- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
E istersen bizde seni Fadime isminin cok guzel olduguna ikna etmeye calisalim. Sanki bu daha kolay olacak gibi gorunuyor. Zaten sizin buna karsi cikmaniz imkansiz. En iyisi bu ismi sevmeye calisin.çok teşekkürler..
ne dememi bekliyorsunuz?E istersen bizde seni Fadime isminin cok guzel olduguna ikna etmeye calisalim. Sanki bu daha kolay olacak gibi gorunuyor. Zaten sizin buna karsi cikmaniz imkansiz. En iyisi bu ismi sevmeye calisin.
yaa muhtemelen eşim de fadime demeyecek kızımıza. ama annesini memnun etmek adına o ismi koymak istiyor işte. ayrıca teşekkür ederim anladığınız için.
nil den çoktan vazgeçtim.. ortak beğendiğimiz ismin yanına fadime konulacakmış.
Yo yo gercekten bunu ciddi ciddi yazdim ben. Otur dusun. Burda bizden asla YAPAMAYACAGIN tavsiyeler isteme. Hic bir zaman HAYIR diyemeyeceksen, bu isme alistir kendini. Sevmeye calis. Baska caren var mi? Yok!ne dememi bekliyorsunuz?
hahahValla Allah yardımcınız olsun. Ben böyle kaynanalara illet oluyorum. Allahtan müstakbel kaynanam, melek gibi kadın. Fadime'nin yanına ne olur ki bilemedim. Ben ilerde kızım olursa biraz uç isimler istiyorum: Venüs, Serenat, Hera gibi. Fadime Hera olsa o kadar uyumsuz olurdu ki. Tavsiyem Fadime'nin yanına etnik bir isim seçin daha uyumlu olur.
boşanma dilekçemi son anda geri çektim, eşimi terkedip 10 gün annemde kaldım diyorum. daha nasıl restimi çekebilirim? gerçekten boşanayım isterseniz?!Yo yo gercekten bunu ciddi ciddi yazdim ben. Otur dusun. Burda bizden asla YAPAMAYACAGIN tavsiyeler isteme. Hic bir zaman HAYIR diyemeyeceksen, bu isme alistir kendini. Sevmeye calis. Baska caren var mi? Yok!
hahahfadime hera ya çok güldüm
ahhh keşke :)Gülün tabi ya hamilesiniz, bebeğiniz hemen etkilenir. Hoş bebeğiniz keşke, ultrasonda "babaanne bu hayat benim, fadime ismini istemiyorum" diyebilseydi. Sağlık olsun. En kötü ihtimal ileride mahkeme kararı ile ismini tek isme düşürür kızınız. Fadimeden kurtulmuş olur. :)
Bosanin demiyoruz biz. Bosanmayip esinize donmussunuz. Ama Allah rizasi icin biraz oturun dusunun, kendinizle yuzlesin, ya kendi gerceginizi kabul edin, ya da hayatiniza yon verenlere dur deyin.boşanma dilekçemi son anda geri çektim, eşimi terkedip 10 gün annemde kaldım diyorum. daha nasıl restimi çekebilirim? gerçekten boşanayım isterseniz?!
öyle olma şansı olsa dahi gönlüm razı olmazdı. çünkü nile annemin adına benziyor diye itiraz etti annesi.Kimlikte kısaltma kullanılda keske ...
F.ortak isminiz
ahhh keşke :)
Eski konumu takip edenler bilir, kaynanam eşimle birlikte koymak istediğimiz isme karşı çıkmıştı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-dogmamis-cocugumun-ismine-karisiyor.767626/
annemin adı nilüfer ben nil koymak istiyordum. eşim de istiyordu nil i ama kayannam karşı çıktı. ben de uzunca bir süre direnip eşimle aram bozulmasın, aramız iyice soğumaya başladı diye vazgeçtim o isimden demiştim. zaten cinsiyeti de belli değildi.
bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye kaynanamla birlikte gittik. kız olacağını duyunca havalara uçtu. fadime geliyor dedi. önceden eşim fadime ismini beğenmezdi. ama şimdi fadime koyalım deyip duruyor. olmaz hiç güzel değil diyorum, ek isim olsun yanına ama fadime de olsun, ben annemin adını koymak istiyorum diyor.
nil ismi nilüfer bile değil, ama annemin adına benziyor diye vazgeçmem isteniyor, ben nasıl direkt fadime koyayım şimdi, bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki ama!
çok ağladı ben giderken.. gitme dedi.. kapıyı kilitledi.. ama o isimden de vazgeçmedi.. ben de o işteyken gittim.. malesef söylediklerinizin bilincindeyim. ona göre de tavrımı takındım, eskisi gibi kıymet vermediğimi de görüyor ama geri adım atmıyor. anası gibi oğlunda da katır inadı var işte, napim.Bosanin demiyoruz biz. Bosanmayip esinize donmussunuz. Ama Allah rizasi icin biraz oturun dusunun, kendinizle yuzlesin, ya kendi gerceginizi kabul edin, ya da hayatiniza yon verenlere dur deyin.
Hic mi dusunmuyorsunsuz? Ben bosanma asamasina geldim ama bu adam bir tek geri adim atmadi diye? Seni sevse bosanmana izin verir miydi? Bosan demiyoruz ama bundan sonra, BU ADAMIN SENIN ICIN KILINI DAHI KIPIRDATMADIGINI AKLINDAN CIKARMADAN ADIMLARINI AT. ONA VERDIGIN DEGERI BI GOZDEN GECIR. HAKETTIGINDEN FAZLASINI VERME.
Ee fadimeyede razı degil ama ... Sonuc...öyle olma şansı olsa dahi gönlüm razı olmazdı. çünkü nile annemin adına benziyor diye itiraz etti annesi.
çok üzüldü,o da çok yıpranıyor. annesiyle benim aramda kalıyor sürekli ama annesini ezmek yerine beni ezmeyi tercih ediyor. annesinin etkisinden kurtulamadı henüz. çok toy daha.. çocuk gibi..Biley sormak istiyorum... Eşiniz sizi sevmîyomu..
Fikirlerinize önm vermiyomu.. Bu aslında cok büyütülecek bi konu degil ken neden inat yapıyo size karsı.. Siz onun hayat arkadasısınız sonucta..kanamam olsu risk oldu vs... Aglıyorum falan diyosunuz ne bilîm ya.. Hiçmi üzülmedi .. Eger öleyse böle bi însanı sevmk !!!!!!
çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun... sadece huzur istiyorum.. böyle bir hamilelik geçireceğimizi hiç beklemezdim..Ee fadimeyede razı degil ama ... Sonuc...
Canım rabbim sana sabır versin...
Zor bir durum... Gercekten bn buradan inan üzüldüm.. İnş hersey istedigin gibi olur.. Kvden için bişi demiyorum.. Evlerden ırak...!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?