- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Ay senin de ağzında bakla ıslanmıyor, bırak adam mutlu olsun. O öyle istiyor. Aynısından yaptır, bana boşuna bağırdın, bak kullanmadığım çantamın gözündeymiş, şimdi beni özür dilemek için akşam yemeğine götürüyorsun de, menüdeki en pahalı yemeği ısmarla, al intikamınıGerçekten hayatımda ilk defa bu kadar azarını yedim. Sanırım aynısından alıp buldm dicem ama öyle bi yalanı da çok uzun süre saklayamam sakin bi anında itiraf ederim. Yine kavga çıkar. Özür diledim zaten kaybettiğim yüzüğüm için adamdan özür diledim sanki onun yüzüğü benm yüzüğüm ya ben daha üzüldüm heralde. Ama yapacak bişeyimyok. Annanemin küçükken okuduğu kayıp dualarını okuycan birazdan
Bendeeşinizdeki anormalliğin sebebini anlayamadım :/
Guzel fikirAy senin de ağzında bakla ıslanmıyor, bırak adam mutlu olsun. O öyle istiyor. Aynısından yaptır, bana boşuna bağırdın, bak kullanmadığım çantamın gözündeymiş, şimdi beni özür dilemek için akşam yemeğine götürüyorsun de, menüdeki en pahalı yemeği ısmarla, al intikamını
ben de erkekleri böyle şeyleri fazla umursamaz sanırdım. çok anlam yüklemiş belli ki. kaybolduysa yapacak bişey yok. ona de ki biz birbirimize sahibiz, geri kalan hiçbir şeyin önemi yok. ya da böyle bişey söyle işte :)
Ay senin de ağzında bakla ıslanmıyor, bırak adam mutlu olsun. O öyle istiyor. Aynısından yaptır, bana boşuna bağırdın, bak kullanmadığım çantamın gözündeymiş, şimdi beni özür dilemek için akşam yemeğine götürüyorsun de, menüdeki en pahalı yemeği ısmarla, al intikamını
Söz yüzüğünü kaybetmiş, alyansını 2 kere kırmış biri olarak daha fazla gürültü yapmadan gideyim ben.
Alyansi nasil kirdin kiz allah iyiligini versinSöz yüzüğünü kaybetmiş, alyansını 2 kere kırmış biri olarak daha fazla gürültü yapmadan gideyim ben.
Oha bu nasil tepki ya
Tamam kaybolmus uzulursun ama
Dunyanin en buyuk sorunu gibi davranmasina ne gerek var
Kiz uzulme bul aynisini tak bak kaybolmamis buldum de ama sen bir okuzsun de sok gozune
Cok sinirlendim seni aglatmasina!!
Eşin regl döneminde fln herhalde :)
Yok, o triplere girme hiç. Daha da haklı görmesin kendini, bence baskın basanındır yönetimini kullan, her zaman işe yarar, inanEvetyapıcam istediği bu böyle yapıcam napiyim :) o kkadar yemek falan ısmarlatamam çok ezik hissediyorum artık. Bana hiçbi şey almasa haketmişim gibiyim :)
kızlar,
Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum
Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.
Canim kiyamam sanaÖyle yapıcam fotoğrafıyla kapalıçarşıya gidicem..alt tarafı yüzük salla alırım aynısından dede ne olacaktı
Evet o döngüye girdğini düşündürecek şeyler daha önce de olmuştu. Ben regl dönemimdeyim. Benden de etkileniyor olabilir
Ay bu hikayelri duymak istiyorum. Tek savruk ben değilim dimi
Hee o şöyle oldu ya.Alyansi nasil kirdin kiz allah iyiligini versinbosver senden kiymetli degil ya
Dans üzüldüm.
Başka seye kızmış da acısı burdan cıkmış gibi duruyor.
Bence üzerine git ve gerçek derdini öğren. İnsanlık hali sonuçta, herkes yapabilir .
Ben olsam naz çekmem herhalde bu durumda . Gaz vermek istemem ama
Yok, o triplere girme hiç. Daha da haklı görmesin kendini, bence baskın basanındır yönetimini kullan, her zaman işe yarar, inan
Sanki başka birşey yüzünden olan hırsını sizden çıkarmış gibi.
Yoksa bu kadar tepki vermesi anormal
Birde aramayı bırakın aradıkça bulunmaz bi bakmışsınız karşınızda tecrübeyle sabit :)
Canim kiyamam sana
Adama bak hem hassas hem okuz ayni bunyede
İkisi bi arada kocan varmis kiz resmen
Aaa ogretmensen tamammmHee o şöyle oldu ya.
Birinciye kırdım, yüzük aldığımız adamın arkasından söyledim durdum ne biçim işçilik bu diye.
Yaptırdıktan sonra kendimi sınıfı susturmak için hunharca masaya vururken yakaladım.
: )
Birsüre sonra ikinciye kırıldı, tekrar kırarım nasılsa diye bekliyor öyle.
Ahahaha yaaa cok tatlisin her zamanki gibiKızdığı şeyler vardı bana ama hep üste çıkıyodum. fırsat buldu şu an beni eziyo bence de. Yurtdışında biliyosun. temelli yerleşelim diyor. Ama gidersem ben çalışmicam. Kabul edemiyorum. Arap ülkesi. Avrupa amerika rusya olsa yine gidiyim bi üniversiteye yazıliyim yüksek doktora takılırım. Orda ne yapıcam ben. Haklıyım bu konuda. Şimdi acısını çıkarıyo.
Ay yapamıyorum belki bikaç güne yapabilcek psikolojiye gelirm. Mesaj atıp duruyorum görüyo cevap vermiyp arıyorum açmıyo.
Evet yukarda da anlattım diğer kızgınlığını ama o konuda hiç taviz vermiyodum. Şimdi buldu ezik halimi vuruyo kırbacı.
Hassaslığına da öküzlüğüne de s.çayım ben onun tövbe yarabbm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?