- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Çok sağolunGeçmiş olsun
eşinizdeki anormalliğin sebebini anlayamadım :/
Allah Allah, eşinin tepkisi çok ilginç dans. Yani kızmasını anlarım da niye bana söyledin, ne demek? Keşke beni kandırsaydın demiş resmen.kızlar,
Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum
Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.
Çok sağolun
Hatırası varmış yaptığım büyük saygısızlıkmış ona. Ya görsen hiç sinirli değildir. Hiçbir şeye kızmaz. Ona güvenip söyledim biraz da. Ben de üzüldüm rahatlatır biraz sanmıştım.
düğünümde eşimin taktığı yakut seti kaybettimde eşim ağzını açmadı
manevi değeri olsada bir eşya için bu kadar kalp kırmaya değermi?
Erkekler böyle şeyleri o kadar takmaz taksa da susar normalde dimi? Bi de bizimki çok sakindir. Canavara dönüştü. Hatırasına ihanet etmişim. Saygısızlık etmişim. Çantanı çaldırırsın eve hırsız girer yapcak bişey yok. Ama nerde olduğuna dair bir fikrin yok. Benden gizli halledebilirdin niye beni de üzüyosun diye bağırdı. Rezillik falan diyo. Ona söyleyene kadar sıkıntım vardı söyledim daha köyü oldum.
Allah Allah, eşinin tepkisi çok ilginç dans. Yani kızmasını anlarım da niye bana söyledin, ne demek? Keşke beni kandırsaydın demiş resmen.
Sen doğru olanı yapmışsın, eşin çok duygusal bir tepki vermiş.
İnşallah bulursun yüzüğü, biraz daha karıştır istersen sağı solu, takmıyorsan bir yerlere düşmüştür kesin.
iyi de yalan söyleseniz daha mı iyiydi. bilerek kaybetmediniz ya. bu kadar ezilip büzülmeyin.
Konu ne olursa olsun korkarak yaklaştığımız her olayda korktuğumuz başımıza gelir.Bu kadar büyütmeyip sadece laf arasında söyleseydin inan umurunda bile olmazdı.
Ne ediyorsak biz ediyoruz aslında.
Aynısı bul tak. Buldum de
Ne kadar ilginç,
Sanki kasıtlı olarak klozete atmışsın.
Hani bazı durumlar vardır, aaa ne kadar hassas adam dersin yaa
bu durum inan öyle değil.
Daha çok
O kadar para verdim, nasıl kaybedersin gibi olmuş.
Yok arkadaş Methuselah'tan uzun yaşasam ben bu irkek kısmısını anlayamayacağım, benim kafa farklı çalışıyor bunlardan. Yapacak bir şey yok dans. Ya bulacaksın ya aynısını alacaksın, eğer eşin sürekli naz kapris yapan biri değilse bir çiçek ya da sevdiği bir oyun falan varsa al hediye et, bir özür notu iliştir, ne diyim.Evet marlyn. Kandır diyo. Paylaşıp kendini rahatlatmaya çalışırken beni üzdün diyo. Evet rahatlatır diye söyledim aslında çok içime atmıştım bayağıdır. Fotoğrafı aynısından yaptırırz hiç farkı olmaz falan der diye düşünüyodum. Bunun bencillik olduğunu söylüyo. Bi de tatlı tatlı konuşuyodu yüzüne bakamıyodum sakladığım bişey var diye.
Esinizin bu ara baska bir sorunu, canini sıkan bir durumu var mi?
Bu kadar tepki vermesi hic normal degil. Sanki baska bir seyin acisini cikarmak icin yuzugu kaybetmeniz bahane olmus gibi.
Yok arkadaş Methuselah'tan uzun yaşasam ben bu irkek kısmısını anlayamayacağım, benim kafa farklı çalışıyor bunlardan. Yapacak bir şey yok dans. Ya bulacaksın ya aynısını alacaksın, eğer eşin sürekli naz kapris yapan biri değilse bir çiçek ya da sevdiği bir oyun falan varsa al hediye et, bir özür notu iliştir, ne diyim.
Aslında ortada özür dilenecek de bir şey yok bence ama eşin belli ki çok hassasmış bu konuda.
Birde tokat patlatsaydı
Verdiği tepki cok yersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?