Yüzsüzlük diz boyu!!yaptıklarını unutmadım!!!

Hakkaten çok gıcık bir durum, sen kaç yaşındasın? Evden ayrılma, başka şehre okumaya gitm ya da arkadaşlarınla eve çıkma durumun falan olamaz mı? Sinir bozucu bir ortam çünkü, adam utanmazın önde gideni bildiğin.

8ay-1 sene arası mutlaka burda kalmak zorundayım..
sonra gidicem inş bakalım da..
bu sürede nasıl dayanıcam bilmiyorum..
ben 19 yaşındayım..
ya hepsi bi yandan çok siniri bozuyolar..
şimdi dayım gitti..hadi bisüre rahat ettik..
annemin eşinin annesi tel açmıstı annene söyle diye..bende söylemeyi unutmusum..anneme ya önemli bişey olsaydı diye sitem ediyo..
annemde bişey demeden tamam doğru diyo gülüyo..
annemin bizi savunmamasına çok kızıyorum yaa..
off çok taktım ben bu evde kalma işine sanırım..
bi gitsemde kurtulsam::(:((

canm benim dayımda kendine hizmet bekler kim oluyosa artık bize geldiğinde misafir neyse diyorum ananemde karşılaşsak rubinaaaa su getir sigaramı getiriver.. bende tavır aldım suratımı astım hep oturduğu yerde oturmadım artık emirvakileri kalmadı eskisi gibi.. bozulduğunu belli et yoksa insanlar yüzsüzlüğe vuruyorlar

Son düzenleme:
canm benim dayımda kendine hizmet bekler kim oluyosa artık bize geldiğinde misafir neyse diyorum ananemde karşılaşsak rubinaaaa su getir sigaramı getiriver.. bende tavır aldım suratımı astım hep oturduğu yerde oturmadım artık emirvakileri kalmadı eskisi gibi.. bozulduğunu belli et yoksa insanlar yüzsüzlüğe vuruyorlar

oo canım ben yüzümü başka birine okadar assam bidaha evin çevresinden geçemezdi heralde..
ama nerdeeeee..

oo canım ben yüzümü başka birine okadar assam bidaha evin çevresinden geçemezdi heralde..
ama nerdeeeee..

dayında olsa katlanmak zorunda değilsin insan yeğenine öyle davranır mı ya seni kollaması gerekirken.. içini dök en azından sen üzülüyosun birazda belki o üzülür

dayında olsa katlanmak zorunda değilsin insan yeğenine öyle davranır mı ya seni kollaması gerekirken.. içini dök en azından sen üzülüyosun birazda belki o üzülür

tabiki katlanmak zorunda değilim işte canım..
ne dayılar var..baba gibi..
benimkiler tabiri caizse biraz hödük yanii..:D
bi görsen tavırlarını..sinirden çatlarsın yani..
unutmuş herşeyi..
ama ben onu allaha haval ediyorum..

tabiki katlanmak zorunda değilim işte canım..
ne dayılar var..baba gibi..
benimkiler tabiri caizse biraz hödük yanii..:D
bi görsen tavırlarını..sinirden çatlarsın yani..
unutmuş herşeyi..
ama ben onu allaha haval ediyorum..

bende arkadaşlarımda görürdüm dayım ders çalıştırdı dayım gezdirdi bende akraba konusunda şanssızım canm mesela amcam öz amcam kardeşime öğüt veriyor okumaa boşverr araba tamircisi ol sen :41: banada kırmızı oje sürme saçını boyatma ne bu böyle diyebildi ama kendi kızıda yapıyor amcamın 5 yıl falan evine gitmedim artık lafı falan yok bana
sessiz kalma canm kim olursa olsun içinde büyürde büyür
daha ananemin yapıklarını anlatmıyrum bile :26: ama ben sessiz kalmadım hiç şuan içim rahat büyüklerde büyük gibi davransınlarda saygı gösterelim dimi

