• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüzlük diz boyu!!yaptıklarını unutmadım!!!

cok kıncı bırısn bı de dayının yonunden dusundun mu oda o zaman esınden ayrlmıs sıkıntılı donemlerden gecmıs bırbırnıze kenetlenecegınıze kın tutuyosunuz akraba ılıskılerını koreltmeyın kın tutmayın allah sevmez !

anneniz ve babanız herdaim arkanızda olan bireylerse önce onlarla tüm ayrıntıları ile bu konuyu paylaşın..
baktınız kimse sizi dinlemiyor sizde açıkça karşınıza alıp konuşun..bence bu böyle sürmez :45:

canım bence de kesinlikle annenin eşiyle konuş..dayından konu aç, sonra da güzel güzel konuş, dertleşiyormuş gibi ,eski yaptıklarını anlat, evden attığını, kötü davrandığını..
bunları unutamadığını, annenin de unutamadığını, çok üzüldüğünü, ama kardeşi diye kıyamayıp sustuğunu anlat...
dayın geldiğinde çok rahatsız olduğunu dile getir..psikolojim bozuluyor, eski kötü günleri hatırlıyorum sürekli de..
valla dayıysa dayı hiç kusura bakmasın, önce o büyüklüğünü bilecek..

cok kıncı bırısn bı de dayının yonunden dusundun mu oda o zaman esınden ayrlmıs sıkıntılı donemlerden gecmıs bırbırnıze kenetlenecegınıze kın tutuyosunuz akraba ılıskılerını koreltmeyın kın tutmayın allah sevmez !

ya kızım kimsinsen be! yeter artık !
Benim çoktan hallettiğim bir sorun bu ! yok artık kimseyle sorunum!
ne diye açtığım konulara girip hiç yazılmayan konuları hörtletiyosun sen!!
bi git! sinirimi bozdu ya!
Editörler size sesleniyorum yeter artık yeter şu kızı alın başımdan yeteeeeeeeeeeeeeeerrr!!!!!!!!!!!
:47::47:

Back
X