Yüzsüzlüğün bu kadarı!

sonuna kadar katılıyorum. çok doğru tespitler yapmışsınız. kulağımla duymadım ama adımı koymazsan hakkımı helal etmem dediğini ben de tahmin ediyorum.

ben anlamiyorum bu isim isine karisanlari yaa anne baba varken ben taviz vermedim koymam dedim acikca bu teklifle karsima kimse gelmesin dedim hem bacim ne diye kayinvaldenle gidiyon sen cinsiyet ogrenmeye ben buna da karsiyim esin nerde
eşimle gidecekken illa ben de geleyim dedi. hastaneye geçmeden önce onlardaydık zaten.

sonuna kadar katılıyorum. çok doğru tespitler yapmışsınız. kulağımla duymadım ama adımı koymazsan hakkımı helal etmem dediğini ben de tahmin ediyorum.

Allaha havale edin kayınvalidenizi. Bu tip baskı ve tehditler hiç hoş değil. Sizin hayatınıza karışıp, hem sizi üzüyor hem de evliliğinizin en güzel döneminde sizi yıpratıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah size huzur, bebeğinize sağlık versin. Gerisi hallolur.

Cok ozur dileyerek SON mesajimi yaziyorum konunuza.
Ben sizin o evi terkettiginize, o adamin agladigina, kapiyi kilitledigine, eskisi gibi kiymet vermediginize, sozun ozu son yazdiklariniza hic inanmadim.
Son olarak bebeginiz icin en hayirlisi olsun diyorum.

Allah'a havale ediyorum zaten, çok teşekkür ederim. Amiin inşsllsh.
Güzel duanız için çok teşekkür ederim. İnanıp inanmamak sizin tercihiniz tabii ki. Yaşamayan bilemez. Size söylediklerim basit geliyor ve inandırıcı bulmuyor olabilirsiniz, saygı duyarım. Ama malesef göründüğü gibi basit değil hiç bir şey.. Ben aylardır bu konuda diretiyorum ve inanın bu kadar çok severken o evi terketmek o kadar da kolay olmadı. Herkesin bir dayanma sınırı var, bunu unutmayın.

Kv de de cidden yüzszms. Sanane doğurduğuna koyaydın be kadın. Ya ikisinide koycan yada ikisindende vazgeccen. Kv de ki huzurumuz bozldu bu isim meselesine karışmayın artk. Sonrası biraz karısabilir ama geçer. Ömür boyu bu yükü tasımaktansa... değer

Benim kizimin adida kvnin adi ama kv isim konusuna hic karismadi ben koydum kizimla kv adas oldu adi zeynep guzel bir isim ayrica bu isimde benim kvnin tekelinde degil ya begendigimiz icin koyduk ama fadime cok fenaymis ya laz fikrasi gibi ne yap ne et koydurma okulda dalga gecerler kizin psikolojisini bozar

Sakın olaki kaynananın dediğini yapma güzelim..hakkını helal etmezse etmesin hamile kadını üzmek,gereksiz yere kıskanclik yapip insanlarin huzurunu bozmak günah degil mi ? O istedigi kadar konussun yukarda Allah var görüyor neyin hak olup neyin olmadigini birak kaynanan konussun..bugun istedigini verirsen yarin baska birseyle cikicak karşina bu tarz seyleri yasamak istemiyorsan uste cikip agirligini koycaksin bu işi kökünden hallediceksin gerekirse kopar kıyameti doğurmuyorum varmı itiraziniz de birdaha çık git o evden..beni dinle seninle ayni seyleri yasayan bir arkadasim var her dediklerini yapti,herseye tamam dedi yapma etme dedim dinletemedim tepesine çıktılar ana oğul onunda..en sonunda şükür dinledi beni şimdi kuzu gibi kocasi kaynanada sesini cikartamiyo dişini göster biraz 9 ay karninda taşıyan sen ş.çmışım fadimesinin suratına!!!!

Reactions: anu
Annem kızına benim ismimi koymazsan hakkımı helal etmem dedi ne anneminkini ne kvninkini koymuyorum kimseye hak geçmesin diyemediniz mi Allah aşkınıza?

Niye ağlıyorsunuz ki? Az güçlü olun. Koymuyorum bitti.