bende arkadaşlarımda görürdüm dayım ders çalıştırdı dayım gezdirdi bende akraba konusunda şanssızım canm mesela amcam öz amcam kardeşime öğüt veriyor okumaa boşverr araba tamircisi ol sen :41: banada kırmızı oje sürme saçını boyatma ne bu böyle diyebildi ama kendi kızıda yapıyor amcamın 5 yıl falan evine gitmedim artık lafı falan yok bana
sessiz kalma canm kim olursa olsun içinde büyürde büyür
daha ananemin yapıklarını anlatmıyrum bile :26: ama ben sessiz kalmadım hiç şuan içim rahat büyüklerde büyük gibi davransınlarda saygı gösterelim dimi

ay aynen aynen..
benim amcam da para delisidr babaannemde kalıyoruz diye parasını yiyoruz olduk..
bide amca baba yarısı olcak..ben napıyorum onlara diyomuş bide..yüzüne bakmıyorum onun..
aynen benim annanemgilin yaptıklarıda çok kötü..
bigün arkadaşım geldi yemek hazırlıyoruz akşama da kalsın dedi bağırarak..
arkadaşım yok yemiyelim falan demişti..
nasıl rezil oldum..düşün o anı..babaannem bizi öyle düşünür bişey olsa hemen ağlar yazık..annanemle dedemin umrunda değilizdir..
bide bu saf dayım çıktı ortaya işte..
benim de hiç bi akrabamın elle tutulur bi yanları yoktur..
hepsini takıyorum..bide kendimii savunamıyorum..iyce sinir oluyorum
..

ay aynen aynen..
benim amcam da para delisidr babaannemde kalıyoruz diye parasını yiyoruz olduk..
bide amca baba yarısı olcak..ben napıyorum onlara diyomuş bide..yüzüne bakmıyorum onun..
aynen benim annanemgilin yaptıklarıda çok kötü..
bigün arkadaşım geldi yemek hazırlıyoruz akşama da kalsın dedi bağırarak..
arkadaşım yok yemiyelim falan demişti..
nasıl rezil oldum..düşün o anı..babaannem bizi öyle düşünür bişey olsa hemen ağlar yazık..annanemle dedemin umrunda değilizdir..
bide bu saf dayım çıktı ortaya işte..
benim de hiç bi akrabamın elle tutulur bi yanları yoktur..
hepsini takıyorum..bide kendimii savunamıyorum..iyce sinir oluyorum
..

canm kendini savunmazsan ezerler emin ol ezerler Allaha çok şükür annem babamda izin vermedi onların beni ezmesine... ananemin halısını yıkamaya ben yardım edecekmişim 2 gelini var artı ananem bunlara ev aldı biz ev borcu ödeyip giyecek ayakkabı bulamazken... bende daha 12 13 yaşındayım asla bana düşmezdi bunu söylemek ama hak etmişti dedim gelinlerine ev aldın ben halını yıkayacağım hizmetçi değilim ben onlar yardım etsin...nefrettt ediyorum nefrettt ama akraba ya işte... sana tek önerim sessiz kalma ezdirme kendini.. akrabada olsa bak vicdan yok işte... seni çok iyi anlıyorum yaptıklarını anlatsam buraya sığmaz... dayımın kumar borcu için babamdan araba parasını bile istediler yaa... off yine sinirlendim

Son düzenleme:
canm kendini savunmazsan ezerler emin ol ezerler Allaha çok şükür annem babamda izin vermedi onların beni ezmesine... ananemin halısını yıkamaya ben yardım edecekmişim 2 gelini var artı ananem bunlara ev aldı biz ev borcu ödeyip giyecek ayakkabı bulamazken... bende daha 12 13 yaşındayım asla bana düşmezdi bunu söylemek ama hak etmişti dedim gelinlerine ev aldın ben halını yıkayacağım hizmetçi değilim ben onlar yardım etsin...nefrettt ediyorum nefrettt ama akraba ya işte... sana tek önerim sessiz kalma ezdirme kendini.. akrabada olsa bak vicdan yok işte... seni çok iyi anlıyorum yaptıklarını anlatsam buraya sığmaz... dayımın kumar borcu için babamdan araba parasını bile istediler yaa... off yine sinirlendim

anlıyorum canımm valla çok iyi anlıyorum..
allah bize artık düzgünce mutlu bi yuva kurmayı nasip etsinde..
bunların hepsi geçmişte kaldı diyelim inş:59:

anlıyorum canımm valla çok iyi anlıyorum..
allah bize artık düzgünce mutlu bi yuva kurmayı nasip etsinde..
bunların hepsi geçmişte kaldı diyelim inş:59:

inş amin canım:38: sakın içine atma ama bırak onlar üzülsün:63:

