Yüzsüzlüğün bu kadarı!

Valla Allah yardımcınız olsun. Ben böyle kaynanalara illet oluyorum. Allahtan müstakbel kaynanam, melek gibi kadın. Fadime'nin yanına ne olur ki bilemedim. Ben ilerde kızım olursa biraz uç isimler istiyorum: Venüs, Serenat, Hera gibi. Fadime Hera olsa o kadar uyumsuz olurdu ki. Tavsiyem Fadime'nin yanına etnik bir isim seçin daha uyumlu olur.

hahah fadime hera ya çok güldüm

Yo yo gercekten bunu ciddi ciddi yazdim ben. Otur dusun. Burda bizden asla YAPAMAYACAGIN tavsiyeler isteme. Hic bir zaman HAYIR diyemeyeceksen, bu isme alistir kendini. Sevmeye calis. Baska caren var mi? Yok!
boşanma dilekçemi son anda geri çektim, eşimi terkedip 10 gün annemde kaldım diyorum. daha nasıl restimi çekebilirim? gerçekten boşanayım isterseniz?!

hahah fadime hera ya çok güldüm

Gülün tabi ya hamilesiniz, bebeğiniz hemen etkilenir. Hoş bebeğiniz keşke, ultrasonda "babaanne bu hayat benim, fadime ismini istemiyorum" diyebilseydi. Sağlık olsun. En kötü ihtimal ileride mahkeme kararı ile ismini tek isme düşürür kızınız. Fadimeden kurtulmuş olur. :)

boşanma dilekçemi son anda geri çektim, eşimi terkedip 10 gün annemde kaldım diyorum. daha nasıl restimi çekebilirim? gerçekten boşanayım isterseniz?!
Bosanin demiyoruz biz. Bosanmayip esinize donmussunuz. Ama Allah rizasi icin biraz oturun dusunun, kendinizle yuzlesin, ya kendi gerceginizi kabul edin, ya da hayatiniza yon verenlere dur deyin.
Hic mi dusunmuyorsunsuz? Ben bosanma asamasina geldim ama bu adam bir tek geri adim atmadi diye? Seni sevse bosanmana izin verir miydi? Bosan demiyoruz ama bundan sonra, BU ADAMIN SENIN ICIN KILINI DAHI KIPIRDATMADIGINI AKLINDAN CIKARMADAN ADIMLARINI AT. ONA VERDIGIN DEGERI BI GOZDEN GECIR. HAKETTIGINDEN FAZLASINI VERME.

Bence en güzeli siz hiç tatlı canınızı sıkmayın. Bebeğinizin sağlığı yerinde mi? Sevdiğiniz adam yanınızda mı? Sizi seviyor mu? Ciddi sağlık sorunlarına sahip değil misiniz? Şu soğuk günlerde sıcacık evinizde huzurunuz yerinde mi? Eğer bu sorulara cevabınız evetse,gerisini takmayın. Benim sevdiğim adam askerde. Keşke yanımda olsaydı yani. Beterin beteri var. Üzmeyin kendinizi. Sevdikleriniz yanınızdaysa hamileliğin tadını çıkarın.

Biley sormak istiyorum... Eşiniz sizi sevmîyomu..
Fikirlerinize önm vermiyomu.. Bu aslında cok büyütülecek bi konu degil ken neden inat yapıyo size karsı.. Siz onun hayat arkadasısınız sonucta..kanamam olsu risk oldu vs... Aglıyorum falan diyosunuz ne bilîm ya.. Hiçmi üzülmedi .. Eger öleyse böle bi însanı sevmk !!!!!!

Fadimelerden özür dilerim ama Fadime ne yaaa

çok ağladı ben giderken.. gitme dedi.. kapıyı kilitledi.. ama o isimden de vazgeçmedi.. ben de o işteyken gittim.. malesef söylediklerinizin bilincindeyim. ona göre de tavrımı takındım, eskisi gibi kıymet vermediğimi de görüyor ama geri adım atmıyor. anası gibi oğlunda da katır inadı var işte, napim.

öyle olma şansı olsa dahi gönlüm razı olmazdı. çünkü nile annemin adına benziyor diye itiraz etti annesi.
Ee fadimeyede razı degil ama ... Sonuc...
Canım rabbim sana sabır versin...
Zor bir durum... Gercekten bn buradan inan üzüldüm.. İnş hersey istedigin gibi olur.. Kvden için bişi demiyorum.. Evlerden ırak...!!!!

çok üzüldü,o da çok yıpranıyor. annesiyle benim aramda kalıyor sürekli ama annesini ezmek yerine beni ezmeyi tercih ediyor. annesinin etkisinden kurtulamadı henüz. çok toy daha.. çocuk gibi..

Ee fadimeyede razı degil ama ... Sonuc...
Canım rabbim sana sabır versin...
Zor bir durum... Gercekten bn buradan inan üzüldüm.. İnş hersey istedigin gibi olur.. Kvden için bişi demiyorum.. Evlerden ırak...!!!!
çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun... sadece huzur istiyorum.. böyle bir hamilelik geçireceğimizi hiç beklemezdim..

Ben burda hemen rest çek, terk et vb tarzı yorumları çok katı buluyorum. Muhtemelen kayınvalidesi, oğluna "oğlum, eğer Fadime koymazsan isminin kızının sana hakkımı helal etmem" tarzı baskı yapıyor. Eğer hanfendinin eşi de annesinden bugüne kadar kötü bir davranış görmediyse, her erkek çocuğu gibi annesine minettardır. Ve eşide muhtemelen "ya annem Fadime koy diyor, koyalım ne olacak. Nüfusta adı yazsın ama biz yine eşimle birlikte koyduğumuz X ismini kullanırız" diye düşünüyor. Hep söylüyorum, erkekler düz varlıklar. Onlar basit düşünürler. Olaylara eşi tamamen böyle bakıyor. Bu benim düşüncem.

ben anlamiyorum bu isim isine karisanlari yaa anne baba varken ben taviz vermedim koymam dedim acikca bu teklifle karsima kimse gelmesin dedim hem bacim ne diye kayinvaldenle gidiyon sen cinsiyet ogrenmeye ben buna da karsiyim esin nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…