eşiniznde seninde ortak beğenebilceğiniz bir isim bulun.
ne yapabilirim? 2 aya yakın zamandır direndim fazlasıyla.. 9 ay boyunca her gün kavga mı edelim?
sadece fikir üretmeye çalışıyorum sizi bu durumdan kurtarmakiçin ne desek yapamam edemem diyosunuz ozaman hoşgeldin fadime ne diyelim ya tavrınızı koyacaksınız yada sızlanmıycaksınızgörmediğim rüyayı gördüm diyemem ki
ne yapabilirim? 2 aya yakın zamandır direndim fazlasıyla.. 9 ay boyunca her gün kavga mı edelim?
Canım tawrını takın kararında tutarlı ol...
Kaynana( kaynayanana) tam böle bişi... Fadime geliyo mus bak bak lafa bak...
Sen böle çekimser durmıcan... Adamı sinir etmesinler ulaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?