- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Allah razı olsun, diyorum zaten susmazsanız susmayın kaç defa yüzüğüm gitti elimi mi kırayım artık diye : )Aaa ogretmensen tamammm
Bileydim meslegi tamam derdim zaten hahaha
Allah sabirlar versin biz evde bir taneyle ugrasamazken sen bir yuzuk kirmissin az bile
Annem babam ogretmen emeklisi o yuzden cok iyi anlayabiliyorumAllah razı olsun, diyorum zaten susmazsanız susmayın kaç defa yüzüğüm gitti elimi mi kırayım artık diye : )
Erkekler boyle seylere onem verir miydi ya?
Benimki seneler once bi kolye almisti, gecenlerde diyor ki "ne zaman gorsem onu takiyorsun ne zaman almistin onu"
birikmiş tüm hıncını çıkarmış resmen
yalnız hala özür diliyor olup da gönlünü almaya çalışmanız gerçekten ılımlı bir insan olduğunuzu gösterior. ben olsam "benden kıymetlimi be hadsiz, hatanı anlayana kadar yanıma yaklaşma" diye adamı paralardım bide
Böyle sembollere normalde kadınlar önem verirdi, sizde ters olmuş
Bence aynısından yaptır, buldum ceketimin cebindeymiş, o kadar bağırdın çağırdın, pisliksin diyerek trip at
Ay biz ikimiz de çok sakin insanlarız aslında. Haklı olduğunu düşünüyorum kızmakta. O yüzden alttan alıyorum ama iyice tepeme bindi. Benden kıymetli değil belki ama bizim için kıymetli bişeydi :-( kimseye anlatma rezil etme kendini demesi de koydu. Sanki namussuzluk yapmışım ne biçim laf bu diyorm. Uzakta çalışıyo. Atlayıp yanına gidicem sanırım haftaya falan.
sanırım şuan sizi sindirmeye çalışıyor onun yanına gidin de oraya yerleşin diye. alınan her hediyenin manevi değeri tartışılmaz zaten. sevgilimin ilk tanıştığımız gün aldığı 1.5 liralık bileklik artık takılamayacak durumda ama yine de saklıyorum mesela. ama insanlık hali kaybolabilir, bu yüzden bana bu kadar bağırıp da kendimi değersiz hissettirse gerçekten tepelerdim yani. sakinliğinize hayran oldum.
ama onun yanına yerleşmeniz için baskı aracı olarak da kullanabilir bu konuyu, o konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Tamam şimdi anlaşıldı.Kızdığı şeyler vardı bana ama hep üste çıkıyodum. fırsat buldu şu an beni eziyo bence de. Yurtdışında biliyosun. temelli yerleşelim diyor. Ama gidersem ben çalışmicam. Kabul edemiyorum. Arap ülkesi. Avrupa amerika rusya olsa yine gidiyim bi üniversiteye yazıliyim yüksek doktora takılırım. Orda ne yapıcam ben. Haklıyım bu konuda. Şimdi acısını çıkarıyo.
Ay yapamıyorum belki bikaç güne yapabilcek psikolojiye gelirm. Mesaj atıp duruyorum görüyo cevap vermiyp arıyorum açmıyo.
Evet yukarda da anlattım diğer kızgınlığını ama o konuda hiç taviz vermiyodum. Şimdi buldu ezik halimi vuruyo kırbacı.
Hassaslığına da öküzlüğüne de s.çayım ben onun tövbe yarabbm
Yok gitmem asla. O konuyu sürekli kapatıyorum geçiştiriyorum. Boşan derim ille yerleşceksen. Oraya getirmez meseleyi. Ama beni bu konuda ikna edemez.
Yok kaybolan çok ucuz bişey. Zaten küçüktük onu aldığında işe yeni başlamıştı. Para yoktu. Şuan elimdeki yüzüğü dubaiden aldı mesela. bayağı para verip. O yüzük çok ucuz küçük iyi durmuyo onu takma ama sakla demişti. Kaybedersen boşarım seni diye espri yapıyodu. Gitti o kayboldu.
Tamam şimdi anlaşıldı.
Aynı sorunlardan müzdarip biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
Kafandaki konuda çok haklısın. Elin boş gitme sakın hele ki Arap Ülkesine..
En azından eğitimine devam edebilmelisin gittiğin yerde.
Valla madem kandırılmak istiyor onu yapıcam sanırım. Mutlu olsun.
Yok kaybolan çok ucuz bişey. Zaten küçüktük onu aldığında işe yeni başlamıştı. Para yoktu. Şuan elimdeki yüzüğü dubaiden aldı mesela. bayağı para verip. O yüzük çok ucuz küçük iyi durmuyo onu takma ama sakla demişti. Kaybedersen boşarım seni diye espri yapıyodu. Gitti o kayboldu.
Bilemedim,
genellikle kadınlar bu tarz sendromlara girdiği için
kocanın nasıl kaybedersin tavrını anlayamamış olabilirim :)
Yada bende saklama özelliği olmadığı için.
Hani kaza gibi düşün, istemeden kaybetmişsin.
bu kadar kızmamalıydı.
bence o başka şeye gerilmiş
normalde kızsa bile olsun vs demesi lazımken gerçekten garip tepki vermiş
belki de kaybolmamış bir yerde kalmıştır
ben taşınırken düğünde iş arkadaşlarımın taktığı kolye küpe yüzük altın seti kaybettim
üzüldüm mü üzüldüm ama elden ne gelir
hem de kendim atmışım çöpe
aylar sonra hatırladım
olur öyle şeyler
sen de üzülme
o zaman adam belki de sözünün ciddiye alınmadığı, onun verdiği önemi vermediğini düşünmüştür
takmıyorsan kaybolmaz
araya vs girmiştir bir yere çıkar o
kızlar,
Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum
Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.
Düzenleme : Eşim sakinleşti kısmen. aynısından bul al kapatalım bu konuyu kaybettiğini bir daha gündeme getirmeyelim dedi. Hiç yaşanmamış gibi hayatımıza devam edicez tuhaf adam. Onu aldatmışım gibi davranmıyor mu? :)
eşinde bi değişikmiş ne var bunda insanlık hali benimde başıma geldi aynısı birde benim 2 yüzüktü tek taşım ve alyansım söyledim bulamıyorum diye eşime allah razı olsun dert etme yenisini alırız dedi hafta sonuna kadar bulamazsan gidip alırız dedi öyle demesine rağmen ben dert ettim üzüldüm çok ağla ağla nasıl kaybederim diye eşimde ağlıyorum diye kızdı sana bişey olmasın eşya alınır kızıyorum bak üzülme dedi adam bence seninde eşinin bu tarz bişey demesi gerekiyordu cana geleceğine mala gelsin yüzük yani alınabilir birşey sonuçta üzüldüm durumunuza
:) allah yardımcın olsun ozaman ne diim bir daha başka eşyan kaybolaz inşallahEvet fazla tuhaf tepki verdi. Aşırı duygusal davranıyo çok fazla anlam yüklüyor. Sıradan bi tektaştı öyle özenle seçilmiş bir şey değildi. Taşı küçücükti. Takmıyodum da zaten. Ben onu zor zamanlarda aldım sahip çıkamadın diyor şimdi. Şimdi maddi olarak rahatız. En sonunda sakinleştirdim bir şekilde. Nolur kapatalım konuyu aynısından bul hiç kaybolmamış gibi davran dedi. ÖYle yapıcam artık. Hayır sanki çok büyük kabahat işlemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?