Hamile halinle bu kadar üzülmüşsün yazık günah ya. Ben bu konularda katıyımdır ve bu tip konuların yumuşaklıkla çözüldüğüne henüz şahit olmadım. Allah sabrının mükafatını verir inşallah, herşey gönlünce olur.

Ister kocan kırılsin isterse kv istedigin ismi koy Fadime ne yaa allah aşkına

Normalde kv ile çok iyi anlaşırım, birgün eşimle yemekte çocuk muhabbeti yapıyorlar, eşim oğlumuz olursa babamın adını koycam dedi, anneside iyi falan dedi, sonra eşim kız olursada sen koyarsın ismini dedi annesine, -Yavaşş dedim, Müsade edinde kendi çocuğumun adını kendim koyayım.
Aslında vermek istedim tepki o değildi, pat diye çıkıverdi ağzımdan, önce üzüldüm ama beklenti içine girmeyecek en azından.
Demem o ki, Daha açık olmalısın, benim çocuğum benim kararım de. Eşlerinizide bu kadar abartmayın ya, bilsin haklı olduğunuz konularda susmayacağınızı..
Sen huzursuz olmayalım diye susuyorsun iyi güzelde, o da huzursuz olmayalım diye senin suyuna gitsin biraz.

sonra bisey demediler mi merak ettim ama ii yapmissin tebrikler sanki cocugu
leylekler getiriyo anasi olmicak

sonra bisey demediler mi merak ettim ama ii yapmissin tebrikler sanki cocugu
leylekler getiriyo anasi olmicak
Yoo kv yok ben karışmam, kendiniz koyun dedi :)
Öyle bir kadın değil zaten de, çocuk olunca beklentiye girecekti belkide, oğlu öyle dediği için.
Eşimde birşey demedi, arada var öyle patavatsızlıklarım
Birde art niyetle yapmadım, boşbulundum aniden öyle çıktı ağzımdan

nil ismine sırf annenin adına benziyor diye olay çıkaran kadın,kendi ismini çocuğuna koydurtmaya çalışınca fesatın önde gideni oluyor maalesef.eşinde bunu göremeyecek kadar kör ve bencil.bence karşı çık o çocuk kvnin değil senin.nefret ediyorum ya kvlerden pes

Size açıkça söyleyeceğim sakın o ismi koymayın hiçbir kiymeti olmuyor.. Ayırmasından korkuyosan kendimi örnek vereyim, oğluma kayınbabamın ismini koyduk kavga dövüşle.. Aynı benim eşimde söz vermişti benim istediğim olacaktı güya.. Oğlum 1,5 yaşındaydı ayrıldık en büyük sebept ailesiydi.. Koysanız da koymasanızda iyi olmayacaksınız.. En iyisi istediğiniz ismi koyun...

bence patavatsız olan sen değilsin eşin canım.sana sormadan öyle bişey diyemez annesine.bence iyikide çıkmış ağzından o laf.eşinde cesaret edemez bundan sonra

Ee o zaman bi tane de sen dogur adina fadime koyarsin kendi cocugumun ismini ben koymak istiyorum de bu ne canim isim kargasasi yuzunden esinle arani bozacak adam da yazik aranizda kalmis ikinizin de dedigi olsun istiyo

bence patavatsız olan sen değilsin eşin canım.sana sormadan öyle bişey diyemez annesine.bence iyikide çıkmış ağzından o laf.eşinde cesaret edemez bundan sonra
Muhabbet olsun diye mi yaptı o da bilmiyorum ki :)
Doğru, ikimizdede var biraz patavatsızlık, Kör sağır birbirimizi ağırlıyoruz :)

Bana da kayinpeder mübeccel olsun diye diretti eşim istemedi sonra ben gönlü kırılmasına diye kendi koymak istediğim isimle beraber koyayım dedim karşı çıktı ama ben bildiğimi okudum ikisini de koydum mübeccel gökçe oldu iki isim koyacaksan da birini kimliğe yazdırma zaten bu büyüklerin karışmayin ben anlamıyorum sanki onlar hamile kalıp doğurup eline verecekler valla çok ayıp ama aptala malum olmaz demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…