Yüzüğümü kaybettim

ben de erkekleri böyle şeyleri fazla umursamaz sanırdım. çok anlam yüklemiş belli ki. kaybolduysa yapacak bişey yok. ona de ki biz birbirimize sahibiz, geri kalan hiçbir şeyin önemi yok. ya da böyle bişey söyle işte :)

Ay senin de ağzında bakla ıslanmıyor, bırak adam mutlu olsun. O öyle istiyor. Aynısından yaptır, bana boşuna bağırdın, bak kullanmadığım çantamın gözündeymiş, şimdi beni özür dilemek için akşam yemeğine götürüyorsun de, menüdeki en pahalı yemeği ısmarla, al intikamını

Oha bu nasil tepki ya
Tamam kaybolmus uzulursun ama
Dunyanin en buyuk sorunu gibi davranmasina ne gerek var
Kiz uzulme bul aynisini tak bak kaybolmamis buldum de ama sen bir okuzsun de sok gozune
Cok sinirlendim seni aglatmasina!!

Guzel fikir

Çok mantıklı bizimki bu laflara tav olur. Ama şuan uzakta önce yanına gitmem lazım

Evetyapıcam istediği bu böyle yapıcam napiyim :) o kkadar yemek falan ısmarlatamam çok ezik hissediyorum artık. Bana hiçbi şey almasa haketmişim gibiyim :)

Söz yüzüğünü kaybetmiş, alyansını 2 kere kırmış biri olarak daha fazla gürültü yapmadan gideyim ben.

Ay bu hikayelri duymak istiyorum. Tek savruk ben değilim dimi

Oha bu nasil tepki ya
Tamam kaybolmus uzulursun ama
Dunyanin en buyuk sorunu gibi davranmasina ne gerek var
Kiz uzulme bul aynisini tak bak kaybolmamis buldum de ama sen bir okuzsun de sok gozune
Cok sinirlendim seni aglatmasina!!

Öyle yapıcam fotoğrafıyla kapalıçarşıya gidicem..alt tarafı yüzük salla alırım aynısından dede ne olacaktı
Eşin regl döneminde fln herhalde :)

Evet o döngüye girdğini düşündürecek şeyler daha önce de olmuştu. Ben regl dönemimdeyim. Benden de etkileniyor olabilir

Dans üzüldüm.

Başka seye kızmış da acısı burdan cıkmış gibi duruyor.
Bence üzerine git ve gerçek derdini öğren. İnsanlık hali sonuçta, herkes yapabilir .

Ben olsam naz çekmem herhalde bu durumda . Gaz vermek istemem ama

Sanki başka birşey yüzünden olan hırsını sizden çıkarmış gibi.

Yoksa bu kadar tepki vermesi anormal

Birde aramayı bırakın aradıkça bulunmaz bi bakmışsınız karşınızda tecrübeyle sabit :)

Canim kiyamam sana
Adama bak hem hassas hem okuz ayni bunyede
İkisi bi arada kocan varmis kiz resmen

Ay bu hikayelri duymak istiyorum. Tek savruk ben değilim dimi

E daha anlatırım ki ben.
Sevgiliyken aldığı 2 hediye yüzüğü elimden düşürmek suretiyle kaybettim (adam bu yüzden evlenirken tektaş almadı), yine sevgiliyken aldığı bi küpeyi mümkün değil bulamıyorum.
Bu ara nişanlıyken aldığı tasarım bilekliğe taktım kafayı, nerde olduğunu bilmiyorum ama çok uzaklaşmış olamaz, şuralardadır diye düşünüyorum.

Ve ben utanmadan evlenirken tektaş almadın, doğum hediyesi için çok düşünmezsin artık diye laf vurup duruyorum.
Lafı ben vuruyorum yani, yüzsüzlükte çığır.

Ama durumu çok sıkışıkken almış, pahalı yüzüklerden daha değerliymiş demek ki.
Yine de fazla duygusal.

Alyansi nasil kirdin kiz allah iyiligini versin bosver senden kiymetli degil ya
Hee o şöyle oldu ya.
Birinciye kırdım, yüzük aldığımız adamın arkasından söyledim durdum ne biçim işçilik bu diye.
Yaptırdıktan sonra kendimi sınıfı susturmak için hunharca masaya vururken yakaladım.
: )
Birsüre sonra ikinciye kırıldı, tekrar kırarım nasılsa diye bekliyor öyle.

Kızdığı şeyler vardı bana ama hep üste çıkıyodum. fırsat buldu şu an beni eziyo bence de. Yurtdışında biliyosun. temelli yerleşelim diyor. Ama gidersem ben çalışmicam. Kabul edemiyorum. Arap ülkesi. Avrupa amerika rusya olsa yine gidiyim bi üniversiteye yazıliyim yüksek doktora takılırım. Orda ne yapıcam ben. Haklıyım bu konuda. Şimdi acısını çıkarıyo.

Yok, o triplere girme hiç. Daha da haklı görmesin kendini, bence baskın basanındır yönetimini kullan, her zaman işe yarar, inan

Ay yapamıyorum belki bikaç güne yapabilcek psikolojiye gelirm. Mesaj atıp duruyorum görüyo cevap vermiyp arıyorum açmıyo.

Evet yukarda da anlattım diğer kızgınlığını ama o konuda hiç taviz vermiyodum. Şimdi buldu ezik halimi vuruyo kırbacı.

Canim kiyamam sana
Adama bak hem hassas hem okuz ayni bunyede
İkisi bi arada kocan varmis kiz resmen

Hassaslığına da öküzlüğüne de s.çayım ben onun tövbe yarabbm

Aaa ogretmensen tamammm
Bileydim meslegi tamam derdim zaten hahaha
Allah sabirlar versin biz evde bir taneyle ugrasamazken sen bir yuzuk kirmissin az bile

Ahahaha yaaa cok tatlisin her zamanki gibi
Kendi haline birak onu bi koseye
Bir sure sonra normale doner

Erkekler boyle seylere onem verir miydi ya?

Benimki seneler once bi kolye almisti, gecenlerde diyor ki "ne zaman gorsem onu takiyorsun ne zaman almistin onu"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…