- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Işe başlarken böyle bir plan yoktu ani gelişti. Sözlenmeye karar verdiler evlenecekleri tarihte hemen hemen belli gibi. Saklama durumu yok yani
O zaman da olmadı ayrıldık der.Tamam o zaman yine de bildirsin.
Kimseyi bile isteye mağdur etmeye gerek Yok.
Saklayacak bir şey de değil ki bu şubatta birden ben evleniyorum dese işten çıkarılma ihtimali çok daha yüksek.
Tarih belli her şey belli, ya ayrılırsa diyenleri de hiç anlamadım. Ayrılmak için mi nişanlanır insan?
O zaman da olmadı ayrıldık der.
Hem çıkaracaklarsa da şimdi çıkarırlar en azından o da belki kendi şartlarına göre yeni iş bakar.
Çok Sağolun tesekkür ederim :)Bence doğrusu bu...
Eğer zaten işinde iyi, sevilen biriyse idare etmeleri daha olası.
Kuzeninize mutluluklar
Birkaç ay sonra evlenirken nasıl evleniyorum diyeceğim dedi
Deneme düresi geçmiş ama evleneceği zaman da hemen hemen belli gibi takmazsam son dakika nasıl haber vereceğim diyor
iş vizyonu evlenip işi bırakmak ya da yangından mal kaçırır gibi çocuk yapıp işi bırakmak olunca iş yerleri mağdur oluyor bu sebeple sıcak bakmıyor kurunun yanında yaş da yanıyor kadının toplumdaki iş hayatı böyle böyle zedeleniyor vs vsİş yeri özel hayatına niye karışıyor ki ? Nişanlısı büyütmeyecekse durumu takmasa da olur bence ama saçma geldi iş yeri ve evlilik arasında bağlantı kuramadım.
Herkes kendi koşullarını göz önüne alarak yorum yapacaktır. Ben olsam takardım, evlenince sağlayamayacağına göre, nişanlı olduğumu da dile getirirdim.Taksın ve söylesin mi dersiniz ?
Nişanlısı göremez zaten işyerinde takıp takmadığını da aynı Bahsettiğiniz gibi işten çıkarılmaktan korkuyor çünkü kendisinden önce orada çalışan kız evleneceğim deyince işten çıkarmışlar
İşte nikah nisan hamilelik vs durumunda bilgimiz olsun Demişfarzet ki yıldırım nikahı kıyacağım tuttu. tutup patronu arayacak halim yok. hamilelik durumunda haberdar etmek mantıklı ama aile arasında yüzük takılmış alt tarafı, bunu haber vermek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?