çok sağol canım artık savuniyim kendimi gelsinde bi iyce sinirlendim adam noluyo dicek gelir gelmez:1::1:

anneni yanına almaya çalış canm aynı zamanda ne dersin desin güzelce annene anlat ki dayınla tek başına mücadele etme

sevmedıgın bit basında bıtermıs sansına annenın esınınde kal demesı kötu olmus canım hadı bı sey dıyemıyosun anladım da nıye gulumsuyosun bence sert dur bıraz senden bı sey ıstemesın ne demek kovmalar felan yanı ohh cok ehlı keyıfmıs dayında

sevmedıgın bit basında bıtermıs sansına annenın esınınde kal demesı kötu olmus canım hadı bı sey dıyemıyosun anladım da nıye gulumsuyosun bence sert dur bıraz senden bı sey ıstemesın ne demek kovmalar felan yanı ohh cok ehlı keyıfmıs dayında

ya bazen öyle tavır yapıyorum ki umrunda değil..
nasılsa eniştesiyle ablası istiyo..benim sevmediğimi bile bile hemde..
kendini 40 yaşında değil hani 18lik bekar çocuk gibi hissediyo artık..
davranışları falan da onu gösteriyo..
bidaha dediğiniz gibi yapıcam zaten annemlede konusiyimde bi..
yüzsüz ya..

Her şeye tamam derim de annenin eşine sizi kötülemesi beni bile çileden çıkardı klavyenin başında! Bence annenizin eşiyle konuşmaktan başka çareniz yok. Bize nasıl anlatıyorsanız ona da anlatın. Eğer anlamaz, destek çıkmaz bana diyorsanız orası sizin eviniz. Onun size yaptıklarını siz de ona yapın. Mesela evdeki rahatsız olduğunuz davranışları yüzüne söyleyin veya ima edin. Nasıl olsa size tepki gösterecektir, bir kavga çıkaracaktır kanımca. O zaman içinizdekileri dökün. Bir de şiir okumuştum internette aynı o hesap dayınız:

Kıvrım kıvrım olmuş yüzünde çizgi
Dilinde yalanlar var dizgi dizgi
Ne doğru ne mertlik ne güzel ahlak
Göremedim sende insana özgü

Son düzenleme:
Her şeye tamam derim de annenin eşine sizi kötülemesi beni bile çileden çıkardı klavyenin başında! Bence annenizin eşiyle konuşmaktan başka çareniz yok. Bize nasıl anlatıyorsanız ona da anlatın. Eğer anlamaz, destek çıkmaz bana diyorsanız orası sizin eviniz. Onun size yaptıklarını siz de ona yapın. Mesela evdeki rahatsız olduğunuz davranışları yüzüne söyleyin veya ima edin. Nasıl olsa size tepki gösterecektir, bir kavga çıkaracaktır kanımca. O zaman içinizdekileri dökün. Bir de şiir okumuştum internette aynı o hesap dayınız:

Kıvrım kıvrım olmuş yüzünde çizgi
Dilinde yalanlar var dizgi dizgi
Ne doğru ne mertlik ne güzel ahlak
Göremedim sende insana özgü

aynen ona bunu okuyum ben ezberleyip:68:
ben olanları anlatsam annemin eşine biraz da olsa tepkisini koyar kal demez en azından..
yeni açtığım konuyu gördünüz mü ordaki yaptığı dedikoduları söylemeyi düşünüyorum..

Back
X