Yüzüğümü kaybettim

Ay inanmıyorum ne kadar güzel olmuş. Şansınıza iyi insanlar denk gelmiş. Bakalım benimki de dönüp dolaşıp beni bulur mu :)

Yani yüzüğün manevi bir değeri mi varmış eşiniz için annesinden anneannesinden falan mı kalmış ne bu yaygara. Ben adamın aldığı nal gibi tekisin taşını düşürüp kaybettim sesi çıkmadı senden kıymetli değil dedi. Bir yüzük için bu ne agresiflik

gecmıs olsun...
bence esın bıraz fazla agresıf davranmıs zaten uzulmussun daha cok uzulmene neden olmus
yerıne benzerını al koy unutalım falan demıs,,, ben sana daha ıyısını alırım askım demesı daha şık bı hareket olurdu huzurunuzdan daha onemlı degıl hıcbırsey

ısteyerek kaybetmedınız ya sonucta bence bı yerden cıkar o ıllakı ve bence esın bugun ıs stresı yasamıs gıbı bukadar buyuk tepkısı ondan olabılır

eşiniz sanki biraz gurur meselesi yapmış olayı, kimseye söleme rezil etme falan demesi... siz de gidin daha büyük taşlısını alın, o kadar üzülmene dayanamadım, hatıramızı upgrade ettim hayatım dersiniz
erkekler bu tarz yüzüklere bizim sandığımızın aksine çok değer verio aslında ama tepkisi biraz fazla olmuş, belki canı zaten başka bişey sıkkındı, bu da tuz biber olmuş olabilir

Olur böyle şeyler ne var bunda bu kadar anlayamadım..
bende bugün eşimin sevgililer gününde aldığı tektaşın taşını düşürmüşüm nasıl becerip düşürdüm anlamadım bile..

Valla canim ne diyeyim bilemedim ben kv demin evinde cep telefonumu kaybettim
Telefonumu bul programından baktım evde görünüyor ama hiçbir yerde bulamıyorum nedense bir Türlü telefonuma sahip çıkamıyorum iPhone serisini kullandım ilki duştu kırıldı ikinci gole duştu üçüncüyü oğlum çöpe atmış bulduğumda ıslanıp yanmıştı şimdi de bu evde ama kayıp yani eşim de bıktı artık ama ohhhh olmuş diyor

Fazla duygusal galiba. o yüzden sinirlenmiş ama abartmış. Eşim de benim onunla ilk buluştuğumda giydiğim kıyafetleri birine vermek için ayırdığımı gördü çıldırdı. Ben ne kadar ruhsuzmuşum filan bir sürü laf etti. Takma yani

Bende erkek arkadaşımın aldığı bir iki şeyi kaybettim.2 yıldan fazla oldu kaybedeli hala bilmez.Söyleyemem yani direkt bana değer vermiyosun anlamı yükleniyo çünkü halbuki kullanmamaktan kaybedilebiliyo işte.Keşke gerçekten yenisini koysaydınız yerine yahu.Neyse artık sakinleşmiş zaten biraz ders olmuş olur buda size:)))

Manevi değeri o kadar eski değil. Annanesinden kalmamış tabi ki alt tarafı tektaş işte her yerde bulunan cinsten. Alıcam aynısından. Fotoğrafını buldum yolladım bak tam fotoğrafı var tıpatıp aynısını bulurum dedim. Hatıralar hatıralar diyip duruyo. Hatırasına ihanet etmişim.

Sabahtan beri evde depresyon hırkasını giydim yemek yiyip tv izleyip ağlıyorum. Yüzüğe üzüldüm günlerdir içim gitti. Artık beni rahatlatsın diye anlattm beter oldu.

Ben de anlamadım değer veriyomş demek ki. İçi parçalanmış.

bende bugün eşimin sevgililer gününde aldığı tektaşın taşını düşürmüşüm nasıl becerip düşürdüm anlamadım bile..

Oo sizinki de kötü olmuş ama taşı düşse ben üste çıkardım dandik almışın diye :) eve hırsız girse çantanı çaldırsan yeminle umrumda olmazdı senin sorumsuzluğun beni mahvetti diyo.

Ayy sizinki de fenaymış. Yeri belli nasıl bulunmuyo ben yurtdışında otelde unuttum ceptelefonumu türkiyeye dönnce bakabildim o uygulamayı çat otelin yerini işaret ediyo. Hemen mail attım. Bana ulaştırdılar. Orda da ne çektim. Savrukluk bende de var.

İlk buluşmada ne giydiğini mi hatırlıyo ay bu adamlar çok değişik çeşit çeşit :)

Yenisini koyucaktım ama üzülmüştüm üzüntümü paylaşmak istedim beter oldum.

Bazen çok içinizden gelerek aldığınız hediyeler kaybolunca kıymet bilmedi gibi algilayabiliyoruz.
Bende eşime nişanliyken bir çakmak hediye etmiştim. Üstüne güzel bir kaç söz yazdirmistim birde..
Daha ilk haftasında kaybetmiş. Birde bana söyledi bunu.çok ama çok kızmıştım. Çok büyük bir tepki vermedim yinede ama.sadece artık sana hiçbirşey hediye etmiycem sahip çıkamıyorsun demiştim.
Yani oluyor böyle şeyler. Çok büyütmeyin. .

Ne var bunda kayboldu gitti ben de sevgililer gününde bana aldığı pırlantayı kaybettim eşim boşver dedi mal yerine gelir ama kalp kırılırsa onarılmaz

Benim eşim bu tarz olaylara takılmaz yapcak bişey yok düşürmeseydin bir yüzük için ağlayalım gözden mi olalım yaptırırım der geçer

ya bende iş yaparken evlilik yüzüğümü bir yerlere koyuyorum sonra ara babam ara...yüzük yerine yüzük dövmesi yaptıracağım kurtulurum belki

Ben de böyle bir şey yapsam ve kaybolsa çok içerlerdim ama ya, daha değerli gelir..
Ama tabi ki bilerek yapılmadı ölüm yok ucunda tepki de çok fazla.

Buyuk buyuk babannesindenmi kalmis ne bu tepki ..sacma geldi insanlik hali olabilir nolmus .sanki dunyanin sonu gelmis adamdaki tepkiye bak

Bencede çok tepki vermiş ya danscım bende herşeyi söylerim eşime kızsada aynı benim gibisin ama ben saklı gizli şeyleri sevmem zaten neyse olan olmuş takılmayın maddi şeyler geçici ben yüzük takmıyorum bile artık eşim takıyor

Bende alyansimi kaybettim uc dort ay oldu piknikte kac defa baktik yok.sürekli takan biriydim esim arada cikardigimda yuzugunu tak derdi takardim.ancak aylardir parmaklarim ciplak adam yuzugun nerde demiyor.farketmedimi anlamıyorum.bikez annemin alyansini taktim bu senin yuzugun değil seninki tasli dedi evet dedim onu geri var kaybolur filan.kendisi dışarı çıkarken hep takar.ben bende yok söylemedim tepkisinin ne olcagini bilmediğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…