Yüzüğümü kaybettim

Erkekler boyle seylere onem verir miydi ya?

Benimki seneler once bi kolye almisti, gecenlerde diyor ki "ne zaman gorsem onu takiyorsun ne zaman almistin onu"

Ay öyle bi tarafı da var. Hep aynı şeyi taksan iyi ki almışım başka şey takmıyon. Değişiklik de görmek istiyo

birikmiş tüm hıncını çıkarmış resmen
yalnız hala özür diliyor olup da gönlünü almaya çalışmanız gerçekten ılımlı bir insan olduğunuzu gösterior. ben olsam "benden kıymetlimi be hadsiz, hatanı anlayana kadar yanıma yaklaşma" diye adamı paralardım bide

Böyle sembollere normalde kadınlar önem verirdi, sizde ters olmuş
Bence aynısından yaptır, buldum ceketimin cebindeymiş, o kadar bağırdın çağırdın, pisliksin diyerek trip at

Ay biz ikimiz de çok sakin insanlarız aslında. Haklı olduğunu düşünüyorum kızmakta. O yüzden alttan alıyorum ama iyice tepeme bindi. Benden kıymetli değil belki ama bizim için kıymetli bişeydi :-( kimseye anlatma rezil etme kendini demesi de koydu. Sanki namussuzluk yapmışım ne biçim laf bu diyorm. Uzakta çalışıyo. Atlayıp yanına gidicem sanırım haftaya falan.

sanırım şuan sizi sindirmeye çalışıyor onun yanına gidin de oraya yerleşin diye. alınan her hediyenin manevi değeri tartışılmaz zaten. sevgilimin ilk tanıştığımız gün aldığı 1.5 liralık bileklik artık takılamayacak durumda ama yine de saklıyorum mesela. ama insanlık hali kaybolabilir, bu yüzden bana bu kadar bağırıp da kendimi değersiz hissettirse gerçekten tepelerdim yani. sakinliğinize hayran oldum.
ama onun yanına yerleşmeniz için baskı aracı olarak da kullanabilir bu konuyu, o konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Yok gitmem asla. O konuyu sürekli kapatıyorum geçiştiriyorum. Boşan derim ille yerleşceksen. Oraya getirmez meseleyi. Ama beni bu konuda ikna edemez.

Tamam şimdi anlaşıldı.

Aynı sorunlardan müzdarip biri olarak seni çok iyi anlıyorum.

Kafandaki konuda çok haklısın. Elin boş gitme sakın hele ki Arap Ülkesine..

En azından eğitimine devam edebilmelisin gittiğin yerde.

Yok gitmem asla. O konuyu sürekli kapatıyorum geçiştiriyorum. Boşan derim ille yerleşceksen. Oraya getirmez meseleyi. Ama beni bu konuda ikna edemez.

o zaman kızların dediği gibi yap. yaptır yüzüğün aynısından git haftaya yanına, al memnun musun şimdi değdi mi de, ama azıcık da trip at ki inandırıcı olsun

Bilemedim,
genellikle kadınlar bu tarz sendromlara girdiği için
kocanın nasıl kaybedersin tavrını anlayamamış olabilirim :)

Yada bende saklama özelliği olmadığı için.

Hani kaza gibi düşün, istemeden kaybetmişsin.
bu kadar kızmamalıydı.

bence o başka şeye gerilmiş

normalde kızsa bile olsun vs demesi lazımken gerçekten garip tepki vermiş

belki de kaybolmamış bir yerde kalmıştır

ben taşınırken düğünde iş arkadaşlarımın taktığı kolye küpe yüzük altın seti kaybettim

üzüldüm mü üzüldüm ama elden ne gelir

hem de kendim atmışım çöpe

aylar sonra hatırladım

olur öyle şeyler

sen de üzülme

Yok ben boş boş evde oturacak insan değilim. Bazısı evden de kendini geliştirecek işler bulur. Bir senede evde tek başına dil öğrenen yazılım öğrenen arkadaşlarım da var ama ben o yapıda da bi insan değilim.Benim hayatım koştur koştur olmalı insan içinde olmalıyım. sosyalleşmeliyim. Sosyal fobi tedavisi gördüm ben geçmişte. çocukluktan kalma bir şeydi. Yalnız kalamıyorum şimdi de. Ters tepti kalabalık ortamlarda olmak istiyorum kendimi daha iyi hissediyorum. İşsiz kaldığım bir dönem oldu deliriyodum. Bu siteye o dönemde bağlanmıştım ya :))

o zaman adam belki de sözünün ciddiye alınmadığı, onun verdiği önemi vermediğini düşünmüştür

takmıyorsan kaybolmaz

araya vs girmiştir bir yere çıkar o

Kaza gibi düşünemiyomuş sevgili eşim. Çünkü eve hırsız girmemiş çantamı çaldırmamışım. Ama arabaya koydum sanırım annemlere giderken evde kalmasın diye o arada düşürmüş olabilirim. İşin acı tarafı arabamı vurdum geçen hafta. şu an araba sanayide. aklıma yatan en mantıklı şey bu. Bunu anlatınca daha çok sinirlendi. oraya buraya niye taşıyosun bankaya koy takılarını diye.

o zaman adam belki de sözünün ciddiye alınmadığı, onun verdiği önemi vermediğini düşünmüştür

takmıyorsan kaybolmaz

araya vs girmiştir bir yere çıkar o

inşallah ama arabamda düşürdüğümü düşünüyorum. Arabayla kaza yaptım geçen hafta arkadan bana bi bindirdiler. Araba sanayide. öyleyse tam zıçtım. Evden çıkar diye sürekli dip köşe arıyorum ama yok biliyorum.

eşinde bi değişikmiş ne var bunda insanlık hali benimde başıma geldi aynısı birde benim 2 yüzüktü tek taşım ve alyansım söyledim bulamıyorum diye eşime allah razı olsun dert etme yenisini alırız dedi hafta sonuna kadar bulamazsan gidip alırız dedi öyle demesine rağmen ben dert ettim üzüldüm çok ağla ağla nasıl kaybederim diye eşimde ağlıyorum diye kızdı sana bişey olmasın eşya alınır kızıyorum bak üzülme dedi adam bence seninde eşinin bu tarz bişey demesi gerekiyordu cana geleceğine mala gelsin yüzük yani alınabilir birşey sonuçta üzüldüm durumunuza

Evet fazla tuhaf tepki verdi. Aşırı duygusal davranıyo çok fazla anlam yüklüyor. Sıradan bi tektaştı öyle özenle seçilmiş bir şey değildi. Taşı küçücükti. Takmıyodum da zaten. Ben onu zor zamanlarda aldım sahip çıkamadın diyor şimdi. Şimdi maddi olarak rahatız. En sonunda sakinleştirdim bir şekilde. Nolur kapatalım konuyu aynısından bul hiç kaybolmamış gibi davran dedi. ÖYle yapıcam artık. Hayır sanki çok büyük kabahat işlemişim.

:) allah yardımcın olsun ozaman ne diim bir daha başka eşyan kaybolaz inşallah

Bu arada şimdi aklıma geldi

Eskiden bizim evde eski bir soba vardı

Annem zamanında yüzüklerini daha doğrusu nir kısmı değerli bir kısmı değersiz takılarımı ona saklamış galiba

Böyle ardîye gibi bir yerde duruyordu soba

Takıları da kilo alıp takmadığı için aramamış ya da kayıp sanmış orasını bilmiyorum

Apartmana bir aile taşındı maddi durumları kötü annem de sobayı onlara verdi

Îki saat sonra kadın geldi bu kutu çıktı diye

Halen arada takarım o yüzükleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…