- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Bu arada şimdi aklıma geldi
Eskiden bizim evde eski bir soba vardı
Annem zamanında yüzüklerini daha doğrusu nir kısmı değerli bir kısmı değersiz takılarımı ona saklamış galiba
Böyle ardîye gibi bir yerde duruyordu soba
Takıları da kilo alıp takmadığı için aramamış ya da kayıp sanmış orasını bilmiyorum
Apartmana bir aile taşındı maddi durumları kötü annem de sobayı onlara verdi
Îki saat sonra kadın geldi bu kutu çıktı diye
Halen arada takarım o yüzükleri
Valla canim ne diyeyim bilemedim ben kv demin evinde cep telefonumu kaybettimkızlar,
Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum
Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.
Düzenleme : Eşim sakinleşti kısmen. aynısından bul al kapatalım bu konuyu kaybettiğini bir daha gündeme getirmeyelim dedi. Hiç yaşanmamış gibi hayatımıza devam edicez tuhaf adam. Onu aldatmışım gibi davranmıyor mu? :)
Yani yüzüğün manevi bir değeri mi varmış eşiniz için annesinden anneannesinden falan mı kalmış ne bu yaygara. Ben adamın aldığı nal gibi tekisin taşını düşürüp kaybettim sesi çıkmadı senden kıymetli değil dedi. Bir yüzük için bu ne agresiflik
gecmıs olsun...
bence esın bıraz fazla agresıf davranmıs zaten uzulmussun daha cok uzulmene neden olmus
yerıne benzerını al koy unutalım falan demıs,,, ben sana daha ıyısını alırım askım demesı daha şık bı hareket olurdu huzurunuzdan daha onemlı degıl hıcbırsey
ısteyerek kaybetmedınız ya sonucta bence bı yerden cıkar o ıllakı ve bence esın bugun ıs stresı yasamıs gıbı bukadar buyuk tepkısı ondan olabılır
eşiniz sanki biraz gurur meselesi yapmış olayı, kimseye söleme rezil etme falan demesi... siz de gidin daha büyük taşlısını alın, o kadar üzülmene dayanamadım, hatıramızı upgrade ettim hayatım dersiniz
erkekler bu tarz yüzüklere bizim sandığımızın aksine çok değer verio aslında ama tepkisi biraz fazla olmuş, belki canı zaten başka bişey sıkkındı, bu da tuz biber olmuş olabilir
Olur böyle şeyler ne var bunda bu kadar anlayamadım..
bende bugün eşimin sevgililer gününde aldığı tektaşın taşını düşürmüşüm nasıl becerip düşürdüm anlamadım bile..
Valla canim ne diyeyim bilemedim ben kv demin evinde cep telefonumu kaybettim
Telefonumu bul programından baktım evde görünüyor ama hiçbir yerde bulamıyorum nedense bir Türlü telefonuma sahip çıkamıyorum iPhone serisini kullandım ilki duştu kırıldı ikinci gole duştu üçüncüyü oğlum çöpe atmış bulduğumda ıslanıp yanmıştı şimdi de bu evde ama kayıp yanieşim de bıktı artık ama ohhhh olmuş diyor
Fazla duygusal galiba. o yüzden sinirlenmiş ama abartmış. Eşim de benim onunla ilk buluştuğumda giydiğim kıyafetleri birine vermek için ayırdığımı gördü çıldırdı. Ben ne kadar ruhsuzmuşum filan bir sürü laf etti. Takma yani
Bende erkek arkadaşımın aldığı bir iki şeyi kaybettim.2 yıldan fazla oldu kaybedeli hala bilmez.Söyleyemem yani direkt bana değer vermiyosun anlamı yükleniyo çünkü halbuki kullanmamaktan kaybedilebiliyo işte.Keşke gerçekten yenisini koysaydınız yerine yahu.Neyse artık sakinleşmiş zaten biraz ders olmuş olur buda size:)))
Fazla duygusal galiba. o yüzden sinirlenmiş ama abartmış. Eşim de benim onunla ilk buluştuğumda giydiğim kıyafetleri birine vermek için ayırdığımı gördü çıldırdı. Ben ne kadar ruhsuzmuşum filan bir sürü laf etti. Takma yani
Ne var bunda kayboldu gitti ben de sevgililer gününde bana aldığı pırlantayı kaybettim eşim boşver dedi mal yerine gelir ama kalp kırılırsa onarılmazkızlar,
Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum
Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.
Düzenleme : Eşim sakinleşti kısmen. aynısından bul al kapatalım bu konuyu kaybettiğini bir daha gündeme getirmeyelim dedi. Hiç yaşanmamış gibi hayatımıza devam edicez tuhaf adam. Onu aldatmışım gibi davranmıyor mu? :)
Benim eşim bu tarz olaylara takılmaz yapcak bişey yok düşürmeseydin bir yüzük için ağlayalım gözden mi olalım yaptırırım der geçerOlur böyle şeyler ne var bunda bu kadar anlayamadım..
bende bugün eşimin sevgililer gününde aldığı tektaşın taşını düşürmüşüm nasıl becerip düşürdüm anlamadım bile..
ya bende iş yaparken evlilik yüzüğümü bir yerlere koyuyorum sonra ara babam ara...yüzük yerine yüzük dövmesi yaptıracağım kurtulurum belkikızlar,
Evet sanırım ben de başka konularda hiç bu kadar ezik yaklaşmadım. Ama bikaç kez mevzusu geçmişti. O yüzüğü alırken cebimde 5 kuruşum yoktu. Kaybedersen boşarım seni diyeespri yapıyodu. :) ciddiymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?