Yüzüğüm kayboldu. :(

belki yere düştü elektrik süpürgesiyle çektiniz? benim de halhalım süpürgeden çıkmıştı tabi ondan sonra kullanmadım da :emir_bebek:

Açıkcası dün gece hiç uyuyamadık kızım uyutmadı ve sabahladık. Öğlen saat 1 olmuş kızım dahil biz daha uyuyorduk. Kapı sesine uyandım uyku mahmurluğuyla açtım kapıyı zaten bana bir kal geldi. O şekilde o kafayla ne yapacağımı şaşırdım. Ben haftalardır evden çıkmıyorum bu millet gezme peşinde. İçeri alma gafletinde bulundum ama o korkuyu iliklerinde hissetsinler diye de hiç öpmeyeyim hastayım nefes darlïğım var dedim.
İşte eve misafir almanız, haftalardır evde durmanızı boşa çıkarıyor. Yani boşa gidiyor yazık değil mi? Kabul etmeyin. Sağlık müdürlüğünden geldiler ateşim var evden çıkmayın dediler deyin. Konunuza gelince, aile dostunuz almış bile olsa,yapacak hiç bir şeyiniz yok çünkü ispatınız yok. Belki bir yere düştü Çıkar. Kimseye yüzüğünüzü sormayın.

Bazı insanların hic insafı yok maalesef bi yerde çalınma potansiyeli olan bisey gorduler mi kendilerini tutamıyolar.
Annemin merdiven sile sile biriktirdigi birikiminin bı kısmını çalan insan oldu maalesef 😕 ustelik içindeki gram altını ben vermistim anneme belki birine takarim hazir olsun diye uzerinde ismim yaziyordu. Hic dusunmemisler belki kadin kızından borc almistir dönüp vermesi gerekirse vs nasil vericek yokki kadında diye acımadan almıslar. Hos ben onu anneme hediye etmistim ama ne biliyim insanlar boyle, yapabilirler 😕
Ama emin olmak lazim tabi, insallah bulabilirsiniz. Bizimki kesindi.

Bazı insanların hic insafı yok maalesef bi yerde çalınma potansiyeli olan bisey gorduler mi kendilerini tutamıyolar.
Annemin merdiven sile sile biriktirdigi birikiminin bı kısmını çalan insan oldu maalesef 😕 ustelik içindeki gram altını ben vermistim anneme belki birine takarim hazir olsun diye uzerinde ismim yaziyordu. Hic dusunmemisler belki kadin kızından borc almistir dönüp vermesi gerekirse vs nasil vericek yokki kadında diye acımadan almıslar. Hos ben onu anneme hediye etmistim ama ne biliyim insanlar boyle, yapabilirler 😕
Ama emin olmak lazim tabi, insallah bulabilirsiniz. Bizimki kesindi.
Ben hala konduramıyorum evde biryerdedir diyorum çünkü öyle şeyler yapacak insanlara hiç benzemiyorlar ama bulamıyorum dünden beri bakmadığım yer kalmadı. :(

belki yere düştü elektrik süpürgesiyle çektiniz? benim de halhalım süpürgeden çıkmıştı tabi ondan sonra kullanmadım da :emir_bebek:
Bugün süpürgenin içini boşalttım detaylıca da baktım. Dün makineye çamaşır atmıştım çamaşır makinesinin içine de detaylıca baktım. Ne olur ne olmaz diye serdiğim çamaşırların ceplerine de baktım yani en olmayacak yerlere bile baktım afedersiniz banyodaki çöpe bile baktım ama yok. :(

Benimkide kaybolmuştu kiler var bizim çocuğun oyuncakları yığınla orada çıktı düzeltmek için girdiğim bir gün demem o ki çocuk varmış bebekse umarım yutmamistir ortalıkta çıkarmanız hatta değilse oyuncakların oraya bakın parlak şeyler çocukların dikkatini çeker ve Ayrıca misafir almayın

Benimkide kaybolmuştu kiler var bizim çocuğun oyuncakları yığınla orada çıktı düzeltmek için girdiğim bir gün demem o ki çocuk varmış bebekse umarım yutmamistir ortalıkta çıkarmanız hatta değilse oyuncakların oraya bakın parlak şeyler çocukların dikkatini çeker ve Ayrıca misafir almayın
Onlardan başka gelebilecek kimse yoktu artık onlar da gelemez zaten. Eşimin ailesi hariç herkes misafir kabul etmediğimi biliyordu artık eşimin ailesi de biliyor. Oyuncakların arasına da baktım. Malesef bulamıyorum.

Benim anlamadığım okadar kişi gelirken evinize neden gorümceden süphelendiniz
Ne bileyim. :( Biraz zor durumda bu aralar çünkü. Eşiyle boşandı büyük bir şehirde yaşıyordu maddi olarak en ihtiyaç sahibi gelenler arasında görümcem ama şüphe demeyelim emin olmadan suçlayamam hiç öyle bir insana benzemiyor günahını almayayïm. Yine alınır yüzük benim üzüldüğüm diğer şey eğer ben bir yere koyup unuttuysam? Bu aralar çok unutkanım unutkanlık seviyem beni korkutmaya başladı. Dün ne giydim diyorum onu bile zor hatırlıyorum.

İçim içimi yiyor. Her zaman yüzüğümü koyduğum yerler bellidir ve aradığımda bulurum. Genellikle elimi yıkarken çıkarıyorum banyoda aynanın önüne koyuyorum. Ya da bulaşık yıkarken bardak koyduğum rafa koyuyorum. Ama evin bakmadığım yeri kalmadı yer yarıldı içine girdi sanki. Normalde eşim benim bulamadığım her şeyi bulur ama bu sefer o da bulamadı.

Bugün kayınvalidem görümcem ve bir aile dostları geldi. Açıkcası kayınvalidem haricinde görümcem ve aile dostunu tanımıyorum. Görümcemle evlendiğimizden bu yana nadiren görüşmelerimiz oldu yani birbirimizi tanıma fırsatı hiç bulmadık. Düşünmek istemiyorum ama hiçbir yerde bulamayınca insan ister istemez kötü şeyler düşünebiliyor aklımda binbir soru. Uçtumu yüzük ne oldu anlamadık. :KK43: Umarım kaybolmuştur ve karşıma çıkar.
1 aylık evliyken yüzüğümü satmak durumunda kalmıştım ve geçtiğimiz 14 şubatta eşim aldı bu zamana kadar alyans içimde ukteydi. Şimdi yine yok ve kim bilir bir daha ne zaman alabileceğiz.
İçimi dökmek istedim sadece. :KK43:
Canım bak benim de oyle kaybolmustu bir gün Bıyıunca aradım sonra eşofmanımın cebine koymuş meğerse çamaşır makinasının iç lastiğini sıkışmış bir şekilde buldum

Canım bak benim de oyle kaybolmustu bir gün Bıyıunca aradım sonra eşofmanımın cebine koymuş meğerse çamaşır makinasının iç lastiğini sıkışmış bir şekilde buldum
Baktım. :(

gecmıs olsun gıden gıttı bundan sonra hem bu surecte mısafırden uzak durun bence hemde kım olursa olsun bırı gelecegı zaman zıynet esyanızın ortada olmaması en dogrusu olur
suphelı cok kısı var can sıkıcı durum ama bundan sonra sız daha cok temkınlı olun her anlamda

Back
X